Star Trek (2013)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor úgy mondom, hogy számomra nem volt olyan rossz. Én így is tudtam vele játszani. Az elviselhetetlen játékokat nem viszem végig... De hát nekem is volt vele sok gondom.
Totti5
De rossz. Játhszatatlan. Nincs AI, és Spock is egy katasztrófával ér fel. Alapjaiban hibás a játék, így a gameplay is egy nagy semmi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem volt annyira rossz, de a bugok rontották az összképet. Néha az irányítás sem úgy szuperált, ahogy kellett volna. A sztori is egyszerû volt, de a gorn jó kis ellenfél.
Na de kellemesen szórakoztató volt, Spock és Kirk párbeszédein néha lehetett mosolyogni, és a zenét is a filmbõl vették át, ami fokozta azért a hangulatot.
grebber
Polygon – 3/10
Hardcore Gamer Magazine – 1.5/5
CVG – 4.5/10
Digital Spy – 2/5
Videogamer – 3/10
Eurogamer – 6/10
OXM – 3/10

Next PC upgrade: 2022

Tps-t írtam. -.-
bon
Végigtoltam, jó játék volt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hol láttál ebben fps-t? Én nézem a gameplay videókat, de csak kvarcjátékos tps van mindenhol...
Na, elkezdtem... Hááát, tulajdonképpen szórakoztató kis tps, de semmi extra. Ráadásul tele van bugokkal. Pl.: Spock árnyéka néha megõrül, és vonalakká változik. XD Vagy mondjuk össze-vissza járkál, teljesen logikátlanul (de ez az ellenségre is jellemzõ). Éééés van még más is, de most ez jutott eszembe. Egy patch nem ártana neki. Ettõl függetlenül én szerintem végigjátszom, mert nem olyan rossz, és hát csípem a Star Treket, attól függetlenül is, hogy a filmben durván eltértek a sorozat sztorijától.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tatyla
ez nekem csak egy sima pénzlehúzásnak tûnik semmi extra vagy figyelem felkeltõ nincs benne...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

UI: X-Men Origins: Wolverine-ra is mondják, hogy jó!
Fpocok
Kössz. Ha látom, hogy linkelsz videót, akkor tudom, hogy van tört verzió. Kössz te kis warezkirály.

wedge31
Amit eddig láttam belöle az tetszett mondjuk én sci-fi örült vagyok tehát ez nem jelent semmit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PC Gameplay

HA-HA-HA
Maxtreme
Igazán nincs mit.

Már maga a 2 szó egymás mellett mint a "jó" és a "Quantum of Solace" is bûntett az emberiség ellen.

Köszönjük tõled!
Maxtreme
" vannak jó filmes játékok Quantum of Solace "

Pedig vannak jó filmes játékok. Pl. The Chronicles of Riddick, 007: Quantum of Solace stb.
wedge31
Én még jó filmes játékkal nem játszottam, elöbb megvárom mit irtok itt róla mielött megvenném. Itthon egyébbként is csak májusban jön ki a játék.

Ki kell próbálni.
A Digital Extremes eddigi címei: Warframe, Dark Sector 😄, Pariah, Homefront, The Darkness II de a BioShock-ban is közremûködtek.
Nem tudom honnan szerzik ezek, 3 nappal korábban...😄
wedge31
Milyen lett?

kill3r21
És ez jó játék? 😄
A PC-s is!
grebber
Az Xbox 360-as verzió kint van!

Totti5
Attól hogy olcsó még lehet(ne) jó. Bár vannak hangulatos jelentek, meg a trélerrel és az intezítássel nincs gond. A kérdés, hogy mennyire lesz unalmas, rövid, repetetív, és silány a gameplay, mert ezek elsõsorban ezen szoktak elhasalni.

wedge31
Nagyon olcsó lesz a játék lehet, hogy ök már tudnak valamit amit mi még nem...

grebber
Totti5
Ezek az üveges tekintetek az átvezetõkben... szokásos 5-6 pontos filmadaptáció, már ha nem cseszik el. Talán kap egy esélyt, ha nem lesz unalmas.

grebber

Apám! XD Meg kell néznem végig a TOS-t is, ismerem ezt a harcot klasszikus szörnyû, mint Ed Wood filmjei.

Totti5
Zseniális! Itt van az original😊)))

wedge31
Ezen behaltok...<#nevetes1>

Elõrendelhetõ Steamen is, 60 €.<#zavart2> És kapunk egy rakat uniformist és fegyvert.
Gépigény is van, nem túl vészes.

grebber
Jól néz ki, 1 percbe sok mindent pakoltak. többek köztt a fõ sztori elemet is, mert eddig semmi infó nem volt mirõl is szól.
Az Elite Force II óta nem volt rendes Trek játék, én drukkolok.

grebber

Star Trek: the Video Game Due April 23

a "the PC version will only be sold through digital channels" részben csak az az érdekes, hogy akkor a miért van a honlapon meg az elõzetes videókban pc dvd logó, bár lehet ezt csak én nem értem.

Hát én még egy Star Wars se hasonló val nem játszottam nem is fogok.
De ezzel teszek egy kivételt.

Amúgy intenzív akció/sci-fi/kaland lehet majd mivel a Digital Extremes fejleszti akik a Pariah-t, Dark Sectort, The Darkness II-t meg a Homefrontot, ebbõl lehet következtetni egy képre.

Becsült megjelenés: 2013. április. 26. (jelenleg)
birdo
Na látod..erre gondoltam ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Fpocok
HA NEM LÁTTAD A FILMET, AKKOR NE OLVASD EL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel a filmet fogja követni, az alternatív világ miatt bármit megtehetnek. Remélem meglepnek.

Na meg oda van írva, hogy hidden enemy.

birdo
igen-igen...az az igazi, ha új a történet.

Fpocok
Hogy érted a koppintást? Mármint a történet? Tuti valami új lesz.

birdo
Kérdés, hogy új kalandok lesznek vagy valamit koppintanak ??

Valószínûleg azért tetszett 😊

Fpocok
Remélem nem kúrják el nagyon. Zene nagyon ott van, és nekem a JJes Reboot is nagyon bejött. Pedig nem vagyok treki 😄

birdo

Elõször nem is figyeltem...csak a 2013-ra koncentráltam...na...na...lesz folytatás....jeee...aztán sehol a film...)))

Oldal 1 / 2Következő →