500
Ghost Recon címek Online topikja.
-
Kistax #460 -
hogy bassza meg a büdös isten....mióta van már az a kurva új pálya, de egyszer nem jutottam el oda, hogy játszak rajta.....kurva matchmaking...... -
Rá keresek az ubi fórumán hátha van valami,ha sikerül megírom,ha nem akkor nem láttok itt többé!
-
googlen keress rá erre a d3d9_driver.cpp problémára. Jobb ötletem nincs. -
Semmi változás!
-
Én ma raktam fel és tökéletesen sikerült.
Ahogy látom, dxel van baja... rakd újra a dxet. -
Én a minap tettem fel a játékot és sajnos nekem ez a hiba jelenik meg mikor elindítom.Esetleg valaki nem tudja hogy mi ez a hiba?
-
-
Most kijött TB videója a játékról... kedvet kaptam hozzá. Talán most már ezen a gépen jobban is fut. -
Fallingstar #451 Megint van egy tucat magyar klán:( -
Egész jó lett az új pálya, bár jóval pörgősebb játékstílust igényel, mint a többi map. Van még pár újítás/módosítás de úgy nézem jó irányba haladnak. -
Vektor73 #449 Sziasztok!
Ha még beférek a klán-ba, szívesen csatlakoznék hozzátok!
A nick nevem Vektor73.
Küldjetek egy klán invitálást ha mehetek!
Assaultban nyomom, Level 30.Inkább a szabotázs a harcmodorom!
Inkább az ellen mögé kerülve szeretem osztani az áldást.
Várom válaszodat!

-
olykor szokott lenni hogy késve írja be a teljesített kihívást de nem nagy cucc béta :D -
Igazad van, mert tegnap mikor beléptem már ott volt a jutalom is, mindenesetre azért fura volt. -
olyan volt hogy azt írta h megcsináltam a kihívást solot s fireteam est is de menüben mintha le sem játszottam volna a meccset úgy látta ,de kb 15 perc után hirtelen minden okés lett adta a cuccot meg teljesítettnek látta.azt hiszem újra bejelentkeztem de ilyen csak 1x volt -
Találkozott már valaki olyan buggal, hogy a neve nem szerepelt a match statban és hiába írta ki játék közben ,hogy teljesítettem a solo kihívást és hiába rakta ki a meccs végén, hogy megkaptam a jutalmat érte valójában meg mégsem? Tegnap ugyanis ez történt velem, fura volt, és a 10 gránát sem jött volna rosszul. -
Gery Sniper #444 Sziasztok! Ez a Clan wars-os téma engem is érdekelne! De klánom az nincs jelenleg. Szóval örülnék ha valaki bevenne! :-) GeryRoniN néven vagyok fent! Köszi!!! Egyébként én még egy fillért sem költöttem valódi pénzben, és elég sokszor vagyok az élen egy kör végén szóval akkora előnyt azért nem szereznek a fizetősök! Aki droid annak meg mindegy miket vesz magának... -
Fallingstar #443 http://tacticup.team-agro.com/
Elindult a versenyszervezés a GRO-ban!:) -
aki még nem vett fel Martole néven vagyok.
van aki nyomja a furue soldiert is? -
hunwhite #441 Nem csak az n! Magyar!
A _H_ is Magyar!
:) -
hunwhite #440 Csak a Ghost Recon sorozattal játszottam eddig!
Ez viszont nem más mint a legális CHEAT mintapéldája!!!!!
Aki többet költ az nagy előnyhöz jut!
-
Fallingstar #439 FB csoport -
Kashimus #438 Sorry elírtam az ingame nevem:az csak simán Kashimus -
Kashimus #437 Sziasztok Szellemek,
Keresem a csapatot/embereket, akikkel lehetne együtt menni,én inkább ilyen casual/hobby/kikapcsolodás/public aka.(kezdő) szinten tolom/tolnám ha nem probléma,első sorban a játék élményért.
in game nevem:SupahKashim
További kellemes ünnepeket szellemek.
-
Fallingstar #436 nincsenek elitek a játékban, a kérdésed második részét meg nem értem. -
ez az franko ez is egy szar laggolos kaki lett. -
mit jelent hogy valaki elit a játékban és hogy kapható??? -
hát igen elég kevés rp ad így boostal is és a fegyverek is elég drágák -
jah...gyűjtök a lvl30-as fegyverre...még úgy durván 4000 kell, de elég fukar a játék....még 2 ilyen kör után is 480-at adott csak.... -
most nézem jó sok rp-d van. Bár már gondoltam nyomok bele 4000 forintot oszt veszek egy 50% boostot azzal csak jobban lehet haladni. -
Szép. Egyszer nekem is volt hasonló, az biztos nehéz ilyen szép statot csinálni, persze csapat függő. -
asszem az eddigi legjobb játékom...
-
kiengesztelt a játék....event completért kaptam 7 napos xp boostot :D -
killwill #427 Sokakat nem engedett be tegnap, valószínűleg a karbantartás miatt volt.
Jövőre a világvége elmaradása esetén újabb pályák felszerelés és a klánháború is várható opció lesz :)
Ha valaki Magyar klánt keres gyertek hozzánk, keressétek hemy -t. -
be engedett faxa -
tudja valaki mi ez a hiba kód 80010001 újra raktam de most meg ezt dobálja.
Komolyan még jó hogy nem ba***tam bele pénzt -
én is -
nem...és rohadjon el a játék....pedig tegnap előtt kaptam xp boostot, de már baszhatom :D -
megy valakinek a játék??
-
hali mennyien vagytok aktívak a klánban?