49
Cryengine 3 SDK tapasztalatok
  • Herold
    Egy láma kérdés: ezzel az SDK-val melyik játékhoz lehet mapokat készíteni?
  • biz11
    köszi, akkor már inkább a legújabbal vágok bele :)
  • robotnyk
    nemrég jött ki, CryEngine 3 SDK 3.4.0, friss :)
  • robotnyk
    így van. olyan lenne ez, mint bármelyik Unreal Engine játék topikjában kitárgyalni az Unreal Dev Kites tapasztalatokat :)
  • Büdös Bohóc
    és amúgyis cryengine HÁROM a topik címe, harmadrészt pedig egy crysis topikban játékosok vannak alapvetően és nem programozók
  • robotnyk
    Ez teljesen más. Ez nem crysis 2 mod tool, hanem a cryengine ingyenes verziója.
  • robotnyk
    Üdv!
    Az engine nagyon jó, csak egyelőre az a baj vele, hogy elég lassan jönnek a frissítések.
    Sokkal kezelhetőbbnek tűnik, mint az UDK, például. Minden realtime, nem kell a fények miatt újra renderelni a pályát. Ha utólag módosítasz egy textúrát, az azonnal frissül a pályán belül is. Az Eat3Dnek van egy nagyon jó bevezető tutorialja, 3 DVD, az egyik crytekes level artist az "oktató"
  • grebber
    Ez elfért volna a Crysis 2 topikjában is!
    Itt nézelődhetsz

Nem mellesleg a Crysisnál az említésre méltó módok sosem készülnek el!
  • biz11
    Hello, nemrég találtam rá,hogy a Cryengine 3 SDK-t is le lehet tölteni a Crytek oldaláról, lehet,hogy régi hír, de én csak most hallottam róla. Na mindegy a lényeg az,hogy leszedtem és elég összetett toolnak tűnik. A kérdés az,hogy van-e már tapasztalatotok vele kapcsolatban, esetleg korábbi verziókból, ha igen akkor milyen? Hallottatok-e már említésre méltó garázsprojektekról?
    http://www.crydev.net/dm_eds/download_detail.php?id=4