Látványos Medal of Honor: Warfighter trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát izé ööö...még halkabban tenném hozzá, hogy a CoD-ot fejlesztõ IW-t a MoH:AA-t készítõ 2015-bõl kivált 25 fejlesztõ alapította, magyarul ugyanazok csinálták az elsõ, a második, a negyedik, a hatodik CoD-ot, akik a Medal of Honor: Allied Assault-ot.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Halkan jegyzem meg a fiataloknak, hogy a MOHAát koppintotta egy az egyben a COD sorozat anno
Ne legyél már ilyen szûk látókörû. "Sztori orientált játék" ez mit jelent?
Melyik single fps nem az? MoH-nak sem egy Tom Clancy írta a sztoriját. Jah, de Tom Clancy egy túlértékelt senki. Nem igaz?
Valós háborúban játszódik sci-fiket idézõ játékmenettel, nagy okosság.
Egyébként jóval egyszerûbb egy valós konfliktust feldolgozni, mint kitalálni egyet, de nem ettõl lesz jó egy játék, szóval széttárom mindkét kezemet.
Melyik single fps nem az? MoH-nak sem egy Tom Clancy írta a sztoriját. Jah, de Tom Clancy egy túlértékelt senki. Nem igaz?
Valós háborúban játszódik sci-fiket idézõ játékmenettel, nagy okosság.
Egyébként jóval egyszerûbb egy valós konfliktust feldolgozni, mint kitalálni egyet, de nem ettõl lesz jó egy játék, szóval széttárom mindkét kezemet.
Nem tudom, hogy a MoH mitõl lenne CoD majmolás. A legutóbbi sztori orientált játék volt, s ha jól tudom, sem a CoD, sem a BF nem játszódott Afganisztánban. Ráadásul valós háborúban. Mert ugye a CoD már jó ideje fiktív faszságokról szól. Nem is beszélve Ramin Djawadi zenéjérõl, ami minden játékzenét ver.
csiki: a szakállas csóka az elsõ, 2010-es játék egyik szereplõje. S, igazából az összes csóka szakállas a játékban...
csiki: a szakállas csóka az elsõ, 2010-es játék egyik szereplõje. S, igazából az összes csóka szakállas a játékban...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
nyugi én is néztem egyet, h mit keres benne 😄
Szakállas csókáról csak nekem ugrott be rogton a Cpt. Price? 😄
Nagyon unom már hogy minden játék COD másolat,nem jó az annyira hogy minden játék hasonlítson rá.Senki nem tud már végre kitalálni valami egyedit.Már az új BF-ek(BC2,BF3)is tisztára olyanok,több codostól hallottam hogy szeretik.Márpedig ha nekik tetszik akkor már baj van mivel a régi BF-ektõl menekültek mint a tûztõl.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az lehet, de attól még ez egy fos játék lesz, ahogy az elõzõ MoH is az volt, ez borítékolható. Maradjanak a kaptafánál. MoH az II. Világháború, nem ez.
Ha mégis ragaszkodnak a modern settinghez akkor ne a CoD-ot majmolják, mert azt elég szarul csinálják. Abban még a Homefront is jobb volt.
Ha mégis ragaszkodnak a modern settinghez akkor ne a CoD-ot majmolják, mert azt elég szarul csinálják. Abban még a Homefront is jobb volt.
A Danger Close többet kihozott a grafikai motorból, mint a DICE tette a BF3-ban...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams