66
Új Star Trek. 2013-ban jön...
-
preziosi #26 Star Trek: the Video Game Due April 23
a "the PC version will only be sold through digital channels" részben csak az az érdekes, hogy akkor a miért van a honlapon meg az előzetes videókban pc dvd logó, bár lehet ezt csak én nem értem. -
mester1987 #25 Hát én még egy Star Wars se hasonló val nem játszottam nem is fogok.
De ezzel teszek egy kivételt.
Amúgy intenzív akció/sci-fi/kaland lehet majd mivel a Digital Extremes fejleszti akik a Pariah-t, Dark Sectort, The Darkness II-t meg a Homefrontot, ebből lehet következtetni egy képre.
Becsült megjelenés: 2013. április. 26. (jelenleg) -
#24 Na látod..erre gondoltam )) -
#23 HA NEM LÁTTAD A FILMET, AKKOR NE OLVASD EL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel a filmet fogja követni, az alternatív világ miatt bármit megtehetnek. Remélem meglepnek.
Na meg oda van írva, hogy hidden enemy. -
#22 igen-igen...az az igazi, ha új a történet. -
#21 Hogy érted a koppintást? Mármint a történet? Tuti valami új lesz. -
#20 Kérdés, hogy új kalandok lesznek vagy valamit koppintanak ?? -
Reg5 #19 Valószínűleg azért tetszett :) -
#18 Remélem nem kúrják el nagyon. Zene nagyon ott van, és nekem a JJes Reboot is nagyon bejött. Pedig nem vagyok treki :D -
Először nem is figyeltem...csak a 2013-ra koncentráltam...na...na...lesz folytatás....jeee...aztán sehol a film...))) -
ZSOOLT2 #16 Ezredforduló környékén sok Star Trek játék készült (Armada 1-2, Bridge Commander, Elite force 1), de már elég régóta nem jött ki újabb, komolyabb játék.
Szerintem az új Star Trek game, és a Mass Effect közt nem lesz sok hasonlóság azon kívül, hogy mindkettő sci-fi, és TPS nézetű. Szintlépések, karakterfejlesztés, többféle válaszlehetőségek, stb. szerintem nem lesznek ebben. -
Borg #15 Hát nemtom.... ez az ugrabugra ökörködés lehet hogy konzolon menő manapság, de nekem inkább olyan, mintha egy film lenne, amiben néha kattinthatok egyet, hogy továbbmenjen a történet :D
Ráadásul megint ez az alternatív idővonal megy tovább a startrekben... fassetudja.
Inkább egy új Bridge Commandert hoznának ki, vagy Elite Force-t, Armadát... Csak hát ezek konzolra nem elég gagyik, nem lehet nagyot szakítani... -
#14 Miért? -
#13 +10 -
#12 Siralmas inkább :) gagyinak nem gagyi mondjuk XD -
#11 The Darkness II gagyi? -
#10 A Homefront pedig elég kellemes cucc lett, utóbbival egyetértek :) -
#9 Régis szép idők és Elite Forces-ezek... -
#8 A Homefront és The Darkness II -t leszámítva, mert mindkettő vérgagyi lett:) -
#7 No a PC-vel nem lesz gond, Homefront és a Dark Sector portolásából kiindulva...
viszont ez minden, csak nem Star trek :D
ui:
a "minden" alatt ME-t értek én is :D -
#6 "my bad"
De olvasva a listát, így jobb. -
#5 Természetesen várós és a film is, de mivel film alapján készül túl nagy elvárásaim nincsenek. Max kellemes csalódás lesz. -
#4 Digital Extremes csinálja.
Unreal – PC (1998)
Unreal Tournament – PC (1999), PS2 (2000)
Adventure Pinball: Forgotten Island – PC (2001)
Unreal Championship – Xbox (2002)
Unreal Tournament 2003 – PC (2002)
Unreal Tournament 2004 – PC (2004)
Pariah – PC/Xbox (2005)
Warpath – PC/Xbox (2006)
Dark Sector – PS3/Xbox 360 (2008), PC (2009)
BioShock – PS3 (2008)
BioShock 2 - PC/PS3/Xbox 360 (Multiplayer component, 2010)
Homefront – PC (2011)
The Darkness II – PC/PS3/Xbox 360 (2012)[15]
Namco Bandai egy japán kiadó
-
#3 Hmm. Ez tényleg mass effectes lesz. Ami nem baj. És mintha coop lenne az egész.
még egy videó
-
#2 Bandai Namco games: Ők csinálták Dark Souls-t.
Remélhetőleg nem egy gagyi film-játék lesz... azok elég szarok szoktak lenni. -
#1 Egyelőre csak TEASER van.
TEASER
Eléggé mass effectes.
PC, XBOX360, PS3