2514
  • SUNNY84HUN
    alig használt r35 keresi gazdáját :))

ui : lehet a traffic rángatta a kormányt hogy kitérjen :D

• SUNNY84HUN
    hát igen , már szemtelenednek el a sztríítrészerek
  • Szabi #1952
    jó hát valószínű az igaziba nincs nitro, de szerintem szólni kéne nekik hogy legyen :DD

#1950: na attól kapnék még agyfaszt ha itt rántogatnák a kormányt össze-vissza mint worldben... így legalább kilehet őket kerülni..
  • pxxl
    159 a vége, megnéztem :D de ahhoz már nitro kell. A corvette rendőr autóban meg nincs is nitro mégis 400al utolér :D
  • janihunk
    Pedig még a 2005 be is volt annyira fejlett az M.I hogy néha elrántsák.
  • pxxl
    Fú hát a civilek ritka böszmék ebben a játékban. Villogni tudnak de hogy fékezzenek vagy esetleg elrántsák a kormányt...dehogy...
  • SUNNY84HUN
  • Szabi #1947
    háááááátttt....... szegény kontrollerem nem örülne neki, már így is viharvert... :D

12autóval nincsenek unalmas pillanatok, civilek pedig tökéletes ráérzéssel az ideális iveken araszolnak 30al.. merthát mi mást is csinálhatnának :DD
  • SUNNY84HUN
    pedig mekkora lenne idiótákkal és idióta rendőrök ellen futni 1x re :D multiban
  • Krisztiam #1945
    akkor multi része jó lehet :)
  • Szabi #1944
    nincsenek, viszont szerintem több civil van, legalábbis feltűnően sok dugó van :)
  • Krisztiam #1943
    multiban is vannak idióta rendőrök?
  • Szabi #1942
    hangulatosabb még az idióták ellen is mint a botok ellen :D
  • janihunk
    Multiban jó a játék? Mert ha ilyen 4-5K lesz megvenném.
  • SUNNY84HUN
    haladunk :D
  • Krisztiam #1939
    mert biztos kutyának nem kell :DD
  • mester1987
    Szerintem kiírhatjátok ide is, mint a 2008-as részhez (bár annak jobb a hangulata);

A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk...
  • mester1987
    D minek? :D
  • TBTPumpa
    Hamar levitték az új "[URL=http://cdgalaxis.hu/PC/20196/need-for-speed-most-wanted-limited-edition-2012.html]Need for Speed" Most Wanted[/URL] játék árát! 1 héttel a megjelenés után már csak 8990 Ft a Limitált változat! Lesz ez még olcsóbb is...
  • mester1987
    A picsát, nem durran ki, átmegy rajta és semmi baja...nagyon szánalmas.
  • Szabi #1934
    Zurich-ben találtak egy újabb jack spot-ot... :D
  • BoneDragon
    Van benne SPM fokozat is!!
  • DIESEL DOG #1932
    ...és ha megnyomod a nagy piros gombot akkor aktiválódik a sugárhajtómű is... :DDD
  • BoneDragon
    Ikerturbós és van benne 2. szintű nitro is!
  • pxxl
    csak legyen rajta piros-kék villogó :D
  • Ryder62
    Ebben a játékban még egy úttisztító kocsi is beelőz
  • arty
    nem lenne unalmas, ha nem eresztenék össze a citroen kacsát a veyronnal ...
  • LocalPatriot
    Na igen, de akkor meg unalmas lenne a játék... realitás nem sok van a játékban... helikopter viszont hiányzik rendesen.
  • Szabi #1926
    Bearcat (Ballistic Engineered Armored Response Counter Attack Truck) a neve és max 90mph-t (~144kph) tud menni a 300 lovas cat dízelmotorral :D
  • IMYke2.0.0.0
    Megoldás: a valóságos teljesítményüknek megfelelően működjenek a járművek. Egy páncélos SVU ne érje utol már az 1000 lóerőre feltuningolt sportautó csodát!
  • LocalPatriot
    Nekem nincs bajom, meg nyilván kellenek ezek a hibák bele, mert az se egy élmény, hogy fél percel utánad ér be az ellen. De így, hogy kilököd, és a köv kanyarnál már előz, hogy is mondjam... kurvára irritál...:D Szóval nem tudom mi lenne a megoldás, de ígyse, úgyse jó...
  • bpeti72
    Nem értem mi bajotok, ezt a játékot mindenki szereti, meg írta az SG is.
  • pxxl
    én csak annyit láttam, hogy átment rajta, és ugyanúgy ment tovább. nem láttam, hogy kidurrant-e, mert messzebb voltam annál, ezért gondoltam, hogy nem hat rá. de végül is így is úgy is ugyanaz a lényeg :|
  • BoneDragon
    Azoknak is kidurran direkt figyeltem, de semmit sem vesztenek a sebességből és egy idő után maguktól megjavulnak. Vicc. :)
  • Szabi #1920
    önjavítós gumi (^^,)
  • pxxl
    jah! meg ami buziság, amit MW versenyen láttam többször is, hogy az ellen simán átment a szögesdróton. meg az anyád. arra nem hat? miért nem durran el az is? -_- de ha én belemegyek, akkor szívok, míg nincs egy benzinkút, vagy restart...
  • pxxl
    engem a rendőrök idegesítenek, főleg a corvette-ek jönnek 400al. tegnap is úgy belém szállt, hogy a fél térképet átrepültem :D aztán kiírta, hogy wrong way. nem mondod b+ :D na de lenyomtam a könig segget mint a bélyeget :D fullos pro 918 rulz :D
  • Szabi #1917
    viszont 200 fölött már úgy tőlt a pro nitro, hogy amíg nem mész 200 alá folyamatosan nitrózhatsz :D
  • SUNNY84HUN
    ezen már meg sem kellene lepődni , mindenkinek dupla gázpedálja van és két motorja kivéve neked , ha nagyon elhúznak akkor bevárnak hogy legyen esélyed , akit meg kiütsz az tripla slingel jön utánad
  • LocalPatriot
    Komolyan mondom ez a halálom nekem is! Annyira el van baxva az, hogy kilöksz egy autót, és 2 MP után már full sebességgel jön. Rendőrautók is...
    Tegnap egy versenyen kilököm az elsőt, erre két kanyarral később már előz is, úgy hogy full sebességgel megyek bugattival... hát b+ ez mennyivel megy?

Ám jó game, 6 órát simán el lehet vele lenni.