2514
-
Bullitt #438 Honda kizárta magát már régóta az utcai, árkád autóversenyes játékokból. -
#437 esetleg hondákról nincs info ?? -
Bullitt #436 Merci SL65 AMG az autólistán
-
#435 ja nem volt valami korszakalkotó de a körítés ahogy toltuk odab@szott , ami még ilyen nyomot hagyott bennem ps3 a bf3 ugyan ezen a körítésen ... -
#434 Szvsz az halál unalmas volt. 2-szer kezdtem el de nem volt erőm befejezni. Felénél mindig bealudtam rajta. -
#433 nekem az utolsó single nfs amivel jól elmarhultunk az a pro street volt , de az is csak azért mert ps3 on és 47" (120cm ) lcd tv -n toltuk haverokkal -
#432 nekem iszonyat módon bejött a Run - ha a sztori körítés nincs, talán felérne az nfs4hez is :) -
#431 A Carbon valóban gyöngyszem, ha az utóbbi évet nézzük :) -
#430 valóban szar volt. nálam holtversenyben, a RUN-al áll az élen a foslistán :D -
#429 az volt a mélypont. előtte és utána is csak jobb nfsek jöttek :) -
#428 hát most így visszagondolva az undercover nem is volt olyan rossz -
#427 "Rengeteg a tartalom és gyűjtögethető cucc"
úgy, mint a HP-ban, vagy a RUN-ban? az autók nagy részét nem is láttam, mert vége volt a játéknak :D -
#426 bezzeg az előtte részek! a carbon, az undercover, hogy csak két gyöngyszemet emeljek ki! :DDD -
#425 Egyetértek. -
#424 A Hot pursuit reboot óta nagy fosgyár a NFS. Főleg a Criterionnal. -
#423 Egyre mélyebb az elhatározás bennem, hogy sosem veszem meg ezt a játékot...
-
ntex #422 "Rengeteg a tartalom és gyűjtögethető cucc, mindezt pedig összeköti a Cirterion továbbfejlesztett Autologja- a varázslatos, telemetrián alapuló szociális motor, mely folyamatosan mutatja, hogy állsz a barátaidhoz képest, továbbá levezényli a multiplayer előre meghatározott eseményeit. Néhányaknak a Criterion Most Wantede túl közel áll a Paradise-hoz, hogy elismerést kapjon eredetiségéért, de az a kifinomult háttér, amit az Autolog 2.0 nyújt annak érdekében, hogy érdekessé váljon a játék, nem alábecsülendő. Jókat látunk egy olyan Paradise jövőjében, melyet az Autolog hajt"
Ezért nem fog tetszeni a játék, túlságosan multi központú és ráadásul ránkerőltetik akkor is ha nem akarom... -
#421 spm fokozat :DDD -
#419 nem tudom volt e már mert nem láttam még itt :)
jó lesz ez -
Bullitt #418 Még képek:
-
Bullitt #417 Új infók -
Bullitt #415 Három új kép, a harmadikon ott az eredeti MW-ből az M3-as :)
-
#414 EA-től bármi kitelik, na de ha azokat az elemeket nem teszik bele amik az első Most Wantedban benne voltak, akkor elmehetnek a gyíkba... Mondjuk az elsővel se játszottam hú de rengeteget, mert annyira nem jött be, ezzel se igen fogok többet játszani. De ha legalább olyan "élvezhető" lesz mint az első volt, akkor sikernek könyvelem el. -
#412 pénzért jobb kocsi
Pre-order on Origin and get all available bonus content…
Need for Speed™ Most Wanted – The Power Pack
Power Pack Custom Modifications
The F-150 Raptor comes equipped with the extra durability of the Reinforced Chassis Modification, allowing it to take even more damage from aggressive rivals.
Break from the crowd, make tight jumps or power up your takedowns with the powerful and violent Nitrous Dump Modification.
... stb stb ...
kurva anyád-e EA? -
#411 ezzel én is így vagyok -
#409 teljesen funkcionális sztori volt az országon átivelő versenyhez. soha rosszabbat :) -
#408 nem bánnám ha ugyan az lenne úgy kb a helyszín...a videónak van egy kicsi Most Wanted érzete, de ez kevés...
persze, kb semmit nem láttunk még belőle, csak pár kocsit stb -
#407 A The Run videói is hangulatosak voltak de mire végigszenvedtem sugárbam hánytam az undorító irányítástól a sztori meg egyenesen nevetséges volt. Szóval majd meglátjuk élőben mit mutat. Nem várok sokat egy NFS-től, főleg ha a criterion keze is benne van... -
ATi0021 #406 Szerintem eddig se a hangulatával volt a legfőbb gond, hanem, hogy egy történetre alapozó játékot, amibe volt tuning stb feldolgoztak minden ilyen elem nélkül amitől a régi sikeres volt és amit egy új résznél is elvárnánk. Szerintem senkit se látnál panaszkodni, ha nem akarnák átvágni a régi MW-t imádókat egy névegyezéssel. Vagy ha nem néznék hülyének olyan ostoba dumával, mint például hogy a kocsi színének változtatása optikai tuning. Sokkal okosabb lett volna Hot Pursuit 2-nek sőt még jobb lenne ha Burnout név alatt jönne ki. Mert ez így szerintem a régi rész megcsúfolása nem újragondolása.
+ NFS videókkal (marketinggel) eddig se volt gond. Gondok általában akkor jönnek amikor kiadják a játékot és rádöbben mindenki, hogy mekkora egy nulla az egész és hogy az EA PR részlege még mindig ügyesen átveri a világot a mézesmadzag videókkal és ígértekkel. -
ATi0021 #404 A régi Most Wanted nekem Vistán írta ki mindig, hogy DX hiánya miatt nem települ, W7-el nem volt ilyen gondom. A Vistánál annyi volt rá a megoldás, hogy lemásoltam a telepítőt egy mappába, majd az autorun.cfg-be a directx=9.0c értéket átírtam directx=0-ra. Ezután nem panaszkodott. :) -
gsg16 #402 Üdv!
nem tudom,kérdezte-e már valaki,de van arra megoldás,hogy a most wanted-et win7 64bit-es rendszerre telepítsem?jogtisztán,dvd-n,van meg a játék,de amikor utoljára a kezemben volt,az akkori gépem még egy 32bit-es,egymagos vas volt,winXP-vel.azon simán ment,erre települni sem akar,valamilyen direktX probléma miatt. -
#401 Amúgy meg ez a sok bal oldalon felugró bizbasz-infó rohadtul idegesítő...
...ahogy az Autolog (verziófüggetlenül) létezése is. -
#400 -
#399 burnout paradise 2, csak sárgább -
#398 akárki akármit is mond , nekem bejön eddigiek alapján , ha meg lesz akkor írok végleges véleményt róla
ami fáj picit a tuning hiánya ( vizuális és stb ) mint a régi mw ben ami volt nem kéne anyon variálni az elég vagy hasonló -
#397 hp + burnout.
Nekem ez eddig nagyon nem a bemutatók alapján. -
Csokis #396 -
High end PC #395 szóval egy csalfa verzióból látunk rémeket, ezekben mákdarában alapból hosszabbak még a flex túrák.
-
Bullitt #394 Egy alpha verzióból látunk képeket, ezekben általában alapból rosszabbak még a textúrák. Az meg már a photoshop vagy marketing részleg sara, hogy ilyen képet kiengednek a netre -
#393 Hú deja vú :D
Hot Porsuitnál meg azon vitatkoztak hogy milyen randa repedések vannak az aszfaltban.
LOL
Olyan blurt nyomnak majd a játékba hogy akkor is elmosódik majd a kép ha 5 km/h-val gurulsz. Örülsz majd ha a kép közepe nem lesz elmosva és egy kis lukon keresztül látsz is valamit a pályából.