5
-
#5 A Párizsból szeretettel szerintem elég gyengus film volt. Még ha Travolta hozta is a formáját, a mellé berakott srác egy üres lufi volt, a főgonosszal egyetemben.
Ha legalább sztori, forgatókönyv nem is volt, de legalább a látvány még akkor is elvihette volna még a filmet, de sajna az sem volt.
Szerintem
A Taxi amcsi verziója tényleg röhej volt.
Én mondjuk azért bízok benne, hogy ez a film tetszeni fog. A sci-fit szeretem, legyen benne űrhajó, meg űr, meg egzotikus fegyverek, meg valami kis csavar a sztoriban, a többi engem egy ilyen filmnél nem érdekel.:DDD
(Ja nem mondtam igazat, mert a Zavatár nekem sem teccett:). -
#4 Szerencsére még vannak rendezők akiket nem nagyon érdekel hogy amerikában mit kajálnak :) -
#3 Szórakoztatóak, csak valamiért az amerikai nem nézi meg. Pedig a Párizsból szeretettel abszolút amerikais film volt. A Taxi mondjuk csak akkor kellett nekik, amikor egy tehetségtelen kövér fekete csajt ültettek a béna forgatókönyvírók a volán mögé. Az amerikaiak csak a hazait szeretik. -
Hirvaer #2 Nincsenek benne sem vámpírok, sem nem éhes senki. Szereplők átlagéletkora meghaladja a 14,7-et; nem is értem Luc honnan gondolta, hogy az amerikai közönség ezeknél alább adná..
De hogy én is beülök moziba még a premier hetén, az biztos! :D -
Wittgen #1 Pedig Besson filmjei általában szórakoztatóak, ez is jól néz ki. Én biztos fizetek érte, moziban nézem meg