2514
-
#392 ha volna szemmértéked ÉS logikád, látnád, hogy a shiftes kép a fű felett van, nem pedig lefektetve a talajra :) -
Interstate 95 #391 Nekem az újabbak közül: Underground 1-2, Carbon, Pro Street, Hot Pursuit -
#390 Nem tom hogy vagytok vele, de annak idejéna Criterion féle Hot Pursuit bejelentés jobban meggyőzött, mint most a Most Wantedé.
kedvenc sorozatom volt a NFS-ek közül, máig az az etalon ha NFS címet említenek, rögtön azt ajánlom mindenkinek. na meg a HP 2-t. ennyi. Meg ott volt a szeren az Underground is. Enniy kifújt. -
Interstate 95 #389 Ha van egy kis szemmértéked, jól látható hogy a kamera kb egy szinten van a Hummer fényszóróival, így a föld max a gyenge textúra (pixelek) miatt tűnik közelinek. Ebből a szempontból pedig az általam beszúrt kép még közelebb is van a talajhoz, mint a másik esetben.
De szerintem most már dobjuk ezt a témát, a játék szempontjából nem oszt, nem szoroz a talaj minősége, és ezt már írtam. Akár látszódhatnának felőlem az új fű csírái is, ha a játék egy élvezhetetlen rakás szar lesz. Senki nem fogja ezt nézni 300 -nál. -
#388 nem te fotoztad, de ugyanaz a magasság.
értelek :DDD -
Interstate 95 #387 Nem én fotóztam, de kb ugyan az a magasság a két kép. Azon meg remélem nem akarsz vitázni melyik grafika az élethűbb, egyértelmű. -
#386 tedd a kamerát a talajra, ahogyan az MW képen! (ha te csinálod a screenshotot) -
Interstate 95 #384 Bár engem nem igazán érdekel, 300 -nál nem a földet nézem, de azért van.
-
#383 tedd le a kamerát a talajra, PONT ugyan ilyen lesz :) -
#381 Ugye tudod, hogy lehetetlent kérsz: nehéz minden játékban azonos látószöget produkálni...
De, például a "Kingdoms of Amalur: Reckoning" - nézd meg azt... -
#380 1(!) játékot mutass, ahol a talajra tett kamera nem ilyet adna -
#379 Talajtextúra a 90-es évek közepét idézi, de azt keményen... -
High end PC #378 nem tudom, szerintem grafikában semmi extrát nem látok, ugyanolyan műanyag, mint a többi -
DIESEL DOG #377 Ez a játék egy látványorgia lesz... :D -
Bullitt #375 5 új autót lepleztek le
Köztük:
-
Bullitt #374 Lesz benne Corvette ZR1
-
#373 Mekkora egy szar. -
-
High end PC #371 " Paradise DLC "
azért ne túlozzunk
-
ATi0021 #370 Valóban szép és jó hogy van belőle évenkénti profit, mert 90%ban még mindig eladja a neve és a köré épített marketing. De egy napon elfogy a név és a vásárlói bizalom, és akkor a konkurenseket nem is említettem. Utána meg bukta az évenkénti magas profit. És Te nem tudom hogy vagy vele, de egy kis eladású játékba kevesebb pénzt tennék, ami még gyengébb játékot és eladást csinálna és akkor tényleg vége az NFS nevű lehúzásnak. Addig egy minőségi, tartalmas játékkal még nagyobbat lehet kaszálni, mint 2 év The Run, Undercover féle borzalommal. Ami ráadásul még növelné is a hypot a sorozat neve mellett. Tisztára GTA feelingje lehetne amiről mindenki tudja sokáig készül, de a név és a Rockstar garancia arra hogy ha látatlanba is veszem meg se bánom meg később. Sőt NFS téren is jó példa a Porsche Unl., Underground sorozat, MW. Utólag most 2012ben is micsoda jó profitot csinálhat, hogy volt régen egy minőségi rész ami Most Wanted volt, még egy ilyen Paradise DLC is eladható vele 12k-ért. -
Interstate 95 #369 Te mennyire adnád fel az évenkénti profitodat ? A játékipar is ugyan olyan profitorientált, mint bármely más ágazatban tevékenykedő cég. Hogy mit akarnak a játékosok az max akkor kerül szem elé, ha jön néhány zakó. Természetesen egy leértékelt Run nem számít zakónak, ha meg van belőle a kellő lóvé. Az hogy az értékelések miatt meg volt egy kis könnyejtés, ugyan olyan kamu marketing fogás mint a többi. -
ATi0021 #368 Sokra mennek vele, attól a játék még olyan amilyen. Inkább a minőség és tartalmasság mellé kéne lepaktálnia, esetleg ezért cserébe feladni az évenkénti Burno... vagyis NFS terveit. -
#367 EZ egy átalakított R8 ruszki fostalicska. -
Bullitt #366 Az EA az oroszokkal is lepaktált -
#365 Önmagában az autologgal semmi gond nincs - persze így, hogy NAAAGY featureként emlegetik állandóan, már engem is irritál.
Ariel atomnak meg akkor lenne értelme, ha nem egy burno... izé, nfs-ben szerepelne. -
Interstate 95 #364 Valahogy én is ezt érzem, a Hot Pursuit még elment, én viszont meg már nem igazán akarok NFS névbe csomagolt Burnout -al játszani. -
#363 Már az első Autolog-gal is kicsapták nálam a biztosítékot, elrúgták a piros pöttyöst...
Ha a "haver ellen játssz, hogy legyőzhesd" elvet tovább erőltetik, akkor bekaphatják: részemről lezárult a Need For Speed-korszak. -
ATi0021 #362 Szerintem semmi baj nincs az Ariel Atommal. A dolog ott borzasztó hogy ezek a szerencsétlenek az Ariel Atom vs Ford Raptor harcot érdekesnek találják. Szóval ezután nem is várok tőlük semmit se. Hiába ha tényleg Most Wantedet készítenek azzal dolgozni is kellett volna....
Ha ez az izé komoly eladásokat csinál a neve miatt borítékolom, hogy még ennél is ócskább, igénytelenebb, üresebb játékokat kapunk. Szóval erősen drukkolok, hogy az EA történetének legnagyobb bukása legyen. Mert ezek képesek lesznek kiadni egy NFS Undergroundot tuning nélkül is... (persze autolog 3.0 lesz benne, mert az criterionos) -
#361 "?!" ezt képzeljétek a mondat végére... és persze a szarkasztikus felhangot is. -
#360 Mert olyan nagy szám ez az Ariel Atom... -
Interstate 95 #359 Nem ezt vártam, viszont mindenképp érdekel hogy milyen lesz. -
Bullitt #357 Negyed órás PWND special Most Wantedről
Lesz benne ARIEL ATOM! :D -
#356 meg a burnoutok. meg végülis a hp is ;)) -
Interstate 95 #355 Én hasonlóképp voltam a The Run -al, de pár napja még is neki ültem és kivittem.
Bármennyire is rövid azt a néhány órát mindenképp megéri, hard fokozaton egész kellemes a kihívás, szépek a tájak, nekem bejött. A Hot Pursuit -ot meg toltam online is nem keveset, ott még extra élmény elsőként célba érni. -
mester1987 #354 Azért a Black az az volt, csak az nem autós hanem FPS. -
ntex #353 Sokszor csak a tájat bámultam a versenyek alatt meg a környezetet, a sebességérzet azért elég jó volt -
ntex #352 Eleinte szidtam a HP-t de miután játszogattam vele kicsit többet nem is volt az annyira rossz, végig is vittem :) ez a driftelgetés nem annyira jött be de a játék egész kellemes volt összességében ahhoz képest hogy az első 10-15 percben azt mondtam hogy mekkora szar :D -
#351 Mert a Criterion minőségi? -
High end PC #350 Ennek nagyon, de nagyon nem örülök.
Annak sem örültem, mikor csak a Black Box fejlesztett.
Annak örültem, mikor kijött a Criterion Games a HP-val, majd utána a Slightly Mad Studios a Shift2-vel, azután pedig a Black Box a RUN-al. 3 egymást követő NFS, más-más stílussal, ráadásul mindegyik nagyon tetszett, 2000 óta nem szerettem így a szériát.
Erre megint lenyúznak egyetlen stúdióról minden bőrt, egy ideig lehet működik a dolog (ahogy a Black Boxnál is működött), de ez tartósan nem mehet egy ekkora darabszámú szériánál! Nem igaz, hogy az EA-nál nem tanulnak a hibákból. Gyorsan keresni kell még egy minőségi stúdiót! -
#349 Igazából ezt én sem étettem, beismerik a Run rövidségét de a Most Wantedben meg nem is lesz szinte kampány WTF??
Az EA olyan hülye mint a s*gg. Bocs de még egy ennyire gyökér fejlesztőcsapat nincs a világon. Szándékosan csinálják? Teljesen más irányba mennek mint amire igény van. A játékosok nagy része egy MW2-t vagy UG3-at akart. Nagy nehezen imáinkat meghallotta az EA istenség, de erre valami onlájn árkád szutykot tákol a műhelyében. Akarnak egy World 2-t vagy mi?
Nah az meg a másik.....