Két éven belül az irakiak 50 százaléka internetezhet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Majd az iraki kislányok is csinálják magukról a ribancos képeiket,lesznek emósok,istenítik a meleg kultúrát,vallást teljesen ledegradálják....kb ennyi jutott eszembe a nagy nyugati kultúrából
Ha megnéztél volna egy falut Mo-on a 50-60 as években akkor ugyan ezt láttad volna ott is. A legtöbb 30-40 éves nõ népviseletben tolta volna. Persze a kettõ kinézetre nem ugyan az de valójában ugyan az csak egyik így néz ki a másik meg úgy. Éppen ezért nem vagyok hajlandó elítélni senkit az ilyen miatt. Viszont az, hogy ilyen meg olyan nyomás abba nem akarok belemenni, mert akkor azt is vissza lehet vezetni ilyenre hogy te nyáron miért vagy rövidgatyába és nem hosszúba. Érted na
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
A média torzításáról, amit írsz az teljesen aláírom. Magam is tapasztaltam, itt nálunk is. Nem kell ahhoz külföldre sem menni. A pofájába hazudik a média az embernek.
Egyébként totál általánosítás megy. az emberek 99%-a azt hiszi, hogy Iránban arabok laknak mondjuk... Ezen felül évente felkap 5 esetet a média amikor valami eldugott tetves faluban kivégzés vagy csonkítás történt és azt tolja a pofádba 5 hétig (lásd a levágott orrú csaj esetét) és így az emberek 95%-a általánosítani fog, mondjuk a cél pontosan ez.
Ugyan annyi helyen röhögik ki az apácákat mint ahol mondjuk Iránban a normális ruhás nõket. De azt vedd figyelembe hogy Mo lakossága töredéke Iránnak mondjuk.
Egyébként én sem támogatom a teljes arcot eltakaró dolgot (postaláda) de azzal akiben egész arca kinn van az égvilágon nem látok kivetnivalót sõt sokkal jobban elfogadom mint a legtöbb félpinámkinnvan ribancokat (pedig nem vagyok konzervatív).
Másképp próbálom elmondani. Láttál már vallásos zsidó nõt? Ha nem menj el a dohány utcába mondjuk, bár ott fõként pajesz királyokat fogsz látni de ha látsz egy nõt a röhögõ görcs fog keringetni 😊
Van ahol megkülönböztetik és van ahol nem. És ez pontosan így van itt is. Csak mivel a média bizonyos eseteket tol a pofánkba ezért hajlamosak vagyunk általánosítani.
Ne hidd azt hogy annyira kényszer az egész mitn ahogy azt a nyugati média beállítja. Én nem de nagybátyám járt Teheránban 5-6 évvel ezelõtt, meglepõdnél ha hallanád miket mondott az ottani emberekrõl, pláne úgy hogy tudod ki fogta vissza Iránt elég keményen
De azt tudod hogy nálunk meg van olyan hogy apáca?
Mind kettõ egy véglet és bumm, õk a csadort meg a burkát meg mittom én mit fogadják el te meg ezt. Csak annyi a különbség régen annak a 2 nek nagyon komoly szerepe volt, konkrétan az mentette meg a nõt attól hogy ne rabolják el vagy erõszakolják meg...
Most fujjoghatsz de elég ha visszamész nálunk 100-150 évet 😊