2514
-
#308 Megnéztem az E3 as videót:D Teljesen ugyan az mint az előző, csak más grafikával. Persze a 00 grafika itt is meg van. Nem hiába lesz a dobozán az 1 hónapos kortól ajánlott. -
ntex #307 Legyen benne multi, de ne az legyen már a fókuszban... Rengetegen vannak -köztük én is- akik nem akarják hogy más játékosok befolyásolják az ember játékát, hanem a saját tempómban játszani, ahogy nekem tetszik, ahogy akarok, nem akarok senkitől függeni. És ne akarják már ránk erőltetni ezt a "multizz a maximális játékélményért..." bullshitet. Már lassan minden játék multiplayer központú lesz, és ezt a Single Player meg is sínyli minden játék esetében, egyre gyérebb, puritánabb a tartalom, egyre jobban rövidülnek a játékok és miért? Mert már mindenhol ez a multi baromság folyik a csapból. Pedig mindenből ki lehetne valami jót hozni csak ahhoz már több fejlesztési idő - pénz - költség szükséges ugye, a multiplayerhez meg nem kell különösebben semmi, fellépsz a lobbyba azt tolod, nem kell semmivel foglalkozni. -
#306 Szerintem Ti, krúzolósok értelmeztétek félre.
Döntetlen! -
Interstate 95 #305 Akkor szerintem valahol félreértelmezted a játékot. -
#304 neem a tdu IS a single playerről szólt, egyedül játszottam végig :) -
#303 Na ez mekkora FAIL
Még az üzlet is összekeveri, mi lesz a játékosokkal, vevőkkel? lol
Jesszus 3 GB-ot foglalt a régi? OMG
Pedig anno elég nagynak tűnt a mérete. -
#302 én is adok neki egy esélyt a csúnya verzióval :D -
#301 kivi vagyok milyen lesz adok neki esélyt , nem szabad leírni 1 gamet kipróbálás nélkül -
Interstate 95 #300 Nem játszottam a Burnouttal, így igazából nem is értem, mit lehetne onnan áthozni ? A balesetek generálása meg a lökdösődés nálam felejtős. -
#299 amúgy innen idéztem:
NFS Most Wanted - Mindenből egy kicsit -
#298 A régit én mindenáron meg akarom venni.
Volt/van egy olyan kiadvány, aminek ez a címe: "Need For Speed - Collector's Series" - benne:
* Underground 1
* Underground 2
* Most Wanted
Na, ezt keresem. Mert ez gyakorlatilag a 3 játék első, dobozos kiadásának egy papírtokba csomagolása.
-
ATi0021 #297 Nekem is megvan a régi de az bizony marad a gyűjteményemben. :) -
#295 nekem is megvan a régi :DDD -
ATi0021 #294 Írtam én, hogy lesz ebből kavarodás. Már várom, hogy szupermarketekbe meg kitudja hol ahol még van esetleg a régiből is lesz aki a régit veszi. Kíváncsi leszek Vaterán mennyien próbálkoznak majd be eladni a régit. :) -
#293 "A legjobb szir-szar dolgokat hoztuk át a Burnout: Paradise-ből és mindent, amit a Hot Pursiuttel elkövettünk - csak összegyúrtuk őket."
hát igen a 2 játékból csináltak egyet.. -
Interstate 95 #292 A TDU -t ne hasonlítgasd az NFS -hez mert az nem a single playerről szólt, ezért is hoztam fel példának. Én közel 3 évet játszottam az első résszel, a másokkal való közös gurulások élménye az mindent felül múl.
Ugyan ilyen lesz a Forza Horizon is, nem lesz igazi története azon kívül hogy lehetőségek lesznek a fejlődésre, a hangsúly a másokkal való közös autóstalálkozókon lesz. Nincs annál jobb mikor a valóság alapján lemodellezett tájakon több száz km -ert gurulsz emberek társaságában. -
#291 jaja cdgalaxis fail :DDD -
#290 "Hátlap" címszó alatt pedig a régi MW hátlapja...FAIL -
#288 a need for speed most wanted már előjegyezhető:
Need For Speed Most Wanted -
#287 Lesz Single Player is - de sztori nélkül. -
#286 most mi van? csak multiban lehet majd játszani single meg nuku?? -
#285 Még esetleg abban reménykedem hogy a "nincs sztori mod" az úgy nézz majd ki mint a TDU 1-ben. Annak a storyja is kábé ennyi: Induló tőkével kiutazol Hawaiira és a pénzből kocsit veszel, versenyzel, majd a felgyülemlő nyereményekből újabb kocsikat veszel meg házakat, apartmanokat.
Hát mit mondjak: engem anno megfogott a TDU 1 mert nem erőltetett rám hülye storit (ellenben a 2. résszel), inkább kivették szinte ezt a szálat. Pont az tetszett hogy csak úgy vagyok Hawaii-n.
De ami bevált anno a TDUnak nem biztos hogy itt is beválik. Egy most wanted azért megkövetel valamilyen storyt.
Bár ha jól emlékszem a 2010-es HP-ben sem volt semmi story.
Viszont ha tényleg ilyen lesz az új mw akkor bizony max egy árkád játéktermi autókázásnak lehet majd felfogni. -
Interstate 95 #284 Nincs gond a multival, de annak is meg van a helye. (TDU, Forza Horizon)
A gond ott van hogy az NFS sosem a közös autókázásról, cruiseokról szólt, így a #275 infói után már én se tudom mit is kell várnom. Nincs vizuális tuning mert "kiment a divatból", nincs sztori mert "az nem criterionos", no comment... -
#283 Fasza. Landolt is a kukába a gém. A francnak kell egy n+1 multis sz*r.
Jah persze a mai kis kölköknek az kell.
Mint mikor beállított valaki egy full singlére kihegyezett játék topikjába azzal a kérdéssel hogy milyen a játék multija. Mikor közölték hogy kb mindenki tesz a multira mert ez egy nagyszerű játék sorozat folytatása, benyögi hogy nem érdekli a single.
Istenem sok codon nevelkedett nyomoronc. Persze a játékipar meg követi ezt a trendet. Pár év és nem lesz már single játék. -
#282 Most Wanted-es karrier mód nem lesz. De még a The Run-éhoz hasonló sem.
-
#281 Most ez a játék is multira lesz kiélezve? Remélem hogy azért lesz egy normál, szép hosszú karrier mód is.
Az plusz pont hogy végre nem lesznek terelő nyilak. A 2003-as Midnight Club 2 után vártam már egy ilyenre. Az is hatalmas nyitott városokban játszódott és neked kellett megtalálni a legrövidebb utat a köv. csekponthoz. Gondolom itt minden sarkon lesz egy checkpoint hogy azért ne tudj letérni, hogy azért legyen egy adott pálya.
Egyébként csak nekem nem tetszik ez a sok HDR meg fény effekt stb?
A mai játékokban jó legyen, de az eredeti MW ősszel, többnyire felhős időben játszódott. Ha ennyire koppintani akarják már akkor azért ide is tehetnének esőt, zivatarokat, borult időt stb.
Igazából a képekből meg videókból nem áll össze a játék. Észak keleti tengerparti városról mintázták de úgy süt benne a nap, olyan effektek vannak benne mintha Miamiban autókáznánk. -
#280 Egyetértünk - multi engem is maximálisan hidegen hagy [ne a monitor előtt cheat programmal győzelemre nyáladzó Jóska Pista kénye-kedvétől függjön az én játékélményem...].
-
#279 eladások szempontjából igen, engem viszont a multi hidegen hagy, így kissé gáz.. -
ATi0021 #278 Mi az hogy nem Criterionos a sztori? Akkor nekem meg akkor nem elég Most Wantedes hogy megvegyem. Egyszerűbb lett volna HPnak elnevezni vagy Burnoutnak. Vagy ha már annyira MWhez ragaszkodnak csinálhattak volna igazi MW-t sztorival. Persze tudom én miért tetszik nekik a Most Wanted név, elvégre elég sokat elad majd ez a név. -
janihunk #277 Engem az érdekelne hoy lesz e értelme a szabad kóborlásnak? Elmondom mire gondolok. Az MW ben oda is lehetett autókázni a versenyhez. Na ezt hiányolom már évek óta. Ugyan a HP ben is volt szabad kóborlás de céltalanul nem jó. -
gosumofo #276 magyarul csak eredetivel multiplayerben lesz igazán értelme játszani, ami jó döntés -
Bullitt #275 A tegnapi EA Live Chatből:
Az elején az általános információkról van szó, amelyeket már hallottunk.
A gameplay alatt gyakorlatilag semmit nem hallani a fejlesztő beszédjéből.
A várost az amerikai észak-keleti part metropoliszai ihlették (ha lejjebb tekertek, Gábornak tippje is van, melyik!)
Az első felhasználó kérdés is már tudott dologra kérdezett rá: 6 féle járműosztály van, ezeket is megtaláljátok kissé lejjebb.
Minden autónak saját személyisége van, a szimuláció igazából egészen nagy, de közben egyszerű azért vezetni.
Először lesz tuning Criterion játékban, például motorok, váltók stb.
A vizuális tuning állítólag kimarad. Egyik ok, hogy például milyen lenne, ha x autó kapna body kitet, de mondjuk egy Paganin rosszul néz ki. Másik ok, hogy "kiment a divatból" (ezek szerint lesz Pagani Huayra is).
Mi a leggyorsabb és legdrágább autó? A leggyorsabb nem biztos, hogy a legjobb autó. Elvégre egy Pagani nem megy jól off-road, míg egy Dodge Ram igen (újabb autó a listán!).
Milyen a sztori mód? Nem lesz igazi sztori, de van egyjátékos mód és annak előrehaladása állítólag remek. A sztori hiányának oka, hogy "nem Criterionos".
A város a lobbi, elég összefutni és máris lehet versenyezni. A versenyek egymás után jönnek szépen, nincs rajtrács, ami további kihívást jelent.
A Modok sok segítséget fognak jelenteni.
Az összes eddigi tapasztalataikat dobják be a srácok a játékba, remélhetőleg az eddigi legjobb produktumuk lesz.
Milyen gyűjtögetős cuccok vannak? Rengeteg. Például a reklámtáblák, traffipaxok, a többiről pedig nem szeretne beszélni még.
Hogy kapunk autót a karrierben? SpeedPointokat kapunk és azok alapján ad a játék újabb autót, de különleges díjként is lehetséges.
Személyesen tesztelhették az autókat? Hát, nem egészen. A hangokat ugyan fel kell venni, de nem vezethették még az egzotikus autókat.
Van Quick Race, a versenyek ott vannak a térképen, de oda is lehet vezetni.
Azért vették a Most Wantedet alapul, mert maga a fogalmat, hogy Most Wanted imádják.
Nem beszélhet még a város méretéről. Paradise City-nél nagyobb és Seacrest County-nál bejárhatóbb.
A versenyek sorrendje egyjátékos módban meghatározott, de multiban nyilvánvalóan nem.
Van nappal és éjjel, sőt és jönnek az időjárás effektek. A különféle felületeken még az autó irányítása is változik!
Nem lehet felvenni a versenyeket, nehéz megoldani a nyílt világ miatt, talán máskor. -
#274 Megpróbálom majd folyamatosan berakni a híreket TCM-ről. Frissítjük azonnal az oldalt, ahogy megjelenik valami újdonság...de tényleg egyszerűbb lenne kirakni banner alá. :) -
janihunk #273 Köszi, ha majd úgy van időd akkor a híreket te ki ide pls. Vagy a banner alá a TCM oldalát jó lenne betenni. -
Bullitt #271 Bekopizom ide is:
Az egyik legérdekesebb kép következik a dolgos metropolisz életéből. A háttérben látható a „South Station”, avagy a „Déli Pályaudvar”, a kép bal szélén lévő cégér viszont ennél is érdekesebb: „New Rockport Loans: Money in 1 min!” A hirdetés szövege alapján a képen látható városrész neve lehet New Rockport. Kedves tisztelgés ez az eredeti MW előtt.
-
High end PC #270 mennyivel jobban örültem volna egy High Stakes, vagy Porsche Unleashed remake-nek...
reménykedtem benne, miután a HP inkább az EA Canada-féle III HP hangulatát hozta, mintsem a Black Box-féle HP2-ét.
vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban, de annak legalább örülök, hogy nem Underground remake lett, arra vágytam volna a legkevésbé, hogy szupersportkocsik nélkül furikázzak sötét utcákban, aminek a legkevésbé van köze az igazi NFS hangulathoz, és legalább nem lehet csiricsáré mód elcsúfítani (remélem) ezeket az egzotikumokat, mint az eredeti MW-ben, így legalább az eredeti NFS hangulathoz talán közelebb lesz, mint az eredeti MW, a HP sokkal jobban hozta számomra az NFS hangulatot, mint bármelyik Black Box-féle rész. -
Interstate 95 #269 Én nem vettem észre semmit abból hogy rosszabbul futna a The Run mint a HP. Az első patch felrakása után megszűnt az fps limit, így kb. a 60 megvan folyamatosan, és két verseny között olyan 10 másodpercnél még nem vártam többet. (Minden Ultra) -
#268 Nem, viszont sok az aprólékosan kidolgozott pálya. -
#267 nekem a The run kimaradt.. nagy f*s az egész :D -
#266 Nah most döntsék már el...