Folytatódik az okostelefonok gyors terjedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy kis adalèk a teljesítmènyek firtatàsa melle:'99-ben vettem egy 450Mhz PIII-ast, erre az Öcsèm leszòlt, hogy minek veszek ekkora gèpet az èletben nem fogom kihasznàlni, aztàn most tessèk ide jutottunk. :-)
往前看同志
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Jézusom
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Valaki monda, hogy pl nem fut az autocad sem, na pedig az is vane!
往前看同志
Mellesleg telefonnal is lehet.
Egy személyautó nem tud elvontatni mondjuk 40 tonnát, ellenben egy telefon képes lejátszani fullHD-s filmet...
soroljam?
往前看同志
Facebook és mail. PUSZI.
往前看同志
Egyetértek az elõttem szólóval. Okostelefon legjobb feature-e az "ingyen" telefonálás, a bárhol email nézés, a bárhol internet elérés, plusz a zsebedben van mindig egy szórakoztató központ. Ha este fel kell tölteni hát istenem.
Lehet egyébként választani. Vesz az ember egy mikro kijelzõs semmit nem tudó valamit és nem kell naponta töltenie, vagy vesz egy nagy kijelzõs okostelefont és naponta tölti. Mindenki választhat. Nyilván az elõzõbõl azért van már csak nagyon kevés a piacon, mert mindenki ez utóbbit választja, tehát amazt nem éri meg gyártani.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hopp máris nem olyan rossz ez az okos telefon nem?
Ha használom (napi 40 perc telefonálás) meg folyamatos wifi akkor 2 napot.
Nos nem értem a gondot... Hol bír ki akár 1 teljes napot is egy notebook wifivel?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egyébiránt bármennyire hiszed nem hiszed van aki rohadtul nem használja ki és CSAK telefonál a telefonról esetleg 1-2szer fényképez vele,ennyi.
往前看同志
Baromsàg! Aki az okosokat utàlja az gondolom amikor a mobilok megjelentek akkor is ugyan ìgy rikàcsolt, hogy neki mennyire nem kell. Most meg tutti, hogy van neki.
Az okostelòt az nem tudja kihasznàlni, akinek mèg nem volt, vagy az akit nem èrdekel az internet ès a szàmítògèp. Ezeken az eszközökön rajta van minden amit egy àtlag user hasznàlhat, söt annàl több is.
Az akku kapacítàs az mondjuk tènyleg fos ezzel valamit kezdeni kellene a gyàrtòknak, az tutti.
往前看同志
Lehet ezt csûrni csavarni ha csak készenléti állapotban tartod és hozzá sem nyúlsz a telefonokhoz akkor is alig harmadannyit ha kibírnak a csodás okos telefonok.
10-20ezer forintért vannak újonnan egyszerû telefonok, a probléma csak az hogy színvonaltalan szemetek,sehol sincsenek a régi modellekhez képest..
"Ha már aktívan használom akár 4-5 óra alatt is lemerülnek,de egy átlagos használat mellett (netezs,játékok,igo,telefonálás) sem nagyon érik meg az 1 napot."
Ha ezeket csinálod folyamtosan, akkor is lemerül 4-5 óra alatt nem fogja kibírni nap végéig. 😄
Persze, hogy nem érik el az 1 napot ha netezel és játszol rajta. Egy notebook még kevesebb ideig bírja pedig azokban komolyabb aksik vannak. Vegyél nagyobb aksit.
Most szétnéztem a vodánál, van vagy egy tucat egyszerû telefon is 10-20ezer Ft-ért. Úgyhogy ne írogassuk itt, hogy nincs.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
SE D750...Mindennapos telefonálás melett 4-5 napig is bírta.
Iphone 4, Galaxy SII, Xperia Arc..... Ha nem nyúlok hozzá csak lerakom papírnehezéknek talán elérik a 3 napot...TALÁN. Ha hozzányúlok (TELEFONÁLOK) 1 max másfél nap. Ha már aktívan használom akár 4-5 óra alatt is lemerülnek,de egy átlagos használat mellett (netezs,játékok,igo,telefonálás) sem nagyon érik meg az 1 napot.
Persze a régi telefonok is meríthetõek,csak míg például a 3510i-vel vagy fél napot végig kell cseverészni hogy felére essen az akksi az egy okostelefonnál 1-2 órás beszélgetéssel elérhetõ...
TELEFONÁLÁS szempontjából az okostelefonok egy rakás szarral vetekednek a régi telefonokhoz képest,így aki nem használja ki, annak teljesen felesleges.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"...lámák kíméljenek.\"