Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem, hogy ezen a játékos a multi akkorát dobna. Volt szerencsém BP-hoz és a multijához. Nem látok akkora különbséget a kettõ közt, még egyszer meg minek csináljam végig szinte ugyanazt? Egyszerûen nincs értelme.
Szabi
lassan megérthetnétek már, hogy ebben a játékban az egyjátékos csak alapozás a multyhoz..

"Nulla tenaci invia est via"

pxxl
az utóbbi pár szar rész után ez azért valamelyest jónak mondható szerintem. attól eltekintve, hogy ez egy Burnout 2, licencelt autókkal.

All hail the double x!

Lélektelen ez a játék.

Nincs miért folytatni. A rendõrök még a HP-ban is jobbak voltak. Ehhez képest az eredeti MW (amit végig is vittem) az olyan játék volt, amire a mai napig is visszaemlékszem. Egyik legjobb NFS volt. Ezt meg felejti az ember pár nap után. Ez van sajnos.
Ryder62
Jah, egy kicsit idiótán is hatott a KITT féle beütés.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Felkerekítve 1200 km-t tettem bele eddig a játékba - több 750-et a Carrera S-be -, a Most Wanted lista élén, és az uninstall elõtt állok.
A Camera Control nagyon élvezhetõvé tette a vezetést.
Talán, ez utóbbi miatt még nem telepítem le a játékot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
az is igaz <#nevetes1>

All hail the double x!

Szabi
Burnout-ba sofõr sincs, így ahhoz képest ez is nagy elõrelépés 😄

pxxl
am késõbb lesz feje is a sofõrnek, vagy ez a matt fekete bukósisak lesz csak? 😄 eléggé kiábrándító, hogy csak erre futotta :|

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Megígértem, hát teljesítem is:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kastil
Srácok e3 videóban mintha nem lenne mindig lehányva az út, nem? ott inkább csak pocsolyák vannak... mondjuk az is minden méteren. Nem tudni még mindig semmit patchrõl?

Szabi
elméletileg majd késõbb lesz csak elérhetõ

Krisztiam
nincs benne

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hol van benn a Hammer ?
pxxl
a 918al az ambus-t most csináltam meg kb 1.5 perc alatt. ez az 1sikerült eddig :/
nagyon idegesítõ versenyek ezek. -.-

All hail the double x!

Szabi
multyban fent van az agera teteje 😄

Szabi
a legkönnyebb, ha felugrasz valami magaslati pontra, megvárod amíg sokan alattad szerencsétlenkednek, majd kilõsz mint a rakéta... ja és persze festegeted a kocsid 😄

SUNNY84HUN
simán el lehet , csak gyorsan kel reagálni a terepre , gyárak stb .. pik pak eltûnök elõlük .. bár persze könnyebb ha valami gyors dögöd van , de focus rs el vagy subival élvezet 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

5-ös és 6-os szinten eléggé nehéz meglógni elõlük már tapasztaltam... Bugatti Veyron-nal vagy valami hasonlóan gyors autóval viszont lehetséges meglépni.
Krisztiam
amikor a rendõrök elõl kell elmenekülni egyszerûen nem lehet megcsinálni.. valakinek sikerült már?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

totyak
Én is ezt mondtam.

Szabi
a GTA IV-ben jobb fizika van mint az autós szimulátor játékokban 😊

totyak
Esetleg van már megoldás a nagyon kockás kanyarodásra? Én nem bírom megszokni és így nem tudok normálisan versenyezni. Érdekes dolog, hogy egy kifejezetten verseny játékban nem tudnak normális kanyarodást csinálni, de mondjuk egy átlagos GTA-ban simán megoldják.

IMYke2.0.0.0
Rohadt árukapcsolás... 😞

Szabi
egy biztos, a Charger-hez kell egy slim jim kód :-/

IMYke2.0.0.0
Need For Speed: Most Wanted (2012) - CAMERA CONTROL v1.0[/url]: LETÖLTÉS

IMYke2.0.0.0
Hát, eléggé rosszul hangzik - a WIKI-n mindenesetre ezt írták 😞

Szabi
mindegyik fordal nyertem már minimum két versenyt, mégse kaptam meg az ST-t 😄

Tarpi
Bocs azt nem is figyeltem, hogy van RS és ST.<#miaz>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Tarpi

Nekem itt van.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Ha van rá igény akkor befejezem a térképet:

Ok, majd meglesem, thx.
nem tudom, eddig se volt komoly bajom az fps-el, én nem érzek változást

GAMELOGIC, Core, Installer könyvtárak mai dátumúak

OK, akkor az 1.1.0.0-s patch-nek felel meg. Javult valamit esetleg az FPS?
1.1.0.0

Szabi
nálam nem frissült, de nézd meg a játékmappában, hogy melyik fájlnak van mai dátuma 😄

Az NFS13.exe milyen verziószámú?
arty
gondolom a shortcut dlc és még két autó dlc amiket majd megvehetsz 😄

mi másra gondolsz?! 😄

Forza.

SUNNY84HUN
<#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

lejött egy 17 megás frissítés a játékhoz, jó lenne tudni mi volt az

SUNNY84HUN
+1 <#nyes>

SUNNY84HUN
azt nem is lehet , inkább emésztés helyet hányok tõle <#rolleyes>

Szabi
csalok mindenhol vannak, ez tény... de hogy még hivatalosan is árulják a csalást az továbbra se tudom megemészteni :/

arty
ezért jobb most a bf2, a csíterpistik már a hármat tolják 😊

Forza.

SUNNY84HUN
csalók sajna mindenhol vannak , ebben még gondolom viszonylag kevés de majd megszaporodnak a mocskok ... , anno mikor a bf2 -t kezdtem online alig volt valami sumákság utána rengeteg , szét is csapta a közösséget .. de mára azért komolyabb védelmet találtak ki nem sok a csíter pöcs , de sajnos már nem akkora a bf2 közösség <#szomoru2> , a world is esik szét mert ráunnak sokan

IMYke2.0.0.0
Így is igaz. Sajnos. <#schmoll2>

pxxl
nélkül == miatt

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Értem, és köszönöm szépen az információt.
Hát, elég nehéz - mission impossible - online játszani (szinte bármivel) csaló kis pöcsök nélkül...