Ghost Recon Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékban hány pálya van? Én eddig 10-zel találkoztam, de a napi ramglistán nem sikerült még az örnagyi rendfokozatot elélrnem.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ghost Recon Phantoms Hungary
Utoljára szerkesztette: skatebab, 2014.12.29. 15:34:20
skatebab
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
http://ca.ign.com/wikis/ghost-recon-future-soldier/Rank_Progression
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Valamint nem tiszta, hogy ha ezer éve nincs friss Punkbuster, akkor ez a program mit is használ és frissít?
Kezdek belezavarodni a GRO-ba.
Elõször telepítésnél az Istennek nem akarta lefrissíteni magát.
Utána a Punkbustert. Nagy nehezen ez is sikerült.
Akkor a launcher dobta be mindig, hogy behalt valami decompression a Yeti.big fájllal kapcsolatban. Erre azt leltem, hogy tegyem a tûzfalban a GRO-t és bizonyos portokat a jófiúk csapatába. Oké. Tovább is ment.
Most ugyan ezzel a hibával hall meg, amikor elindulna bármilyen pálya, amikor kiteszi a 3D térképet, ha bármit teszek szétfagy. Már átállítottam a Net Framework beállításokat is, ahogy a FAQ javasolta. Driverek frissek. Bármi ötlet? Vagy a gyári fórumnál értelmesebb oldal FAQ-val?
-min. 18 éves kor
-mikrofon /ts miatt/
-aktív player legyél /aki nem az kidobjuk/
-csapatjáték!
nálam lehet jelentkezni vegyél fel barátnak:
Martole
skatebab
Én holnap leszedem és ki próbálom majd a játékot. Esetleg lehet majd csatlakozni valakikhez? 😊
Steam: Gfegyver
Wizard
ha valakinek lenne kedve gamelni akkor ingame:Nokia127HUN
most kezdtem de elég sokat játszottam fps gamekkel szal megy a dolog
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most kezdtem el a gamet és eléggé tetszik úgyhogy sztem állandó tag maradok.
ha kezdõket is bevesztek magyar klánba akkor szívesen csatlakoznék.
ha lehetséges pm me.
elõre is köszi😊
www.ghostrecon.ewk.hu nézd meg a klán weboldalát is és csatlakozz. A létszám 29 fõ és egyre jobban bõvül Keress fel e-mailen ingame vagy TS3 -on. 212.52.164.162 GHOST REVON ONLINE szoba. Részletek a weboldalon!
eXH--Elite Skillz-Hungary
hogy ne csak off legyen...éppenséggel nincs klánom, ha megtaláltok játékban behívhattok...én magam nem fogok jelentkezni, lusta vagyok 😄

Üdv!
Szeretnénk bõvíteni a kis klánunkat,új, kulturált,lehetõség szerint magyar játékosokkal!
Várjuk jelentkezéseteket itt(PM-ben,vagy egybõl a Fórum HSZ után),vagy ha megtaláltok online,a játékban whisper formájában!
Amit biztosítunk:Kötelesség nélküli klán,nem zargatunk miért nem jössz fel esetleg,nem dobunk ki ok nélkül...FB csoport és egyenlõre csak Skype konferenciahívásokkal megoldott kommunikáció(ha lesz rá igény TS szeró is lesz!)
Szóval várunk Titeket szeretettel!
Mindenképpen magyar klánt szeretnénk összehozni! S ha nem jönne össze,csak akkor fogunk "international" módba váltani!
PrOtotype14

Wizard
Szóval Keressetek fel és látogassatok el weboldalunkra is http://ghostrecon.ewk.hu/
Az oldal még fejlesztés alatt de már használható.
Egy FONTOS megjegyzés hogy ezt nem magam miatt hoztam létre ha nem MIATTUNK.
Várok mindenkit sok szeretettel és alakítsunk egy ütõképes baráti csapatot.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Parasite Eve 2, best game EVER!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ahogy látom, dxel van baja... rakd újra a dxet.
<#szomoru1>#szomoru1>AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Wizard