Ghost Recon Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Egész jó lett az új pálya, bár jóval pörgõsebb játékstílust igényel, mint a többi map. Van még pár újítás/módosítás de úgy nézem jó irányba haladnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!
Ha még beférek a klán-ba, szívesen csatlakoznék hozzátok!
A nick nevem Vektor73.
Küldjetek egy klán invitálást ha mehetek!
Assaultban nyomom, Level 30.Inkább a szabotázs a harcmodorom!
Inkább az ellen mögé kerülve szeretem osztani az áldást.
Várom válaszodat!
<#violent><#gun>
skatebab
olykor szokott lenni hogy késve írja be a teljesített kihívást de nem nagy cucc béta 😄

skatebab

Shep
Igazad van, mert tegnap mikor beléptem már ott volt a jutalom is, mindenesetre azért fura volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

skatebab
olyan volt hogy azt írta h megcsináltam a kihívást solot s fireteam est is de menüben mintha le sem játszottam volna a meccset úgy látta ,de kb 15 perc után hirtelen minden okés lett adta a cuccot meg teljesítettnek látta.azt hiszem újra bejelentkeztem de ilyen csak 1x volt

skatebab

Shep
Találkozott már valaki olyan buggal, hogy a neve nem szerepelt a match statban és hiába írta ki játék közben ,hogy teljesítettem a solo kihívást és hiába rakta ki a meccs végén, hogy megkaptam a jutalmat érte valójában meg mégsem? Tegnap ugyanis ez történt velem, fura volt, és a 10 gránát sem jött volna rosszul.

Sziasztok! Ez a Clan wars-os téma engem is érdekelne! De klánom az nincs jelenleg. Szóval örülnék ha valaki bevenne! :-) GeryRoniN néven vagyok fent! Köszi!!! Egyébként én még egy fillért sem költöttem valódi pénzben, és elég sokszor vagyok az élen egy kör végén szóval akkora elõnyt azért nem szereznek a fizetõsök! Aki droid annak meg mindegy miket vesz magának...
http://tacticup.team-agro.com/

Elindult a versenyszervezés a GRO-ban!😊

Wizard

skatebab
aki még nem vett fel Martole néven vagyok.
van aki nyomja a furue soldiert is?

skatebab

Nem csak az n! Magyar!
A _H_ is Magyar!
😊

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Csak a Ghost Recon sorozattal játszottam eddig!
Ez viszont nem más mint a legális CHEAT mintapéldája!!!!!
Aki többet költ az nagy elõnyhöz jut!

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Wizard

Sorry elírtam az ingame nevem:az csak simán Kashimus
Sziasztok Szellemek,
Keresem a csapatot/embereket, akikkel lehetne együtt menni,én inkább ilyen casual/hobby/kikapcsolodás/public aka.(kezdõ) szinten tolom/tolnám ha nem probléma,elsõ sorban a játék élményért.
in game nevem:SupahKashim
További kellemes ünnepeket szellemek.
nincsenek elitek a játékban, a kérdésed második részét meg nem értem.

Wizard

morphologu
ez az franko ez is egy szar laggolos kaki lett.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
mit jelent hogy valaki elit a játékban és hogy kapható???

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
hát igen elég kevés rp ad így boostal is és a fegyverek is elég drágák

LasDen
jah...gyûjtök a lvl30-as fegyverre...még úgy durván 4000 kell, de elég fukar a játék....még 2 ilyen kör után is 480-at adott csak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morphologu
most nézem jó sok rp-d van. Bár már gondoltam nyomok bele 4000 forintot oszt veszek egy 50% boostot azzal csak jobban lehet haladni.

morphologu
Szép. Egyszer nekem is volt hasonló, az biztos nehéz ilyen szép statot csinálni, persze csapat függõ.

LasDen
asszem az eddigi legjobb játékom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
kiengesztelt a játék....event completért kaptam 7 napos xp boostot 😄

Sokakat nem engedett be tegnap, valószínûleg a karbantartás miatt volt.
Jövõre a világvége elmaradása esetén újabb pályák felszerelés és a klánháború is várható opció lesz 😊
Ha valaki Magyar klánt keres gyertek hozzánk, keressétek hemy -t.
morphologu
be engedett faxa

morphologu
tudja valaki mi ez a hiba kód 80010001 újra raktam de most meg ezt dobálja.
Komolyan még jó hogy nem ba***tam bele pénzt

morphologu
én is

LasDen
nem...és rohadjon el a játék....pedig tegnap elõtt kaptam xp boostot, de már baszhatom 😄

morphologu
megy valakinek a játék??

skatebab
hali mennyien vagytok aktívak a klánban?

skatebab

Ha csapatot kerestek akkor gyertek a Hungarian Terrorist Averting -hez.
Keressétek Hemy -t vagy Timcsi -t. A Csapat monogrammja a logó egy szürke farkas.
csapat sok van:p

Wizard

Sziasztok. Szeretnék csatlakozni egy csapathoz. Ha van olyan akihez beléphetek örömmel venném ha jelezné.köszi elõre is.
Mai elsõ meccsem 😄 amúgy 80010001-es hibát nekem is elõhozta párszor de újra beírtam a kódot és be engedett.

Shep
Nektek megy a játék, nekem valami 80010001-es hibát dob és nem loginol be.

December! Már csak 1.5 hónap a klán warokig!😊

Wizard

én ilyet még életemben nem láttam

Wizard

tudom hogy mennie kellene,mert kb 4-5 nappal ezelõtt játszottam vele <#conf>
újratelepítéssel is próbálkoztam ,letöltöttem a GROlaunchert ,elindítom az alkalmazás telepítését és ott miután betöltött 100%-ig utánna írja ki ezt :
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_18_9nzvn5n9cb.png

skatebab
nem vágom,azóta van 0.9.1 es is de csak letöltöd az exet az oldalról és mennie kell

skatebab

skatebab
jaja tudom fõleg aeges meg heates ellen jó nyomni 😊,persze elcsíptem már blitzest is vele

skatebab

Sziasztok!
Kijött a 0.9.0 patch, szerettem volna feltenni, de az alkalmazás nem indítható.Kifogytam az ötletekbõl, ha vki tudna segíteni azt megköszönném.
nem csupán az, de nullázza az energiaszintjét a képességeknek is. Az mkIII blackoutba ugye rakható +2 bõvítmény, ha beleraksz egy plusz távolságot, bazi nagy körben süt ki mindent. Két ilyen blackout megnyeri a meccset kb.

Wizard

skatebab
jaja a blackout az elég jó be flashelni az ellent vagy csak blokkolni õket.

skatebab

A legtápabb képességek a speci blackoutja, az assault heatje és a recon oracle-je. Ezek a kulcsfontosságú képességek minden pályán, de legfõképp az oracle.

Wizard

Shep
Most nézem mit írtam, na tehát én voltam a szenvedõ fél, az a nem nem kell oda 😊

skatebab
integetnek ez jó xD ,durva néha hogy le tudnak maradni a többiek hátul 😄

skatebab

Shep
Hát nekem volt már jó sok ilyen meccsem és sajnos nem én voltam a szenvedõ fél

LasDen
úgy igen...de ilyenhez még nem volt szerencsém.....elindulok és a többiek meg csak integetnek, hogy sok szerencsét, mi innen nézzük majd....azzak ki vagyok segítve 😄

Shep
Túl sok itt a ha 😄 amúgy én arra gondoltam hogy 2 spec átjön még 2 emberrel ledarál mindenkit hátul 2 meg foglal, elég táp az hidd el.