3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • janihunk
    Időközben a Crytek az EA-vel karöltve hivatalosan is bejelentette a Crysis 3 érkezését. A franchise harmadik installációja 2013 "első blockbuster lövöldéje" lesz - tudtuk meg a kiadótól. A játékot a legújabb CryEngine motor hajtja majd meg és konzolok [PS3, X360] mellett PC-re is megjelenik jövő tavasszal.

A helyszín a már korábban is szinte biztosra vélt New York, mely időközben nagyvárosi esőerdővé vált, az év pedig 2047. Főhősünk ismét Próféta, aki most bosszúhadjáraton van, szeretne ugyanis elégtételt venni a korrupt Cell Corporation-ön.

A játék Hunter Edition verziója már előrendelhető státuszban van az Originen. A Vadász pakk korai hozzáférést biztosít Prophet új íjához és annak csatolmányaihoz, valamint a Hunter Nanosuit modulhoz, amely a játék multiplayer részében válik majd hasznunkra. Az előrendelők bónusz XP-ket is kapnak, így már alapból az ötös szinten kezdhetik a multit. Mindezek mellé kapunk még egyedi íj kinézeteket és három egyedi dögcédulát is. A Hunter Edition 49.99 dolláros árcímkét kapott.

A Crysis 3 előrendelői különféle extra tartalmakhoz juthatnak, attól függően, hogy mely kereskedőnél rendelik meg a játékot. A Stalker Pack, az Overkill Pack és a Predator Pack az alapjátékon túl minden olyan tartalmat magába foglal, mely a fentebb részletezett Hunter Editionben is megvan. Ezen felül pedig korai hozzáférést biztosít különféle multiplayer elemekhez.

• DarkSector
    Nem létezik!
  • janihunk
    Nem teljesen mind1 hogy hivatalos vagy nem? Tény hogy a játék már létezik, De ha tényleg jövőre jelentik be akkor 2014 márciusára várható.
  • DarkSector
    Igen?
  • grebber
    Elég süti az a 3 kép ott alul!!!!!
  • Prince23
    Hivatalos bejelentés, 2013 tavaszán jön!
  • robotnyk
    ez nem crytek játék, és nem is cryengine.
  • janihunk
  • Pretorian
    Izé...kéne egy kis munkamegosztás. A Crytek megcsinálja az engine-t, optimalizálja mindkét konzolra + pc-re. Az UBI
    Montreal meg a játékot. Mindenki maradjon a kaptafánál.
  • DarkSector
    Te láttad már a Rambo-t?
  • EnxTheOne
    Azzal a csigás ijjal vajon kilehet majd löni egy helikoptert? :D
    Gondolom azért kell a nano suit, mert anélkül még Shwarzeneger se tudná kihuzmi. :D
  • Ladykillerke
    Hatalmi harcot is kérnék, köszönöm.
  • Rash87
    nem lesz semmi
  • pedobear
  • pedobear
  • Büdös Bohóc
  • janihunk
    Hmm hát nem tudom mit jelenthet a kép.
  • heady
    Originen ezzel reklámozzák :)

Nekem tetszik ez a vegyítés, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
  • janihunk
    Ki mondta hogy ez egy hivatalos kép? SENKI!!
  • Bullitt
    Fogadok a főszereplő most Robin Hood lesz... a kép alapján tippelem :D
  • janihunk
    A legfrissebb pletykák szerint ismét New Yorkba látogatunk majd el, ám a város gyakorilatilag porig lesz rombolva, ezért némileg eltérő játékmenet és játékélmény fogad majd minket. Egy "majdnem dzsungelt" kapunk, ami az első és a második rész kombinációjaként írható le. A játék a szivárogtató orosz weboldal szerint nylít világú lesz, tehát egy sandbox FPS-re kell számítani.

A játék a pletyka szerint egy év múlva válik elérhetővé PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
  • Muttley
    pont azéééé húzza fel,
    meee ilyen ruhában van ;)
  • heady
    Ezekkel mind egyetértek, a zene tényleg remek volt :)

A Crysis 1-ről nem tudok nyilatkozni, kimaradt anno megfelelő gép hiányában.
  • Ryder62
    Nekem tetszett. Jó játékélmény, kiváló soundtrack, jó pálya dizájn, hosszú játékidő és nem utolsó sorban kellően szép.

Crysis 1-et viszont gyűlölöm, techdemo unalmas dzsungelharccal
  • SigS
    Hogyafaszba húzza fel az íjat olyan a ruhában???
  • broman191
    Nem feltétlen fog az egész játék újra New York-ban játszódni, talán erre utalhatnak a banner képen is látható fegyverrel, legalábbis nekem a lopakodós dzsungelharc ugrott be róla elsőre... :)
  • Bence94
    Hát várom a bejelentést jó lenne ha visszatérnének a gyökerekhez jó pár dologban és a sztorit is helyreraknák mert mintha előzménye nem is lett volna a 2-nek úgy indul az egész.Illetve jó lenne egy rendes pc-s verziót és nem holmi port meg láthatatlan tesszelláció.

Ez a nyíl igen bénán néz most így elsőre ki egy nano suitos emberkével(persze lehet baromi jól lesz megvalósítva ki tudja...)
  • tommygear
  • heady
    CoD-okat nem nagyon szeretem, meg amúgy sem hasonlítottam másik játékhoz.
    Ahogy már írtam, ízlések és pofonok.
  • Muki100
    Lehet hogy egy CoD-hoz képest jónak számít de a Crysis 1-hez hasonlítva a 2. rész gagyi volt.
  • janihunk
    Multija jóra sikerült, meg a single is adta nekem a DX11 vette el a kedvemet. Mikor kipróbáltam és még low on is akadt. Hát ilyet.
  • heady
    Ehh, ennyire nem tetszett senkinek a 2? Pedig legnehezebb szinten tök jól lehetett lopakodni, nem lehetett agyatlanul darálni össze-vissza.
    Végül is ízlések és pofonok.
  • janihunk
    Én nembánom csak jobb legyen mint a 2. rész.
  • gosumofo
    van hír 5-ről is :)
  • RYO21
    Megint New York???
  • janihunk
    Milyen befejezés? Nem 4 részes lesz?
  • gosumofo
    Az Originre pár nappal a hivatalos bejelentés előtt felkerült a játék előrendelésének részleteiről szóló bejegyzés, hamarosan több információt fogunk megtudni a Game Reactor következő számából.