3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • mikromanus
    A kettesben számolta a progi az óceánt ott is ahol nem is volt látható (szárazföld alatt). Mondjuk ez lehet csak max beállításon volt, hogy megmutassák mekkora állat gépigénye van a játéknak. Tudod, elvből is... Milyen szar lenne ha épp egy Crysisre elég lenne max grafon az aktuális csúcsszámítógépek nagyja... :)
  • DarkSector
    Jó kis gépigényre számíthatunk.
  • janihunk
    Hát elmennek a jó büdös...
  • grebber
    PC előnyben! Amolyan írjunk valamit,hogy a Crysis név ne tűnjön el a köztudatból
  • DarkSector
    Az hogy nem mosta el a PI..ÁBA ami felette volt.....:D
  • Ryder62
    Áruljátok már el hogy mi volt ez a balhé a föld alatti óceánnal a C2-ben! Lemaradtam
  • Bence94
    Hát igen pofátlanság és erről mindenki tud,de ők meg csak csöndben vannak... Nagyon remélem ilyen rejtett tesselláció nem lesz.
  • grebber
    Mai játékok közül erősen kiemelkedik.
  • DarkSector
    Ja hogy a Skyrim részletes volt? :D
  • grebber
    Valahol érthető.Igaz konzolos eladási adatokat nem tudok, de biztos több fogyott a 2ből konzolon mint pcn.Úgy meg nem kell pcn fullos graf mint a 2nél, hogy a nem látható dolgok terheljék a gépet.
    Akkor inkább ez is menjen el cod irányba az legalább kurva pörgös és akciódús,mert ezt hiányolom a crysisokból.
  • Bence94
    Jól van megint kezdik, mint a 2. résznél.Idézem kb.: " 10 epikus jelenet a sztoriban", "halot szarrá fogjuk verni" (nem jobb de nem is rosszab azért nála), "legszebb konzolos játék lesz és az összes erejét kipréselik majd a dobozoknak" ...

Én csupán azt várom, hogy valahogy az előző részeket kombinálják össze történetet tekintetőleg és pc-s verziót is nyomathatnák mint a legjobb verzió dx 11-et kihasznál, szuper fizika stb. Nem úgy, hogy "egyforma lesz a 3 verzió"

crytek igen elkurvult...
  • grebber
    A Crysis 3 részletessége a Skyrimmel vetekszik
  • DarkSector
    Majd kiderül.
  • orichalcos
    Süket duma...
  • DarkSector
    Nem fika?
    lehet, de nem is mondtad jól, mert a low-ot én toltam anno szar gépemmel és a konzolattól jóval szebb. :)
  • JaSoN HuNTeR #142
    Én csak azt mondtam hogy egyszerűbb a grafika. Nem fikáztam az Xboxot, szeretem én is.

Igen a játékélmény a fontos, grafika az már csak ráadás.
  • Drazse23
    Tud valaki valami infót arról, hogy milyen fegyverek lesznek?
    A trailer alapján néhány visszaköszön a 2-ből, de látom újak is lesznek.
    Láttam, hogy lesz íj meg valami brutál lézerágyú is.
    Tiszta hightech Rambo lesz a nagyvárosi dzsungelben.
    Azt olvastam, hogy lesznek frakciók, nagy bejárható terek és mellékküldetések is. Most már tényleg posztapokaliptikus, kissé hajaz a STALKER-re meg a Fallout-ra.
  • gduck
    Naponta játszottam a Crysist több mint egy éven keresztül. Ráadásul az akkori majdnem top 8800GTX kártyával :P És az XBOX360 verziót is végignyomtam, mikor megjelent :D

És amit írsz a NEM IGAZ

És sajnos, hogy sok olyan gémer van, aki egy rece láttán kiakad, ahelyett hogy JÁTSZANA! (Cats forever :D :D )
  • DarkSector
    meg akkora baromságot ír hogy pc-s low grafikával egyenlő hogy kár rá szót pazarolni, nem lów, nem is veryhigh, hanem a kettő közt, mert vannak benne gyengébb részek, de sok effect meg benne van amit pc-n medium alatt nem látnál, vagyis pc-n egy amolyan costume grafikát kéne beállitani ehhez, de hagyjuk mert csak felesleges duma lenne belőle, aztán kurvára nem fontos a Crysis3-hoz.
  • Fpocok
    Élmény =/= Grafika
  • JaSoN HuNTeR #137
    Xbox 360 Cryis = PC low settings.
    Nézzetek utána[Youtube] még PCn Lowon is szebb szerintem.
  • DarkSector
    Hát azért nem egészen Medium de nem Very High természetessen, de ezt ugye nem gondolhattad komolyan hogy azzal ültél le egy gép elé aminek 512MB össz memóriája van hogy Very High grafikát fogsz kapni, ezt nem akarom elhinni. :D
  • gduck
    Nem értek veled egyet
  • grebber
    "Meg merem kockáztatni, hogy ugyanolyan élményt ad mint PC-n. Persze ha egymás mellé rakjuk a képeket akkor jó sok difi van, de aki ezt játék közben érzékeli, az meg is érdemli :D"

Az meg is érdemli hogy kb rossz a szeme és vak. Mint írtam toltam konzolon a Crysis 1-et de csak hogy megnézzem milyen lett a Cryengine 3-al. És hát mint mondtam a pc-s mediummal (ugye pcn van high és very high is)ér fel kb úgyhogy hagytam is a fenébe!
  • DarkSector
    Hát igen én se tudom, én már azon is meglepődtem ahogy a Cry 2 kinéz és egyeltalán fut konzolon, vagy az első része, vagy most a BF3 például, sőt a Gears of War se kutya, és sorolhatnánk, biztos léteznek újabb és újabb trükkök hiszen elektronika, nem olyan hogy lerakok az asztalra egy kiló kenyeret, és azt mondom ez egy kiló lesz jövőre is. :D

Persze hogy próbálnak kisajtolni mindent egy hardverből, majd kiderül, mindenesetre nekem a Cry2 grafika is elég volt, nekem más dolgokkal voltak problémáim.
  • Evin
    Grafikailag semmi változás, ez tény, de a textúrák minősége javult. De ezt csak példának hoztam fel. Lehet, hogy Cry3-nál, már a motor is meg lesz fogva PC-n, vagy butítva vagy hasonló. Azt kizártnak tartom, hogy konzolon javuljon lényegesen a dolog, mikor ott kötött hardver van, kötött képességekkel.
  • DarkSector
    Az természetessen a konzol tudásához mérten 10/10, nem szabad azt hinni hogy bármi féle egyezés lessz is valaha.

Technikailag legalábbis nem, látványban már lehetséges, mert fullhd-s tv-ket ha adott távolságból nézed, akkor az illúzió amit érzékelsz, a szemeddel az közel azonos.

És ez a fontos, mit érdekel mekkora felbontás meg pixel ha azt láttatják velem a fejlesztők amit , még ha tudom is hogy trükkökkel?
    Ez szerintem nem baj.
    A szégyen pont az hogy még egyeltalán oka van rá valakinek hogy egy ilyen öreg konzolt a csúcs pc-jéhez méreget, na ez inkább a szégyen, ha már itt tartunk.
  • DarkSector
    Próbáltam, süket szöveg már elnézést semmi érdemleges eltérés nincs benne, kb annyit ér mint a dx11 peccs.
  • gduck
    Iszonyat jól néz ki konzolon már az 1. rész is! Meg merem kockáztatni, hogy ugyanolyan élményt ad mint PC-n. Persze ha egymás mellé rakjuk a képeket akkor jó sok difi van, de aki ezt játék közben érzékeli, az meg is érdemli :D
  • DarkSector
    De látod ezt jobban szeretik, vagyis TÖBBEN szeretik jobban.
    Ez több pénzt hoz a konyhára.
  • Evin
    Ez kb azt jelentheti, hogy PC-n nem lesz olyan szép, mint lehetne. Lásd Crysis2 HD textura pack.
  • gduck
    Egy szót mondok: MULTI! 1. rész multi 10 pont az iszonyat nagy pályákkal és járművekkel, 2. rész multi 4 pont :D
  • DarkSector
    Ez a generáció, hogy tudna ugyanazt mint egy gépzabáló Crysis 1? ez egyértelmű volt anno hogy nem lesz ugyanolyan.
    Mármint hogy a konzolos Crysis 1 nem lesz olyan mint a PC-s. Ezt senki nem is várta.
  • DarkSector
    Fasza itt már kicsit többet látni.
  • Muttley
    intenzív predator feeling :)

• grebber
    Crytek: Nem lesz különbség a PC-s és a konzolos Crysis 3 élmény között

Ez kb olyan Chuck Norrisos nincs lehetetlen számára csak lusta hozzá poén szintű!De ők megcsinálták.
    Bár ahogy konzolon elnéztem a CE3-as Crysis 1-et ami még a CE3 mivoltával sem veszi fel a 2007-es pc-s crysis medium grafikával a versenyt a cikkben szereplő állításra befizetek!
  • BoneDragon
    Szerintem is... Rambo vazzee
  • DarkSector
    Később sem fog változni szerintem de majd meglátjuk .:)
  • doggy90
    Ryder62: pontosan, a cell industries készítette ezeket a "kupolákat", hogy elszigetelje az idegen fajokat

DarkSector: én inkább azt az elképzelést adom, hogy a c3-t kényszerből adják ki ilyen hirtelen, mert a generáció vége előtt akartak még egy crysis játékot
  • DarkSector
    Hogy jó háát igen. Álltalában a nagy dolgokat nem 1-2 év alatt dobják össze.
    Természetesen lehet, de akkor a készítők tuti felhasználnak sok dolgot hogy spóroljanak.
    Ez köztudott.

PL a RE vagy COD-nál is arra panaszkodtak hogy nem lenne idejük pl másik motort írni, meg ilyenek.
    Meg kell tesztelni is a játékot, minnél bonyolultabb annál több idő tesztelni a bugokat, manapság ezt beta demo-kkal oldják meg.