2514
-
#1954 alig használt r35 keresi gazdáját :))
ui : lehet a traffic rángatta a kormányt hogy kitérjen :D
-
#1953 hát igen , már szemtelenednek el a sztríítrészerek -
#1952 jó hát valószínű az igaziba nincs nitro, de szerintem szólni kéne nekik hogy legyen :DD
#1950: na attól kapnék még agyfaszt ha itt rántogatnák a kormányt össze-vissza mint worldben... így legalább kilehet őket kerülni.. -
#1951 159 a vége, megnéztem :D de ahhoz már nitro kell. A corvette rendőr autóban meg nincs is nitro mégis 400al utolér :D -
janihunk #1950 Pedig még a 2005 be is volt annyira fejlett az M.I hogy néha elrántsák. -
#1949 Fú hát a civilek ritka böszmék ebben a játékban. Villogni tudnak de hogy fékezzenek vagy esetleg elrántsák a kormányt...dehogy... -
#1948 -
#1947 háááááátttt....... szegény kontrollerem nem örülne neki, már így is viharvert... :D
12autóval nincsenek unalmas pillanatok, civilek pedig tökéletes ráérzéssel az ideális iveken araszolnak 30al.. merthát mi mást is csinálhatnának :DD -
#1946 pedig mekkora lenne idiótákkal és idióta rendőrök ellen futni 1x re :D multiban -
#1945 akkor multi része jó lehet :) -
#1944 nincsenek, viszont szerintem több civil van, legalábbis feltűnően sok dugó van :) -
#1943 multiban is vannak idióta rendőrök? -
#1942 hangulatosabb még az idióták ellen is mint a botok ellen :D -
janihunk #1941 Multiban jó a játék? Mert ha ilyen 4-5K lesz megvenném. -
#1940 haladunk :D -
#1939 mert biztos kutyának nem kell :DD -
mester1987 #1938 Szerintem kiírhatjátok ide is, mint a 2008-as részhez (bár annak jobb a hangulata);
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk... -
mester1987 #1937 D minek? :D -
#1936 Hamar levitték az új "[URL=http://cdgalaxis.hu/PC/20196/need-for-speed-most-wanted-limited-edition-2012.html]Need for Speed" Most Wanted[/URL] játék árát! 1 héttel a megjelenés után már csak 8990 Ft a Limitált változat! Lesz ez még olcsóbb is... -
mester1987 #1935 A picsát, nem durran ki, átmegy rajta és semmi baja...nagyon szánalmas. -
#1934 Zurich-ben találtak egy újabb jack spot-ot... :D -
#1933 Van benne SPM fokozat is!! -
DIESEL DOG #1932 ...és ha megnyomod a nagy piros gombot akkor aktiválódik a sugárhajtómű is... :DDD -
#1931 Ikerturbós és van benne 2. szintű nitro is! -
#1930 csak legyen rajta piros-kék villogó :D -
#1929 Ebben a játékban még egy úttisztító kocsi is beelőz -
#1928 nem lenne unalmas, ha nem eresztenék össze a citroen kacsát a veyronnal ... -
#1927 Na igen, de akkor meg unalmas lenne a játék... realitás nem sok van a játékban... helikopter viszont hiányzik rendesen. -
#1926 Bearcat (Ballistic Engineered Armored Response Counter Attack Truck) a neve és max 90mph-t (~144kph) tud menni a 300 lovas cat dízelmotorral :D -
#1925 Megoldás: a valóságos teljesítményüknek megfelelően működjenek a járművek. Egy páncélos SVU ne érje utol már az 1000 lóerőre feltuningolt sportautó csodát! -
#1924 Nekem nincs bajom, meg nyilván kellenek ezek a hibák bele, mert az se egy élmény, hogy fél percel utánad ér be az ellen. De így, hogy kilököd, és a köv kanyarnál már előz, hogy is mondjam... kurvára irritál...:D Szóval nem tudom mi lenne a megoldás, de ígyse, úgyse jó... -
#1923 Nem értem mi bajotok, ezt a játékot mindenki szereti, meg írta az SG is. -
#1922 én csak annyit láttam, hogy átment rajta, és ugyanúgy ment tovább. nem láttam, hogy kidurrant-e, mert messzebb voltam annál, ezért gondoltam, hogy nem hat rá. de végül is így is úgy is ugyanaz a lényeg :| -
#1921 Azoknak is kidurran direkt figyeltem, de semmit sem vesztenek a sebességből és egy idő után maguktól megjavulnak. Vicc. :) -
#1920 önjavítós gumi (^^,) -
#1919 jah! meg ami buziság, amit MW versenyen láttam többször is, hogy az ellen simán átment a szögesdróton. meg az anyád. arra nem hat? miért nem durran el az is? -_- de ha én belemegyek, akkor szívok, míg nincs egy benzinkút, vagy restart... -
#1918 engem a rendőrök idegesítenek, főleg a corvette-ek jönnek 400al. tegnap is úgy belém szállt, hogy a fél térképet átrepültem :D aztán kiírta, hogy wrong way. nem mondod b+ :D na de lenyomtam a könig segget mint a bélyeget :D fullos pro 918 rulz :D -
#1917 viszont 200 fölött már úgy tőlt a pro nitro, hogy amíg nem mész 200 alá folyamatosan nitrózhatsz :D -
#1916 ezen már meg sem kellene lepődni , mindenkinek dupla gázpedálja van és két motorja kivéve neked , ha nagyon elhúznak akkor bevárnak hogy legyen esélyed , akit meg kiütsz az tripla slingel jön utánad -
#1915 Komolyan mondom ez a halálom nekem is! Annyira el van baxva az, hogy kilöksz egy autót, és 2 MP után már full sebességgel jön. Rendőrautók is...
Tegnap egy versenyen kilököm az elsőt, erre két kanyarral később már előz is, úgy hogy full sebességgel megyek bugattival... hát b+ ez mennyivel megy?
Ám jó game, 6 órát simán el lehet vele lenni.