3142
-
#117 Miért is van beburkolva a város? Ketrec az idegeneknek? -
doggy90 #116 szóval el kell telnie négy évnek ahhoz, hogy jó legyen? hagyjuk már... : )
amúgy is, csak töredékét láttuk, nem tudjuk hogy néz ki a többi nano dome, biztos lesznek állejtős helyszínek. -
mester1987 #115 Franc tudja pontosan. -
#114 Volt az több is. :) -
mester1987 #113 Az első részt meg max. 2 évig fejlesztették :) -
#112 Akkor 2, de mennyi volt az 1 és 2 közt?
majdnem 4? -
mester1987 #111 Biztos gyorsan eltemették őket a mandulaszeműek xD -
doggy90 #110 a c2 tavaly márciusban jött ki, a c3 pedig valamikor jövő tavasszal fog, tehát pontosan két év lesz az epizódok között. a trailer alapján pedig nem szabad leírni a harmadik részt, valószínűleg nem akartak lelőni mindent benne egy évvel megjelenés előtt. -
#109 Ők a trópusokon maradtak -
#108 Ja bocs akkor másfél, nekem még az ezévi dátum van csak meg. -
doggy90 #107 milyen egy év? jövő tavasszal jön. -
KaBuTo666 #106 Letölteni, 1x kijátszani jó lesz. -
#105 2 külön dimenzió ne keress összefüggést...:D -
#104 Lol, Halo... XD
Egyébként annyira istenítik neten is a 2. részt, meg hogy milyen jó lesz ez a 3. is.
Nekem csak az a kérdésem: HOL a bánatban vannak az első rész polipfejű Ceph idegenjei? Bazze több ezren voltak. Hova tűntek? Megfáztak és kihaltak?? -
#103 Ez Crytek játék lesz és az ég világon semmi hasonlóság nincs a Halo-val, nem is értem honnan szedted ezt. :P -
#102 Szerintem azzal nincs baj.
Eléggé cool, csak a töbii. -
#101 Ez tiszta halo.Ha beraknám alá a zenét meg ki lenne írva hogy finish the fight meg nem mondanám hogy ez crytek végtermék lesz.... -
#100 Egyetértek.
Nem értek egyet... nekem a második rész jobban bejött, DE CSAK AZÉRT, MERT UTÁLOK MINDENT, AMI DZSUNGELBEN JÁTSZÓDIK. -
#99 Hát ez ööö... -
#98 Csak szerintem kurvagáz ez az íjazás? Mármint magával a fegyverrel nincs gondom, de ez egy HIGH TECH HARCOS... ráadásul már a harmadik rész és eddig nem volt ilyen. Most, harmadik részben behozni nagyon gáz. Nagyon kilóg. Elején kellett volna. -
#97 Hát ja de mit is váhatunk mikor 1 év után jön egy új episode?
Ennyi idő után csodát nem tudnak tenni. :)
Mondjuk a CoD-ra is mondják hogy copy-paste, de ott legalább a pályák és a story-ból látod hogy egy másik játékról van szó.
Itt meg gyanítom hogy az OBJÉKTUMOK hasonlóak is lesznek, és nem lesz látványbeli változatosság sem nagyon. -
mester1987 #96 Látom volt is már. Kétségtelenül az első rész volt e legjobb. -
mester1987 #95 Hát ebben a videóban sincs sok különbség nincs a 2 és a 3 között.
Szerintem ugyanolyan lesz, mint a 2, csak bővítve :D
-
#94 Pontossan nekem mondjuk a Crysis 2-ben sem tetszett ez a fegyver és a hangja sem meg az a kék lézer fény sem, de hát ez van.
Valóban szart sem látni a videóban.
Nyulakat lő a vidiben vagy robotokat?? :) -
#93 Hát fű van benne ( ), de setét volt végig, meg kapdosták a képeket. Úgyhogy nem láttame semmit -
#92 Mutathattak volna rendes gameplay-t is ehelyett az össze-vissza vágott katyvasz helyett...kicsit Transformers érzésem volt, annak a trailer-ében láttam ennyire semmit a nagy mozgalmasságtól anno. -
#91 Huh nem hittem volna hogy valaha ilyet mondok de ez egy Copy-Paste játéknak tűnik. :)
Persze éreztem valahonnan. Talán mert 1 év telt csak el?
Bár jogos ki kell hozni a motorból amit lehet, mert minden fejlesztő ezt teszi. -
#90 Megérkezett a GAMEPLAY!!!!! -
#89 Elég semmit mondó ez a 18 másodperc, viszont jön 24.-én a gameplay trailer -
#88 Fuuu...jogos! -
#87 Battleship trailerből összeollózva? :) -
#86 ez a fan made se'semmi :)
-
#85 Befutott az első teaser! -
-
mester1987 #83 -
#82 Na nekem meg jött a levél hogy rendeljem elő :D ELŐRENDELÉS Persze most még nem veszem meg, viszont az így már kiderült hogy magyar nyelv ebbe sem lesz :(
Amúgy magyar oldalon sokkal olcsóbb KATT IDE!
-
#81 Torrent valahol biztos van, egyébként meg ebay vagy amazon. -
#80 És ez a képregény hol tekinthető meg? -
#79 Nem volt semmi gond a hozzászólásommal. -
#78 Sajnos Nomad ezer százalék hogy nem tér vissza, ugyanis:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2020ban meghal. Ezt a Crysis képregényben lehet olvasni.