Hackerek füleltek a Scotland Yard terrorellenes forró drótján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Szorakozas felso 10 ezer modjan ,amit akarnak ...az torvennyereju dolog vagy nagyon ritkabb esetben kudarc ..."Mutassatok nekem egy normalis embert majd en kikuralom"-resze kovetkezik ....A 6-osba tobb eszes tag van aki "befolyassal "biro funkciot lat el ,Hogy miert ? Mert ugye a kiskapukhoz nekik van hozzaferesuk ....
Magyarul befolyásolni akarnak. Szerinted én mit írok? Csak éppen most már adott a totális kontroll míg mondjuk 30 éve képtelenség lett volna megoldani a dolgot
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Big Like!
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Nem ugyanaz. mert nem csak a befolyásolás a cél, hanem a teljes kontroll. Nem elég, hogy meg akarják mondani, hogy mit lehet illetve mit nem lehet megtenni, hanem azt is tudni akarják, hogy megtetted e, vagy nem.
De a cél ugyanaz. Befolyásolva legyen a paraszt vagy így vagy úgy és azt tegye amit mondanak neki.
Most annyival másabb hogy van média meg intenet és így már nehezebb dolguk van. A médiával azt tolnak amit akarnak az oké, de amíg használják az emberek a netet addig mindig lesznek olyanok akik nem hiszik el amit a média tol.
Ez ugye ez a baj, mert hát az rtl nek hinni kõõ
Most annyival másabb hogy van média meg intenet és így már nehezebb dolguk van. A médiával azt tolnak amit akarnak az oké, de amíg használják az emberek a netet addig mindig lesznek olyanok akik nem hiszik el amit a média tol.
Ez ugye ez a baj, mert hát az rtl nek hinni kõõ
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Nem tudom ezt honnan vezetted le, régebben a felsõ réteget annyiban érdekelte a paraszt, hogy befizesse az adót kb és slussz. Manapság meg már a budiban is kamera van lassan.
Nincs baj. A hülyéket etetik, õk jól laknak és terjesztik az igét és ezzel elnyomják az értelmes réteget.
Ez azóta van így amióta létezik ember.
Ez azóta van így amióta létezik ember.
Én inkább azon csodálkozom, hogy még mindig konteózóknak kiáltják ki azokat, akiknek ez marhára nem tetszik. Pedig valami baromi nagy baj van a világgal.
Ez csak azt bizonyítja hogy milyen befolyásolhatóak az emberek. A kormányok azt mondják a gugli a mumus, és el is hiszik.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)