2514
-
#265 Ne úgy legyen... :) -
#264 max paynben sok a hatalmas bejárható, nyitott pálya? ;)
chameleon jóhír (bár gondolom holnap jön az ujabbbabb info, hogy mégis frosbite) -
ntex #263 Helyes -
#262 Nekem csak egy tuningolt 4770 van a gépemben...de Max Payne HD-ban elfut maxon Dx10.1-es beállítások mellett és nem sokkal szebb nála a BF3. -
#261 Az a trailer ott. -
ATi0021 #260 Csodálkoztam is a Frostbite 2 dolgon. Ez legalább jó hír.
Amúgy ez a videó volt már? E3 2012: Speedwall Walkthrough (Cam) -
#259 Havernak 4 magos AMD, 4 GB DDR3, HD 6850 1 GB és pöpecül megy.
Ellenben, RAM-ot még vesz valamikor, hogy 8-ra bővítse. -
#258 Most beleültetted a bogarat a fejembe...kipróbálom, hogy most hogy megy a BF3...új memóriával..nagyon gyászul ment legutóbb. -
#257 Az olvasottak fényében némi remény akadt akkor, hogy nem kell fél percig várni a futamok újrajátszásánál...
-
janihunk #256 Én is ezt mondtam még tegnap előtt. -
Bullitt #255 Nem csak elvileg. Hivatalos megerősítést kaptunk, hogy a twitteres üzi tévedés volt és Chameleon van az MW alatt (annak is felturbózott változata) -
#254 Friss infó. Elvileg mégsem Frostbite 2 lesz, hanem Chameleon. -
#253 Kiderül majd, hogy mit kezd vele a Criterion...bízom bennük. -
janihunk #252 De ez nem a motor hibája kérem, ez a BF3 egy FPS alá lett készítve. Arról "nem tehet a motor" hogy autós játék alá teszik, ez már csak az EA hülye választása ennyi. -
#251 A motorral van baj.
Nagyon bután van autós játék alá téve. -
janihunk #250 Miért kell neki nagy gép? BF3 is ha singlibe tolom High on elmegy fullHD ba nálam. És van vagy 5-6 éves a konfig. Hol a hiba? -
#249 Szerintem a motorral is baj van. Eszméletlen gép kell hozzá, ahhoz képest, amit tud... -
janihunk #248 Nem, nem maga a motor a baj. Hanem hogy egy autós játék nem tuja kihasználni. -
#247 Nem mai a gépem...2009ben vettem, de eddig a Frostbite 2 fogott csak ki rajta...még a BF is játszható sebességgel ment medium-high beállítások mellett, de a RUN az kiverte nálam a biztosítékot. Ez a Frostbite 2 egy parasztvakítás. -
#246 Semmi változás nem volt a két opció között. Mellette városban úgy beszaggatott, hogy játszhatatlan volt a játék vége... -
#245 Mért, mi volt ez az ultra-low gond? -
#244 Nekem jól futott ugyan a Run, meg szép is volt a táj, pálya kidolgozás DE a 2010-es HP motorja jobban illik tényleg egy autós játékhoz sőt az még szebb grafika megjelenítést is produkált. Sokkal részletesebben ki voltak dolgozva a pályák, kocsik stb.
Az első képekre ránézve mondtam is hogy mintha frostbite 2 lenne alatta hisz egy az egybe Run beütésű.
A másik hogy írdatlan nagy gépigénye van ennek a motornak, tök feleslegesen. Ha esetleg tényleg annyira rombolható lenne a környezet de semmi extra. Mikor lőttek helikopterről a kocsi hátsó üvege be sem repedt, nemhogy tört volna, a kaszniról meg úgy pattogtak le a golyók mintha golyóálló verdával mentem volna. -
#243 Az ultra-low probléma eredeti játékkal is ugyan úgy fenn állt....:) -
ntex #242 Nem értem miért kell ezt a fos enginet erőltetni, ez nem való autós játék alá... Tekintve hogy a RUN hogy futott nálam a városi pályákon, ez megint gyászos lesz mert ebben meg csak városi részek lesznek... -
ATi0021 #241 Én is abban bízok hogy a Criterion ügyesebben használja ez a motort, már csak azért is mert a minimum gépigény a Run hoz képes kicsit csökkent az ajánlott meg nem változott semmit se. Ráadásul konzolon a zárt pályás Run elég gyenge lett, szóval kíváncsi leszek most hogy nyitott világ van mi lesz. Ha ezt nagyon elrontják akkor nem hiszem, hogy a borítón még egyszer kell majd "a Criterion Game" szöveggel büszkélkedniük. -
#240 Az biztos, éljen a Jurassic Park 2 fíling... -
#239 Lesznek helyette mások... -
janihunk #238 Feloldották. Mikor 2 hónappal a megjelenés után? Mikor már szinte senki nem tolta? Jó mondjuk azt a BlacBox csinálta. Ez Criterion. Csak nem követik el ezeket a "hibákat" -
#237 Az ultra és a low téma a warez Run gondja volt, a 30 FPS korlátot pedig később patch-ben feloldották! :) -
janihunk #236 De akkor ez most azt jelenti hogy 30FPS korlát meg low és Ultra között nem lesz különbség? Run is kb ez volt. -
#235 az* -
#234 Akkor nem csoda hogy nem nézett ki a én szememben rosszabbul ez mint a Frostbite 2-vel a Run... -
janihunk #233 Akkor kapják be. Minek ez a motor? Úristen. BF3 hoz tökéletes, de ide. ÁÁ nm hiszem el. -
#232 Mondom: Topik zárható.
Véleményt nem írhatunk.
Nem adhatunk hangot a csalódásunknak, reményeinknek, vágyainknak.
Akkor mi a fasznak lett ilyen korán (és egyáltalán) megnyitva a topik?
Amúgy meg: a Frostbite-tal nálam is elrúgták a piros pöttyöst.
A fél percig tartó verseny újraindítások, az egyáltalán nem indokolt hardver igény már "bizonyított" a "The Run" esetében.
-
#231 msot már lehet végre SÍRNI?! vagy még mindig "illik" bizakodni? :DD -
#230 Jaja... Sajna tényleg ezt is a Fosbájt 2 fogja hajtani... Így felejtős lesz a játék. Hisz az a motor már bizonyította, hogy baromira nem autós játékhoz való (NFS The Run).
Na, így már tuti nem veszem meg a játékot! Pedig anno a Hot Pursuit-ot 0day vettem meg, de ezúttal másként lesz... -
#229 ez a gamma ránézésre az eddigiek alapján
q.va nagy visszalépés
a HP2010-hez képest -
ATi0021 #228 Épp hogy nem a HP motorját használják. Nekem is meglepetés volt de ezek képesek voltak és ráerőszakolták a Criterionra a Frostbite 2-t. Ez jól megmagyarázza miért ugrott olyan nagyot a HP után a gépigény.
"Most Wanted will be running on Frostbite 2! :)"
forrás: Twitter - @NeedforSpeed -
Quqa #227 Olvasgatom itt mit irtok és nem tudom mit szeretnétek, irányítást meg törést, meg olyan alkatrészeket amitől megváltozik a kocsi tulajdonsága. Melyik NFS ilyen? A Shift lehetett volna szimulátor de azt is elcseszte az EA mert úgy csúsznak vagy sodrodnak a gépek mint ha drift versenyen lennénk (még max. segítségen is). És miért kéne hasonlónak lenni a régi MW-hez? Amikor átugratunk a hídon a végén onnan kéne folytatni a történetet ugyan azzal a gyenge grafikával stb. ja és ott hol volt irányítás meg miegymás vagy mikor nekimegyek a híradós kocsinak pl. egy EVO-val és eltolom simán az mi? Ez egy új játék lesz és ahogy kivehető a rövid bemutatóból valamiféle RUN és Undercover keverék lesz 2012 stílusba öntve. Ha kijön meglátjuk kár addig lehúzni ha valaki szimulátor effekteket szeretne arra ott pl. a GTR 2, ha még spécin tuningolni is akar (bukócsövet szerkeszteni) ott a Forza 3. Így elsőre ennyi jutott eszbe. -
Interstate 95 #226 Azzal nem játszottam. Nálam Underground 2 után jött a Carbon.