2514
  • IMYke2.0.0.0
    A válasz egyértelmű (bár nem szeretem): a mai kisgeneráció hozzászokott a csiliv-vili multiplayeres 5 órás játékokhoz. Türelmetlenek.
  • Krisztiam #184
    számomra is az NFS név halott, miért nem tudnak ötletet meríteni a legelső részből?? fognak egy jó grafikát és sportautókat beleraknak, olyanokat is amik nagyon ritkák pl bugatti veyron és rendőrök nélkül csak versenyzés lenne.. ez miért olyan nehéz??
  • janihunk

• szabii98
    Na megnéztem pár videt...köszi nem. Ez nem Most Wanted...
    Lehet nektek tetszik, én véleményt mondtam.
  • mester1987
    Szerintem az tökéletes remake volt, pont azt kaptuk, amit kellett.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van. Én EGYEDÜL akarok jót játszani végre, egy IGAZI, ÚJ Need For Speed-del...
    Ne kelljen már állandóan a kicseszett Autolog-ot látnom a menüben, és tudnom azt, hogy nélküle bizony milyen mókákról (meg feature-ökről) maradok le.
    Ez a "multigaming" mánia már a halálba kerget.

Tenné akkor is, ha otthon lenne netem. Én utálom, ha MÁSTÓL függ, hogy az adott játékélmény megvan-e vagy sem.
  • ATi0021
    Pontosan nekem is az Autolog erőltetése a baj. Mi lesz majd ha jönnek a csalók? De mi lesz majd 1-2 év (ne adja 2 hét) múlva amikor már a kutya se veszi elő? Mi van akkor ha nem vagyok Facebook és Twitter mániás vagy szimplán ismerősi körömbe 1 nincs aki játékért pénzt adna? Akkor nem is játszhatok ezzel, mert nem vagyok közösségi és hiányzik a játékból a történet, feketelista stb?
  • IMYke2.0.0.0
    Engem ez az Autolog-erőltetés aggaszt. De az kurvára.
  • pxxl
    hát a HP-n sokmindent elbaszni már nem lehet :D szal akár lehet a "tökéletes továbbfejlesztett játéka" :D
  • csoli31
    Vártam ezt a játékot. De a videók alapján letettem róla. Én nem kérek még egy Burnout Paradise játékot, mert azt se szerettem igazán (megbántam, hogy megvettem). A Criterion Burnoutot csinál ezzel a résszel a Need for Speed szériából. Amiből én nem kérek. A Criteriontól én inkább egy olyan Burnout játékot kérnék, ami visszanyúl a gyökerekhez.
  • mester1987
    Na azt hiszem ez egy kicsit jó lesz. A Hot Pursuit tökéletes továbbfejlesztett játéka Most Wanted irányba...lélegzik a játékipar! :D
  • Csokis
    Multi gameplay!

• paj01
    Ugy latszik sosem eleg ebbol a fosrakas rendoros uldozos temabol. De jo lett volna egy UG3. Annak még eltudnam nezni, hogy arkad csak legyen free roam meg tuning. Remélem megint lesz olyan ötletes küldetés ebbe a szemetbe, hogy "törj össze 83 rendőrautot"...csak akkor veszem meg:D
  • ATi0021
    Ez az új Most Wanted az utóbbi évek NFS-ei közül a legnagyobb rókabőr. Fogták a HP 2010-et és húztak rá egy másik térképet és ennyi. Feketelista és történet helyet lesz pontgyűjtés és egy sima MW lista amin szintenként lépegetünk előre a pontjaikkal. Mint egy telefonos tucat árkád játékban és persze a HPban amit emiatt már egyszer lehúzták. Hiába a hibák azért vannak ne tanuljunk belőle, a név majd eladja. Szerencsére lesz majd autolog és nagyon közösségi lesz, úgyhogy tényleg igazi most wantedek születnek, hiszen meglátjuk kik a legnagyobb csalók, kinek van a legjobb hackje stb. Ez a régi Most Wanted név sárba tiprása. Aki szerint meg hozza az MW feelinget, hát jobb lenne ha egyszer megnézné milyen is volt az igazi MW.

Okosabb lett volna, ha elnevezik Hot Pursuit 2nek vagy Burnoutnak. Már várom, hogy a következő az NFS Undergound lesz, ami szintén nagyon közösségi lesz és nem lesz tuning mert ők így álmodták újra a zombik meg tapsolnak hozzá.... (és persze a minőségről és tartalmasságról ne is álmodjuk, hiába az NFS név halott)
  • TBTPumpa
    Nem... Nem arra gondolok, hogy lenyomsz egy billentyűt és attól belassul a játék, hanem arra, hogy amikor lezúzol valakit, vagy csak figyelmeztet a játék egy fakabátra mindig belassít a játék. Ezt nem lehetett kikapcsolni már a 2005-ös debütálás óta. Gondolom erre gondolt az előttem lévő illető is, mert az új videóban is jelen van. Nos anno ez engem még 2005-ben a Most Wantedben nem igazán zavart, de most már eléggé zavaró számomra is. Oké, hogy megmutatja a játék, hogy mi történt, de azért hogy ez nem fejlődött már 7 éve az kicsit ciki.
    Mondjuk úgy, hogy megy a verseny folyamatosan és ha lezúzol valakit, vagy csak rendőrt jelez a rendszer, akkor azt egy kisebb ablakban megmutatja, így nem "veszi el" tőled az irányítást a gép arra az időre és a verseny is folyamatosabb, izgalmasabb lenne.
    A The Run-ban viszont még ez a régebbi módszer is rosszul volt kivitelezve. Ott is voltak ilyen belassulások és nem egyszer történt az, hogy amikor visszakaptam az irányítást az ilyen bejátszás után, akkor azonnal nekiütköztem valaminek és visszadobott a gép az előző Checkpoint-hoz. Bár ha belegondolok az egész The Run rosszul volt kivitelezve...
  • pxxl
    hogyne lehetett volna kikapcsolni. az első ileyn baszom lassítás után kikapcsoltam, és a következő szériákban alapból megnéztem h van-e ilyen beállítás, mert sztem max 2x jó, aztán marha idegesítő.

am már én is régóta nem fűzök nagy reményeket a sorozathoz, de ez így elsőre jónak tűnik. bár a Hot Pursuit-ról is azt hittem, aztán elég nagy csalódás volt. meglátjuk...
  • arty
    de ugyebár ott se volt kötelező használni... (vagy nem erre gondolsz?)

nekem az EA-tól ennek a sorozatnak több része tetszett, mint ami nem...
    számomra jók: nfs1, nfs3hotpursuit, nfs4highstakes, nfs5porsche, nfs6hp2, nfs_mostwanted, nfs_prostreet*, nfs_hp3, nfs_therun

ez 9 rész a 16-ból :) (wii-s, csak-online meg a többi szemetet hagyjuk)

(*necces, de végülis nem volt ez rossz, de nem játszottam végig, ellenben a Carbon egy rakás fos és azt mégis letoltam 1 hónappal ezelőtt :)) )
  • TBTPumpa
    Megjelenési dátum:
    Amerika: Október 30. (Gondolom ekkor már lesz Virágboltos verzió).
    Európa: November 2.
  • The Protector
    kicsit undercover feeling h mindenhol vizes az út.
  • TBTPumpa
    Kapunk jó NFS-t... Persze. Minden NFS bejelentéskor benyögi valaki ezt, aztán meg jön a pofáraesés a játék megjelenésekor.
    Az újféle Hot Pursuitot imádtam a Criterion-tól, de ezzel eddig nem győztek meg.
    Persze a tavalyi Run után ez igazi "előrelépés" még úgy is, hogy mindezt már láttuk 2005-ben. Csak ott voltak élőszereplős videók is és egy ügyefogyott történet is volt. Itt pedig csak átemeltek jópár dolgot a 2010-es Hot Pursuit-ból. Majd kiderül. Annyira sok reményt nem fűzök már egyetlen egy EA játékhoz sem.

A lassításos dolgot pedig nem hinném, hogy ki lehet majd kapcsolni. Ez már a 2005-ös Most Wanted óta benne van a Need for Speed játékokban. Azóta még nem lehetett kikapcsolni.
  • pxxl
    első ránézésre hozza a MW feelinget :) csak nem? végre egy jó nfs-t kapunk *-*

remélem ezt a lassított kamerás idegesítő dolgot ki lehet majd kapcsolni...
  • janihunk
    Köszi a képeket.
  • Bullitt
    Nagyon HD
  • Bullitt

• BoneDragon
    Látom megint árvíz után játszódik a játék...
    Amúgy rondább borító képet ki sem találhattak volna.
  • Interstate 95
    Nincs kifogásom, jó lesz ez, tetszik az irányítás !
  • Bullitt
    Working on it. Majd lesz, de szerintem csak holnap
  • janihunk
    Ezekből nincs fullHD-s vagy legalább 1280x720? Hátérképnek!
  • fodorpetii

Aki lemaradt volna itt a vidi :)
  • broman191
    Viper...nem szóltam. Kell. :P
  • broman191
    A grafika talán a frostbite-tal sem lenne rosszabb, egészen látványos, kíváncsi vagyok a gépigényben ez mennyire fog megmutatkozni. Van egy olyan érzésem hogy a minimum gépigénnyel jobban fogunk járni...esetleg magasabb beállításokhoz is elég lesz kevésbé bika hardver mint a Run esetében. :) Az vicces hogy újra eljátsszák a Limited Edition-ös Porsche tartalmat, úgy rémlik tavaly is Porsche-t adtak a Run-hoz, mintha egy Porsche-s Limited Edition trailer is rémlene, de akkor talán még a sima 911 volt és nem az S... Lehettek volna eredetibbek ebben is, mondjuk beteszik az új Viper-t, mint Forza-ék. Bár lehet hogy Forza-exkluzivitása lesz egy ideig.
  • Bullitt

• janihunk
    Hmm jó lenne tudni mi ez az MW lista. Simán az hogy versenyzel és majd te leszel a király a játék végén. Vagy legalább valami minimális "történet" is lesz?
  • arty
    kicsit nekem túl árkádos-burnoutos. a sebességérzet is tulzo, mintha gyorsitott felvétel lenne.

vagy csak megöregedtem :))
  • Csokis
  • arty
    a the run csak szerinted volt baklövés :)
  • Bullitt
    Bemásolom, mert tudom hogy lusták vagytok :D

23:42

További infók:

Mi minden mást hoz még a Most Wanted? Például egy nyitott világot, melyben kedvedre csinálhatsz, amit akarsz. Üldöztesd magad a rendőrökkel, akrobatikázz a drága verdával, vagy csak vezess körbe. Ráadásul úgy tűnik, ezúttal a haverokkal együtt lehet mindezt megtenni.

A Multiplayer menük nélkül működik, ismét a The Run-ban látott PlayList-es rendszerben. Az infók szerint sok csapatjátékra épülő és kihívást rejtő módot találni, a jutalmak között vannak pedig bizonyos Modifikációk. Egy autó kiválasztása után elég találkozni a haverokkal és máris mehet a móka.

Az irányítás ismerős lesz a Burnout és Hot Pursuit rajongók számára, de állítólag a városi körülményekhez lett szabva, amivel minden autó személyisége megmutatkozik.

23:38

Az új Autologról:

Idén az Autolog megújulva tér vissza. Az köridők, futamidők mellett immár sokkal több dolog együttesen méri teljesítményünket az úgy nevezett SpeedPoint-okon keresztül. Az Autolog minden tevékenységed rögzíti és statisztikát készít belőle. A nyitott világban minden amit csinálsz, SpeedPointot ér: ugratások, nagy sebesség, traffipaxok melletti elsuhanás, drift, egyszóval minden veszélyes manőver.

Autolog Feed:
    Az Autolog szíveként az ajánlások térnek itt vissza. Ezúttal már automatikusan posztolja ki, ha megversz valakit egy adott dologban, na és persze személyre szabottan jelez, hogy téged hol vertek meg. Beállíthatod, melyik haverod akarod mindenáron megverni, ki az, aki annyira nem veszélyes rád: az Autolog a magasabb prioritásra állított baráttól fog több ajánlást közölni.

Most Wanted Lista:
    A játékban elsődleges célod az, hogy Te légy a Most Wanted. A SpeedPoints segít a szintlépésben, ez az itteni XP rendszer. A listán ezekkel tudsz lépkedni előre.

Dreamshotok:
    A fotó mód is visszatér, csodálatos fényképeket készíthetsz autódról, na és persze lekaphatod azokat a pillanatokat, amikor épp megvered a haverokat.
    Az Autolog természetesen működni fog a needforspeed.com-on is, fogadni mernénk rá, hogy mobil és Facebook app sem marad majd el.
  • Interstate 95
    Ennyi. Én is amellett érvelek hogy kell a tuning, viszont egy E3 trailerben nem nagyon szoktak ellőni mindent a fejlesztők. Majd a megjelenés előtt lesz érdemes bármit is leszűrni a játékról, lesz annyi trailer mint a szemét.
  • janihunk
    Tudod a Run és hasonló baklövések után én már annak örülök ha az MW szintet megközelíti. És ez a játék így 2 perc távlatából képes lehet erre.
  • Bullitt
    Ford Raptor b***es!