Itthon is jön a Motorola DEFY MINI és MOTOLUXE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
ne is mond külhonból 42K+posta költség-ért beszerezhetõ.... de már m1 meglett végül..

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Azon röhögök hogy itthon a kártyafüggetlen drágább miközben gyárilag független telefon 😄

\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx

Looooser
mindenhol 69-72-ért kapni (nem szolgáltatóknál) kivéve egy helyen /de nem reklámozom/ (a +, szilikon tokkal és fóliával kb 62K) ennyit még megér....

valahogy sejtettem, bár õszinte leszek, a 4Col és "csak" 1GHz-s proci kombó elég karcsú, annyit nem ér meg....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

morcosqtya
Elég arcpirító, hogy az egyik szolgáltatónál a Defy+ ára elõfizetéssel 2 év hûséggel kb 5-10 ezressel olcsóbb csupán mint a listaáron (v. pre-paid kártyával).

A lux nem hiszem, hogy a strapa vonalat viszi, kizártnak tartom az IP67-et.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Looooser
a picirõl tudom, de a Luxról nem, hogy megkapta az IP67-et? bár tervbe még mindig a "+" jövõhónapra

Narxis
Dettó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morcosqtya
Személy szerint egy Defy "maxi"-t preferálnék. Esetleg egy komolyabb ráncfelvarrást a Defy-hez...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.