3142
-
#77 Ha az "élőhalott" Alcatraz-t életben tudta tartani a ruha a 2. részben, akkor az idősödés is mellékes lehet amíg a ruha rajtad van... :) Prophet és Psycho jobban kidolgozott karakterek mint amilyen Nomad volt, engem nem lepne meg ha letudnák Nomad sorsát annyival hogy meghalt az első rész vége után amikor visszament a szigetre... -
mester1987 #76 Majd ha moderálod magad... -
#75 Te megvagy húzatva ezzel a fizikával, mindkét részben jó volt a fizika. Vegyél a kezedbe egy fizika tankönyvet aztán fizikázzál. -
#74 Na jó de mi van Nomáddal? Ez érdekel engem. -
janihunk #73 Trailer jöhet. de remélem nem valami 20mp- teser lesz. -
#72 arra gondolsz, h ne ugorjunk át egy
10 emeletest helyből? :) -
mester1987 #71 Nameg a fizika se hiányozzon :) -
RYO21 #70 De addigra már mind öregember lesz nem? Pszihó és Próféta is. -
#69 Információk -
mester1987 #68 Jójó persze, de a Ubisoft nem ér fel a Crytek-kel, bár lehet mostmár igen. :) -
#67 Dettó, sokkal jobb volt a ződ gyep :D Na de arra meg ott lesz a FarCry3 ;) -
#66 Jah én azt hallottam hogy esőerdő és város de hogy konkrétan megint new york lenne.... -
mester1987 #65 *New York és esőerdő azt írták. -
mester1987 #64 Nekem személyszerint a 2. részben nem tetszett New York a Crysisban. -
#63 milyen new york? -
mester1987 #62 Jó ez a Turok féle esőerdő feeling csak a New York nem hiányzik. -
#61 Az eleje olyan helyszín mint az Oblivion, a vége meg olyan mint a Call Of Duty MW.
A férfi játékos arcát viszont jól megrajzolták, élethű. Csak üvegszeme van. -
#60 Lám-lám a Crysis 3 ? Nyilazás lesz az új divat? Robin Hood a tolvajok fejedelme?
HAHA Nem tudnak már mit kitalálni. -
#59 a banner kép tényleg jobb lenne
végleges boxshot-nak -
#58 Jo csak mondom. :)
Én sem éppen fps fan lennék! -
janihunk #57 Ekkora rajongó nem vagyok. -
#56 Allulra ráteszel egy Crysis 3 feliratot, vagy logo-t, és minnya meg is van a dvd-cover :)
-
#55 Nem azt mondom hogy pixelre pont ezt tegyék fel, mert a felirat picit széles és rosszul pozícionált, meg a karaktert is közelebb hozhanák.
De messze többet ér mint a másik 2-nél a 2 gyerekrajz. -
janihunk #54 Hm van benne valami. -
#53 Vágod mit jelent az hogy nem végleges? :P -
#52 persze lehet, de a másik 2 fps ugyanennyire fos lett szóval ez még azokhoz képest überfasza.
-
heady #51 -
janihunk #50 Várd meg az első trailert, abból a rajongók olyan borítókat szoktak kitalálni hogy sokuk jobb az eredetinél. -
#49 Ez nem egy végleges változat hanem csak photoshop, de ettől nekem még tetszik. -
heady #48 A kép az jó, de sztem sem ütős dobozképként. Akkor már inkább a banner. -
#47 Már miért?
Szerintem kurvakemény lett.
De amúgy is a játék a lényeg nem a doboza. -
#46 Az sem BF 4 :P
Amúgy X360 változatos boritó. :) -
janihunk #45 Amúgy elég gyenge szerintem. -
#44 A borítóra gondolok. -
#43 Hát nem BF 4. -
#42 -
janihunk #41 CryEngine 3.4 nél tartunk. -
#40 Így a képeket elnézve, a pálya dizájn megint ütni fog. Ez a dzsungel new york eszméletlen jól nézz ki.
"A játékot a legújabb CryEngine motor hajtja majd"
Egy tuningolt 3-as vagy esetleg egy cryengine 4?
A 2. rész végén az emberek vissza foglalták new yorkot, nem? -
janihunk #39 -