2514
-
ntex #145 Már rögtön az elején picit vicces volt mikor belement a piros autóba az meg milyet repült :) Meg mikor a végén a rendőrök bekerítették már vártam a Busted feliratot, a régi MW-ben ha ennyi idő alatt nem sikerült kiszabadulnod a rendőrautók között akkor már régen vége volt a dalnak :D Am összességében szerintem jó lesz ez, végre a Porsche hangja is normálisnak mondható, a grafika szép sztem, remélem kapunk egy szép nagy terepet randalírozni, bár a tuning nekem is hiányzik picit :) -
Bullitt #144 A Limited Edition előrendelői kiadásban két exkluzív autó (Porsche Carrera S és Maserati Gran Turismo MC Stradale) mellett exkluzív matricázást is kapnak a bizalmat megadók. Mindez azt is jelentheti, hogy matricázás is lehet a játékban, csak még nem láttuk.
Szintén érdekes, hogy multiplayerben is adnak extrát ami így hangzik: "Szükséged van néhány modifikációra a jobb gyorsuláshoz vagy páncélhoz? Megkapod!" Ezek szerint az autókat tuningolhatjuk is bizonyos szinten. -
#143 Az a legnagyobb gond hogy ez nem ad semmivel sem többet mint a régi MW, sőt kevesebbet. A Burnout Paradise-nál sem ad többet, sőt kevesebbet. Nem a minőséggel van gondom, a tartalom hiányával...egyszerű mint egy százasszög. Azt hinné az ember, hogy az évek során kiadott részek egyre jobban fejlődni fognak, egyre több ötlet valósul meg, egyre gyarapodnak a lehetőségek...erre itt van ez a valami és az értékei kimerülnek a szép grafikában és a gáz nyomásában... Sok-sok évvel ezelőtt volt nagyszerűen kidolgozott tuning, aztán évről évre nem hogy fejlődött volna a rendszer, egyszerűen kivették. Mind teljesítményben, mind vizuálisan. Mára oda jutottunk hogy akkor lehet valahogy kinéző tuning autód egy NFS_ben hogyha onlány' megcsinálsz ezt-azt és van rajta pár firka ízléstelen pre-tuninggal.
Egy szó mint száz, jó lehet ez a maga módján, az biztos, csak a fícsörszegénység társuljon az alapvető élvezeti értékek magas szintre tételével és megbocsátható lesz a paraszthajszál egyszerűsége... -
Interstate 95 #142 Ugye nem sértődsz meg ha erre csak annyi a válaszom hogy: LOL -
janihunk #141 Hát, most szerintem tévetsz, nem hiszem hogy lehúznák az MW nevet. Criterion nem csak a profitra megy. Tényleg van értéke ami kiadnak. HP i nagyon jó lett. Burnout Paradise-is nagyszerű játék. Na meg a többi is még PS2 őn. -
fodorpetii #140 csak most vesztem el a részletekben :D -
Bullitt #139 HP óta licenszeltek a traffic autók is. -
#138 Ha lenne benne lényegesen több fícsör, akkor mutattak volna többet... :) -
Bullitt #137 Láttál belőle egy fél perces videót, de sokat meg tudtál állapítani belőle :D
-
fodorpetii #136 Köszi a képeket!;)
a második képen látszanak a forgalomban lévő autó, véleményem szerint licensz autók lesznek azok is.. -
#135 Amit mutattak azalapján ez egy klisékre épített trágyadomb, nem érdemli meg a Most Wanted címet. Nulla újdonság, tuning sehol, sebességérzet nincs, törésmodell és fizika gyakorlatilag nem létezik...drága és mutatós gyári autókkal majomkodás a régebben kiadott NFS-ek fícsöreinek töredékét felhasználva...ez az új Most Wanted a látottak alapján. Kevéske...a MW cím megcsúfolása. Inkább tölthette volna a Criterion egy új Burnout-tal az idejét, ezért felesleges volt... -
janihunk #134 Oké e o csak 480P. Nincs még egy oldal ahol HD gamespoon az de i most valami baj volt. -
ntex #133 én youtuben néztem de már asszem vége, ha feldolgozták elvileg itt lesz majd elérhető a teljes konferencia videó:
http://www.youtube.com/watch?v=wMk0A1gEGak -
janihunk #132 Ti hol nézitek am? Mert nekem a gamespot nagyon akadt most. -
Bullitt #131
-
janihunk #130 Egyetértek, nem lett volna jó választás a frostibe 2. -
fodorpetii #129 nekem bejön, a versenyek hot pursuitra hajaznak, az üldözések viszont most wanted..nagyon szép volt a város is a törés szint úgy attól hogy nem a frostbiten fut(Hála Istennek:D)! -
janihunk #128 Úristen de jó lesz ááááá -
#126 Jól rászóltál! :D -
fodorpetii #124 jajam, de vannak más finomságok is! :D -
fodorpetii #122 köszi! ;) -
Bullitt #121 Akit érdekel, van liveblogunk az E3-as dolgokról.
Ilyenbe lesznek Criterionosok:
-
ntex #120 Porsche Unleashedben is lehetett tuningolni az autókat meg finombeállítani is, és az teljesen jó volt abban is :) Érezhetően változott az autó minden egyes alkatrésztől -
#119 Pedig a Most Wantedban volt tuning.
Remélem ebben a folytatásban(?) nem lesz. -
Interstate 95 #118 Ezzel vitatkoznék, mert 10 év alatt inkább elhalványultak a lehetőségek mint sem erőltetve lettek volna.
Az igazi lehetőségek még az Underground 2 -ben voltak meg utoljára tudomásom szerint, a régi Most Wanted meg nem rémlik mert azzal nem játszottam. Szerintem a totális egyszerűség hamarabb válik unalmassá a 21 -ik században, mint az opciók választéka, ami értelemszerűen kiszínezi a játékot. Pl. szép és jó a HP, de offlineban hamar meguntam volna. -
#117 + már kicsit unalmas. Már 10 éve ugyan az. Tuning, tuning, tuning...
Ezért is tetszett a Run. Semmi tuning, semmi város, csak szép tájak és száguldozás. És itt végre eltűntek a láthatatlan falak is.
Bár az igaz hogy az új MW-be pont illik a tuning. -
Interstate 95 #116 Számomra egy a lényeg, hogy bejöjjön a műsor függetlenül attól hogy mi volt régen. Az Underground széria hozott egy váltást, egy nagyon jó stílusváltást attól függetlenül hogy kb. a Carbon óta elkezdett laposodni az NFS, bár ezzel nem nagyon értek egyet mert a Pro Street nekem még nagyon bejött, de van akinek már a Porsche -től kezdve egyik sem a HP megjelenéséig. A Shiftet nem említem, mert az nem NFS fanoknak készült. -
#115 Újkori részek közül nekem a Most Wanted a kedvencem.
Az összes, számomra elérhető Need For Speed-del játszottam [az only online Motorcity, és World kivételével].
Nem rossz a tuning, csak ugye az nem az igaz NFS :) -
Interstate 95 #114 Én is toltam az első NFS -eket, de számomra többet dob a játékélményem ha az autóimat ízlésem szerint alakíthatom.
Az átvett stílus a Fast & Furious -ból pedig teljesen bejön, mellesleg 1 -től 5 -ig favourite az összes rész. Ez van, mindenkinek más jön be. -
#113 -
#112 A tuning csak a "Fast & Furious-majmolásos" részek tulajdonsága volt.
Az igazi Need For Speed-et nem az jellemzi. -
Interstate 95 #111 A műsor ugyan az mint eddig, remélem adnak majd valamennyi minőségeget mind a játékmenethez, mind a sztorihoz egyaránt és akkor jó lesz.
Továbbá preferálnám ha az autók utolsó alkatrészéig visszatérne a tuning, mert ez már egyre jobban hiányzik az NFS -ekből. -
#110 [zöld smiley megint] :)))
-
janihunk #109 Hmm hát igen, sokkal jobban néz ki. Látvány az most is jó lesz mint mindig. A többi meg majd kiderül novemberben. Ízelítő meg majd esz az EA konferencián. -
#108 790x300
csak az 1/3-a :PP -
#107 Miért kell félképernyőnyi (1680*1050) banner? -
#106 Összeségében a HP motorja szebb mint a frostbite 2. -
janihunk #105 Igen, meg lett erősítve hogy a 2010-es HP motorja lesz alatta. Max kicsit tuningoltak rajt (lesz DX11 is) Érthető is, ez a Criterion motorja. Fölösleges lenne licencelni a Frostibe 2-őt. -
#104 lényegtelen, hogy az elborult ea marketingesek mi alapján adnak cimet. ez egy forum, itt gyakorlatiasabbak kellene lenni... -
#102 át kéne nevezni most wanted 2-nek a topikot :/