2514
-
Bullitt #225 Eredeti MW-ben se volt több body kiteknél... :) -
ntex #224 Jah, behozták a Carbonban is az Autosculptot, milyen fasza volt, aztán a Pro Streetbe is bekerült kevesebb állítható paraméterrel meg utána még az Undercoverbe (már nem emlékszem abban volt-e) aztán el is tűnt a süllyesztőbe az a feature is, pedig nem volt az olyan rossz, csak gondolom túl sok munka volt beimplantálni a játékba ezeket a dolgokat, minden autóra külön külön megcsinálni minden alkatrész illeszkedését. -
ntex #223 Lehet olyasmi lesz mint a RUN-ban, választhatsz minden autóhoz kitet, remélem nem ugyanúgy fogják megoldani, meg lesz menettulajdonságbeli változás is, nem csak kinézetben... -
Interstate 95 #222 Jó a body kit ha a választékban van 1-1 ütős darab, viszont az egyesével beállítható kaszni elemek, alkatrészek még mindig nagyobb vonzerővel bírnak számomra. Legyen vagy 100-200 féle lámpa, felni, légbeömlő, fénytechnika, kipufogó, etc, amiket esetleg még extra lehetne méretezni, állítgatni, nálam ez merítené ki a tuning fogalmát, nem az ami az utóbbi években tuningolásnak van nevezve. -
#221 Lehet - nembiztos - hogy többet, mint te ;)
És gameplay videokat is szoktam nézni, látod, ezt a 2 mw-st is megnéztem ;) -
janihunk #220 Na az már haladás. -
Bullitt #219 Mods rész, van egy stock body elem is, ami jelentheti azt, hogy pl. body kitek lesznek. -
janihunk #218 ??? Mit kell nézni? -
Bullitt #217 Érdekes pont (egyik olvasónk, Mikeee hívta fel rá figyelmem).
-
#216 Ez jó: HP motorját használja de már nem támogatja az XP-t. Holott az még vígan futott XP-n is.
A másik a 20 giga.
Az a rohadt RAGE elindította a lavinát. Lassan 500-as vinyó is kevés lesz. Elfér majd rajta 4-5 játék azt szevasz.
Egyébként lazán visszatehetnék a 2005-ös MW üldözés zenéit. Mert azok biza adták neki a hangulatot. -
Interstate 95 #215 Ebből két kezeden megtudod számolni az infó szagú hozzászólásokat, a többi leves.
#214: Nem tudom eddig hány autós játékkal játszottál, és hány gameplay videót láttál, de ezek szerint keveset. -
#214 Szerintem az irányítás annál komplexebb, hogy azt videóból meg lehessen jósolni.
Ütközést, fizikát esetleg igen... (ráadásul azt se tudod, hogy bill-el ment-e, gamepaddal, esetleg kormánnyal, mennyire rángatta, stb) -
ATi0021 #213 Most Wanted gépigény:
Minimum system requirements:
PROCESSOR: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
RAM: 2 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance) Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
Sound card: DirectX Compatible
Recommended system requirements:
PROCESSOR: Quad-core CPU
RAM: 4 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
forrás: videogamer.com -
#212 91 új üzi
á E3 -
Interstate 95 #211 Részletekbe menően nem, de a főbb tényezőket igen. Az autó viselkedése kanyarodás közben, mennyire doboztologatás vagy sem, mennyire mutatkozik meg hogy autóként viselkedik az autó és nem egy matchboxként, hogy reagál az autó ütközéskor, etc, tehát a főbb tényezők leszűrhetőek. A smile a végén meg gondolom arra utal, hogy nem kellett volna komolyan vegyem a kérdésed. -
ntex #210 Én sem szoktam. Az a baj hogy rengeteg játéktól a negatív vélemények veszik el a kedvem hogy egyáltalán kipróbáljam őket én is :) -
Interstate 95 #209 Nem mondom azt hogy én még nem írtam negatívat egy játékról se, viszont alapos indok hiányában még soha.
Arról nem is beszélve hogy nem egy játék volt amit a negatív megítélésem miatt hagytam a francba, azt miután hónapok, esetleg évek után még is rászántam magam, jöttem rá hogy mit hagytam ki. -
#208 te az irányítást le tudod videóról szűrni? :D -
ntex #207 Ezt írtam le én is jóelőbb hogy mindenki lehúzza szokás szerint pedig még jóformán semmit nem láttak a játékból, a 3 perces gameplay alapján nem lehet semmi sem leszűrni véglegesen, max feltételezéseket csak azoknak meg nincs túl sok alapja :D Ezt mondom hogy az ilyen troll "úgyis szar lesz" hszeket már most törölni kellene :) -
ntex #206 Én az előző mondataimat nem a mostani játékhoz kívántam fűzni hanem az előző részekéhez :) -
Interstate 95 #205 Nekem azzal van bajom hogy kijött pár videó néhány képpel vegyítve, amiből messzemenően kb. semmit nem lehet leszűrni azonkívül hogy milyen lett az irányítás. Ennek ellenére pár ember még is több hszben agyalja le a semmit, és írja le hogy mekkora szar lesz a játék. Minek ? Miért kell már a sokadik hsz után is a sallangot olvasni, mikor nem egy ember csak is az új infók miatt látogatja a topikot ? Bejön ide egy új tag és másról nem tud olvasni hogy mekkora szar ez a játék, holott csak néhány idióta lesz herpeszes attól hogy nem elég kék az ég, vagy zöld a fű. No comment... -
janihunk #204 Ja én azt hittem állító mondatba foglaltad hogy nincs benne eső. Én kérek elnézést. -
ntex #203 Ez nem nyivákolás, egyszerű eszmecsere... Nem tudom mi a gond ezzel ha leírja az ember mit várna el manapság egy ilyen kaliberű játéktól :) -
Interstate 95 #202 Tényleg kezd idegesítő lenni a nyivákolás. -
janihunk #201 Úristen mondták hivatalosan hogy nem lesz eső? HP ban is volt nem? Sőt éjszaki is volt. Akkor miről beszélünk. Majd 1-2 hónap múlva többet fogunk tudni. -
#200 Ha esik és utána ilyen az oké. De itt eső nem volt, csak ÁLLANDÓ pocsolyák. Röhejes parasztvakítás. -
ntex #199 De ez sem zavarna tulképp annyira ha legalább lenne borult időjárás és nagy eső a játékban. Úgy legalább reális lenne, nem úgy hogy süt a nap végig és nem szárad fel soha az aszfalt :)
Mondjuk nem tudom mennyiből tartana egy dinamikus időjárást és napszakváltozást csinálni... Nem vagyok programozó de sztem pár script lenne az egész csak... -
#198 Teljesen egyetértünk. -
ntex #197 Engem a csillogás annyira nem zavar, az Undercover vakító napfénye inkább, meg az ha úgy tükröződik az aszfalt mintha jégen mennék -
#196 Az első Most Wanted-ben azért tényleg nem csillogott ennyire az aszfalt/autópálya... -
#195 Az nem lesz. Amúgy már mondtam ez árvíz után van, azért nem szárad fel olyan hamar. -
#194 én kivárom milyen lesz, hátha nem cseszik el :D -
#193 jaa az első részben is voltak? már régen játszottam vele :DDD -
ntex #192 Underground 1 óta divat ez a vizes aszfalt, de legalább akkor esőt is tesznek bele remélem :D -
#191 b+, itt is vizes a pálya. ennyira okádék eddig asszem csak valamelyik underground volt, a folyamatos aszfaltcsillogásával :( -
#190 az első részben is voltak rendőrök.
tehát: miről is beszélsz? :D -
ntex #189 Felesleges, ilyen "minden játékot leszólok mert az olyan jó" emberek mindig lesznek, meg akiknek bármilyen NFS jöhet, mindegyikbe belekötnek úgyis meg lefikázzák. Sajnos vannak olyanok akiknek semmi sem jó :) -
#188 "Okosabb lett volna, ha elnevezik Hot Pursuit 2nek"
mármint hot pursuit 4-nek, khm ... (3 db hp volt eddig!) -
#187 Zárjuk a topikot. -
Bullitt #186 Na, jó, újra: láttatok 5 percet a játékból és máris úgy gondoljátok, hogy tudtok róla mindent. Legalább várjatok már nyár végéig, mielőtt mindenfélének elmondjátok.