10
-
#10 Geci unalmasak már ezek a mai modern fps-ek. -
#9 Hát izé ööö...még halkabban tenném hozzá, hogy a CoD-ot fejlesztő IW-t a MoH:AA-t készítő 2015-ből kivált 25 fejlesztő alapította, magyarul ugyanazok csinálták az első, a második, a negyedik, a hatodik CoD-ot, akik a Medal of Honor: Allied Assault-ot. -
morden #8 Halkan jegyzem meg a fiataloknak, hogy a MOHAát koppintotta egy az egyben a COD sorozat anno -
#7 Ne legyél már ilyen szűk látókörű. "Sztori orientált játék" ez mit jelent?
Melyik single fps nem az? MoH-nak sem egy Tom Clancy írta a sztoriját. Jah, de Tom Clancy egy túlértékelt senki. Nem igaz?
Valós háborúban játszódik sci-fiket idéző játékmenettel, nagy okosság.
Egyébként jóval egyszerűbb egy valós konfliktust feldolgozni, mint kitalálni egyet, de nem ettől lesz jó egy játék, szóval széttárom mindkét kezemet. -
Ender Wiggin #6 Nem tudom, hogy a MoH mitől lenne CoD majmolás. A legutóbbi sztori orientált játék volt, s ha jól tudom, sem a CoD, sem a BF nem játszódott Afganisztánban. Ráadásul valós háborúban. Mert ugye a CoD már jó ideje fiktív faszságokról szól. Nem is beszélve Ramin Djawadi zenéjéről, ami minden játékzenét ver.
csiki: a szakállas csóka az első, 2010-es játék egyik szereplője. S, igazából az összes csóka szakállas a játékban... -
Grodt #5 nyugi én is néztem egyet, h mit keres benne :D -
Csiki1991 #4 Szakállas csókáról csak nekem ugrott be rogton a Cpt. Price? :D -
Gyuszopapa #3 Nagyon unom már hogy minden játék COD másolat,nem jó az annyira hogy minden játék hasonlítson rá.Senki nem tud már végre kitalálni valami egyedit.Már az új BF-ek(BC2,BF3)is tisztára olyanok,több codostól hallottam hogy szeretik.Márpedig ha nekik tetszik akkor már baj van mivel a régi BF-ektől menekültek mint a tűztől. -
#2 Az lehet, de attól még ez egy fos játék lesz, ahogy az előző MoH is az volt, ez borítékolható. Maradjanak a kaptafánál. MoH az II. Világháború, nem ez.
Ha mégis ragaszkodnak a modern settinghez akkor ne a CoD-ot majmolják, mert azt elég szarul csinálják. Abban még a Homefront is jobb volt.
-
Ender Wiggin #1 A Danger Close többet kihozott a grafikai motorból, mint a DICE tette a BF3-ban...