49
Cryengine 3 SDK tapasztalatok
-
#9 Egy láma kérdés: ezzel az SDK-val melyik játékhoz lehet mapokat készíteni? -
biz11 #8 köszi, akkor már inkább a legújabbal vágok bele :) -
#7 nemrég jött ki, CryEngine 3 SDK 3.4.0, friss :) -
#6 így van. olyan lenne ez, mint bármelyik Unreal Engine játék topikjában kitárgyalni az Unreal Dev Kites tapasztalatokat :) -
#5 és amúgyis cryengine HÁROM a topik címe, harmadrészt pedig egy crysis topikban játékosok vannak alapvetően és nem programozók -
#4 Ez teljesen más. Ez nem crysis 2 mod tool, hanem a cryengine ingyenes verziója. -
#3 Üdv!
Az engine nagyon jó, csak egyelőre az a baj vele, hogy elég lassan jönnek a frissítések.
Sokkal kezelhetőbbnek tűnik, mint az UDK, például. Minden realtime, nem kell a fények miatt újra renderelni a pályát. Ha utólag módosítasz egy textúrát, az azonnal frissül a pályán belül is. Az Eat3Dnek van egy nagyon jó bevezető tutorialja, 3 DVD, az egyik crytekes level artist az "oktató" -
#2 Ez elfért volna a Crysis 2 topikjában is!
Itt nézelődhetsz
Nem mellesleg a Crysisnál az említésre méltó módok sosem készülnek el! -
biz11 #1 Hello, nemrég találtam rá,hogy a Cryengine 3 SDK-t is le lehet tölteni a Crytek oldaláról, lehet,hogy régi hír, de én csak most hallottam róla. Na mindegy a lényeg az,hogy leszedtem és elég összetett toolnak tűnik. A kérdés az,hogy van-e már tapasztalatotok vele kapcsolatban, esetleg korábbi verziókból, ha igen akkor milyen? Hallottatok-e már említésre méltó garázsprojektekról?
http://www.crydev.net/dm_eds/download_detail.php?id=4