2514
-
#2234 NFSMW (2012) Realistic Plugin Released!
What's new in v3.01 on 12/13/2012?
*Fixed a spring multiplier bug
- What's new in v3.0 on 12/13/2012?
*Changed name from Camera Control to Realistic Plugin
*Added Dialog window on launch
*Added advanced force-feedback options (spring multiplier)
*Added advanced steering options (raw input, linearity)
*Added ability to disable crash cams
*Added ability to auto enable camera control
*Added ability to toggle glass texture (effects occlusion is still occurring)
*Last preset used is now remembered
*Fixed more bugs with cutscenes, etc.
-
#2233 A mai ArcoskodóKönyv-Tvájlájt-generáció ilyen 'nyámnyila (hozzáteszem: tirexi-csőkaros) buzigyerek' lesz, kábé úgy megközelítőleg 90%-ban. -
#2232 inkább ilyen legyen, mint valami kis nyámnyila buzigyerek -
#2231 .... amit örökölt a gyereked -
#2230 én asszem egy régi nfs (talán a porsche) közben vágtam szét egy bill-t, mert gyengébb verdával kellett lenyomni egy erősebbet, és nem nagyon sikerült. akkor hirtelen felindulásból vágtam a szekrény élén szét sok kis darabra :D de akkor még fiatal voltam, és vad :D -
Nekem ilyesmihez kellett vagy 2 évnyi Quake-ezés... A kissrác tud. -
#2228 bazzeg a kölyök (3 éves még mindig) pár napja megszállottan játszik, belerakott vagy 1-1200 km-t...de ami a legjobb, ma reggel vettem észre, hogy tönkre vágta a billentyűzetet :( nem lehet előre+balra menni egyszerre (ergo kanyarodni menet közben), nem működik a bal shift...ty EA :D -
mester1987 #2227 Ilyen szint mellett el fogunk! Ha másnem úgy is lesz rá majd valami kifogás. -
#2226 -
#2225 És 10-ért fel is telepítheted. -
#2224 Nehisztizzél már, majd 5 ojróóéé megveheted a patchet!!!! -
#2223 Mentem egy kis multit, kb. 5 percet.
1. menet: nagyon jó volt, senki nem tudta mit kell csinálni!
2. menet: ugratás, még a közelében sem voltam, kiütöttek és engem húzott ki.(grat ea )
1 hétig megint elég volt.
-
#2222 ea nél minden megtörténhet és történik is , mert megteheti sajnos hatalmassá fejlődött , a cégük régi minősége komoly védjegyet rakott a nevükre és ebből éldegélnek most , a jelenlegi minőségű szolgáltatásuk nem olyan összetett és megbízható mint régen ..
hasonlóképpen mint a nike ... 25 ért vettem cipőt és szétment a csába ( többszöri eset ez már ) , régen meg évekig használtam őket, itt is a nagy márkanév régi minőség védjegyéből vegetálnak .. -
#2221 +1
Mivel az anyacég az EA, így ezt sem tartom kizártnak. Belőlük már mindent kinézek... -
#2220 1-2 autó? Ha ezek így haladnak a patcheket is pénzért fogják árulni. -
#2219 akkor kezdj aggódni igazán, ha egy fizetős DLC-ben lesz majd a javítás+1-2 autó is :D előbb utóbb oda is eljutunk :DD -
mester1987 #2218 Mivan felébredtek a téli álomból? -
#2217 Hali, elfogadtalak. :)
igen, origin-t szinkronizálnia kéne a játékkal, néha sikerül is :D -
NoP80 #2216 Ja, és ha már... NoP_HU néven vagyok a játékban. -
NoP80 #2215 Sziasztok! Végigolvastam a topic-ot, és a játék újdonsült, de kevésbé boldog tulajdonosaként bővíteni szeretném a baráti körömet. Néhányatokat, aki egyértelműen jelezte a nick-jét, már barátnak is jelöltem. Szabi, neked mi az Origin ID-d?
(Egyáltalán, biztos amatőr a kérdés, nyugodtan lehet röhögni: itt már nem a játékon belül kell a barátokat felvenni, hanem az Origin kliens barátok funkcióját használja a játék, jól gondolom?) -
#2214 Bő egy hónappal a megjelenés után jutnak el oda, hogy javítsák a teljesítménybeli problémákat. Sajnálom, hogy mára odáig jutott a játékfejlesztés, hogy a DLC-k és új tartalmak készítése sokkal előrébb valóak, minthogy a játékot JÁTSZHATÓ formába hozzák (ha már a megjelenéskor ilyen tré verziót sikerült kiadniuk 10 000-ért). -
janihunk #2213 Saját:
(új) -
#2212 ráérnek kiadni májusban!
('uzik) -
#2211 nah ideje már, remélem megoldja a patch a laggolást :) -
DIESEL DOG #2210 Na erre kíváncsi leszek... -
#2209 hazudsz -
#2208 -
Csokis #2207 Criterion is working on the stuttering and framerate issues of Need For Speed: Most Wanted PC! -
#2206 Nem kellett volna elkészíteni a játékot - ilyen render állóképekből egy képregényt és jól van. -
#2205 kell mint egy falat kenyér :D bezzeg a qva hummert még mindig nem adják :\ -
-
#2203 tiszta nevetség 576-ban akciós a MW 6999 ft
cd galaxisban meg alapból 6990 Ft :DD -
#2202 Patch? Az jön valaha? Vagy most gyorsba le kell húzni a népet? -
#2201 18.án jön a "The Ultimate Speed Pack"
- McLaren F1 LM
- Lamborghini Aventador J
- Pagani Zonda R
- Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
- Hennessey Venom GT
10euroért :-/ -
chris1997 #2200 faja...remléem holnap meglesz akkor a trollfocus :D -