Ötvös Tibor

Látványos Medal of Honor: Warfighter trailer


Látványos trailerrel jelentkezett a Medal of Honor: Warfighter.

Az első, elég hangulatos trailer után most egy nagyon látványos és még az előzőnél is több adrenalint termelő videóval jelentkezett a Medal of Honor folytatása, mely a Warfighter alcímet kapta. Ráadásul az összes, itt látható jelenet magából a játékmenetből származik.


Ez alapján egyértelműen látszik, hogy a Frostbite 2 engine nagyon jól működik majd és a Battlefield 3 után egy másik EA alkotásban is bizonyítja piacképességét. Preacher, Voodoo, Mother és az összes fő karakter visszatér az első részből, akik ezúttal a Fülöp-szigetekre is eljutnak és a fent látható trailer is eme helyszínen játszódik.

A Medal of Honor: Warfighter október 23-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakvarnyu #10
    Geci unalmasak már ezek a mai modern fps-ek.
  • Pretorian #9
    Hát izé ööö...még halkabban tenném hozzá, hogy a CoD-ot fejlesztő IW-t a MoH:AA-t készítő 2015-ből kivált 25 fejlesztő alapította, magyarul ugyanazok csinálták az első, a második, a negyedik, a hatodik CoD-ot, akik a Medal of Honor: Allied Assault-ot.
  • morden #8
    Halkan jegyzem meg a fiataloknak, hogy a MOHAát koppintotta egy az egyben a COD sorozat anno
  • Pretorian #7
    Ne legyél már ilyen szűk látókörű. "Sztori orientált játék" ez mit jelent?
    Melyik single fps nem az? MoH-nak sem egy Tom Clancy írta a sztoriját. Jah, de Tom Clancy egy túlértékelt senki. Nem igaz?
    Valós háborúban játszódik sci-fiket idéző játékmenettel, nagy okosság.
    Egyébként jóval egyszerűbb egy valós konfliktust feldolgozni, mint kitalálni egyet, de nem ettől lesz jó egy játék, szóval széttárom mindkét kezemet.
  • Ender Wiggin #6
    Nem tudom, hogy a MoH mitől lenne CoD majmolás. A legutóbbi sztori orientált játék volt, s ha jól tudom, sem a CoD, sem a BF nem játszódott Afganisztánban. Ráadásul valós háborúban. Mert ugye a CoD már jó ideje fiktív faszságokról szól. Nem is beszélve Ramin Djawadi zenéjéről, ami minden játékzenét ver.

    csiki: a szakállas csóka az első, 2010-es játék egyik szereplője. S, igazából az összes csóka szakállas a játékban...
  • Grodt #5
    nyugi én is néztem egyet, h mit keres benne :D
  • Csiki1991 #4
    Szakállas csókáról csak nekem ugrott be rogton a Cpt. Price? :D
  • Gyuszopapa #3
    Nagyon unom már hogy minden játék COD másolat,nem jó az annyira hogy minden játék hasonlítson rá.Senki nem tud már végre kitalálni valami egyedit.Már az új BF-ek(BC2,BF3)is tisztára olyanok,több codostól hallottam hogy szeretik.Márpedig ha nekik tetszik akkor már baj van mivel a régi BF-ektől menekültek mint a tűztől.
  • Pretorian #2
    Az lehet, de attól még ez egy fos játék lesz, ahogy az előző MoH is az volt, ez borítékolható. Maradjanak a kaptafánál. MoH az II. Világháború, nem ez.
    Ha mégis ragaszkodnak a modern settinghez akkor ne a CoD-ot majmolják, mert azt elég szarul csinálják. Abban még a Homefront is jobb volt.
  • Ender Wiggin #1
    A Danger Close többet kihozott a grafikai motorból, mint a DICE tette a BF3-ban...