3142
-
Drazse23 #197 Köszi! Ezen már rég túl vagyok. A Crysis 2 egy almappájánan van "Profiles" mappa, de tök üres. -
#196 Mert nem kérdezett senki...:D
Most megmondanám neked ha fent lenne a játék, de pofon egyszerű.
C meghajtón keress rá a Crysis 2 szóra, vagy simán a Crysis szóra, és kidobja a mappát a találatok között. -
Drazse23 #195 Látom ezt az oldal már április óta nem használták.
Próba szerencse. -
Drazse23 #194 Köszi!
Egy éve XP-n még semmi gond nem volt.
Ahol gondoltam, hogy lennie kell (dokumentumok), ott csak a BF-es profilok vannak. -
#193 Látom mind2 topikba írtál.
De inkább itt kérdezd pls, mert eredeti-sek nem tudják mivel nekik automatán menti felhőbe az origin...
De itt tudnak majd segíteni:
Crysis 2 Off -
Drazse23 #192 Az, de még egy évvel ezelőtt XP-n még megtaláltam. -
#191 warez? -
Drazse23 #190 Gondoltam ismét végigviszem a Crysis 2 kampányát, úgy, hogy megtalálok minden elrejtett dolgot. Na ez sikerült is, de a profilt szeretném lementeni, de sehol sem találom.
Nem tudja valaki, hogy Win7-en hova teszi a játék a mentést?
-
#189 a BF3 konzolon, single-ben kritikán aluli
sajnos :/
multiban, pedig ahogy mondod, más a helyzet
a Stalker 1. része meg azóta kikupálódott :)
egy kanadai fejlesztő csapat kezelésbe vette és csináltak belőle
egy minden tekintetben baromi jó gammát -
gosumofo #188 -
Drazse23 #187 A BF3-mat más aspektusból vizsgálva említettem, nevezetesen a grafikával kapcsolatban. Annak is van egy hangulata (csapat alapú taktikai FPS, totásis háború, stb.). A BF-fő vetélytársa a COD, azt multiban simán lemossa a színről. Singleben már más a helyzet, ott a BF3 tényleg gyengén szerepel.
Na, de kanyarodjunk vissza a kérdéshez!
Nagy kedvencem volt a STALKER sorozat. Grafikailag nem volt a toppon, az AI hülye volt, bug hátán bug volt, de a hangulata utolérhetetlen.
Szerintem, ha jól el tuddják találni egy játék hangulatát (persze nem árt mellé a szép grafika és jó fizika sem), akkor tényleg meg lehet alkotni egy olyan játékot, amivel rengeteg rajongót és elismerrést tudnak szerezni (meg persze a zsebüket is meg tudják tömni). -
#186 "A grafika lényeges, de nem minden. A játék összhangulata többet számít."
ez így O.K., de
mondod ezt úgy, h előtte ajnároztad a BF3-at?
-
Drazse23 #185 Na, ha a Crysis 3 ilyen csodaszép grafikával jönne ki, kicsit tovább fejlesztett élsimítással, könnyen pályázhatna a legszebb FPS játék címre, amit jelenleg a BF3 birtokol. Ilyen grafikához viszont már vasra is szükség lesz, sokan biztosan nem tudják max beállításokkal futtatni. A BF3 pl. én már csak közepes beállításokkal tudom játszani, a Crysis 3-mat lehet már csak alappal fogom tudni.
Várjuk csak ki a végét. A grafika lényeges, de nem minden. A játék összhangulata többet számít. -
#184 Ha még nem volt: Artwork and screenshots [2012.05.16.] -
#183 -
#182 többségében o.k. amit mondasz, de
akad kivétel is ;-) -
#181 hl-hez azért jött egy rakat kurvajó mod is már. nightmare house 2-t ajánlom. Kurvajó :) -
#180 Nem csak a crysisnál van így. Sok játéknál. Pl a Fallout New Vegashoz két nagy szabású terület kiegészítő mod készül. De Youtuben van videó olyan modról is ami teljes egészében felturbózza a játékot grafikailag. Ja, a Fallout 3-ról is van egy ilyen videó. Ez a két mód mindkét játékot gyönyörűen feltornázza mai szintre (hdr, tükröződés, dinamikus árnyékok, napsugarak stb) A problem csak ott van hogy a videón teljesen játszhatónak tűnik, de ez a mod sem fog soha elkészülni. Mégcsak egy béta sem jött ki. A vidik meg már évek óta fel vannak töltve.
A Half Life-hoz is készül a Black Mesa Source ami a HL1-et teljesen átültetné a HL2 motorja alá. Nah az is a végtelenségig készül.
Összefoglalva az ilyen nagyszabású modok, amik teljesen feltúrbóznak egy játékot kívül belül, sose jutnak tovább egy Youtubes videónál. Najó, a többség nem. Pedig mikor egy régi, igen kopottas gammát feltornáznak egy mai szintre az ember vigyorral az arcán játszaná végig. De sajnos be kell érni a videóval mert ezek a modok soha a büdös életben nem készülnek el. Sztem egyszerűen elfogy a kezdeti lelkesedés, alábbhagy a lendület. Bár a Falloutok esetében ez a graphics mod kb olyan 0.9-es verziószámot viselhetne. De hogy miért nem készül el az rejtély. Lehet hogy teljesen instabillá válik a játék mivel a motort nem ilyen megjelenítésre tervezték. -
#179 Ez sajnos így van! -
#178 Ez igy van. Ezért nem szeretem a modokat. Mert ha ki is jönnek bugosak és akadnak mint a szemét. -
#177 Igen ám csak ezzel a Cryengine-el az a baj hogy a külföldi topikját nézed szinte minden 2. user olyat tud editorban csinálni hogy beszarsz a gyönyörtől de elkészült mod pálya vagy külön game az kb soha nem lesz belőle.
Annak hogy mutogatják ilyet is lehet vele kitörölhetik mert semmit nem ér így hogy soha nem készül el semmi :( -
#176 Cryengine 2. -
Ez most tényleg a CryEngine 3 vagy ez valóság? Esküszöm nem tudom eldönteni. Megtekintése csak 1080p-ben!
Ha ez tényleg 100%-ban cryengine + modok akkor le a kalappal. Mert helyenként ultra brutál szép, szinte fotorealisztikus. -
#174 Ezzel kutyára nem értek egyet! Több mint egy évig multiztam minden este 4-5 órát, mindig tele volt a pálya fullra és pont a nagy pálya és a járművek miatt volt iszonyat jó a multi :D -
#173 Story valóban hazugság mert volt story, csak nagyon lapos és vontatott volt, kb óránként történt valami, ha éppen mentél a cél felé.
Valamint multi sem lett volna rossz, csak ugye 5000 ember volt akinek talán futott anno normálissan, és egyrészt kevesen is voltak, no meg ez oké hogy baszottnagy térkép, de sokaknak ez inkább egy idő után nyűg volt hogy fél órákat futni mire talál embert. -
#172 "mely bár sztorit nem igazán villatott, és multiplayerben sem volt épp erős"
Na aki nem játszott az első résszel, az ne írjon ilyet róla. Eddig olvastam ezt a szart, gratulálok a szerzőjének
-
-
#170 Szerintem nem kell aggódni, kb kutya ugat téma lesz.
Vagy mint a Crysis 2 dx11 kell hozzá vas csak éppen kevés eltérés lesz az alaphoz képest. -
#169 Én a mai napig nem tudom futtatni az első részt csutka maxon.
A 3 meg lesz amilyen lesz.Ha jól néz ki akkor 15 fpsel is végigviszem majd.:) -
#168 Crysis feeling? Megint nem lesz olyan gép, amin max grafikával elmegy? :D -
#167 Miért érzem úgy hogy a sok leírt cucc, a magas beállitások meg lopakodás hogy majd most ez meg az lesz már sablon szöveg! Marketing!
Minden játéknál elhangzanak és a végén a csupasz valóság.
Amivel aztán nekem semmi bajom, de ebbe nehogy beleélje magát valaki. -
#166 Crysis 3 grafika, játékelemek -
#165 Első rész azért volt szebb mert a táj egy vad dzsungel volt, tengerpartokkal.
Itt a városban kevés a látnivaló...:S -
#164 Én hülye megvettem annak idején a crysis 2-t.
Véletlenszerűen nem csatlakozott fel a multi szerverekre.
A megjelenés után még 1 évvel is az volt kint a honlapon, hogy ismert probléma dolgozunk rajta...
(Emellett az első rész majdhogynem még szebb is volt)
Rohadjanak meg vele. -
#163 Igen, mert gyorsabbak, nem minden árkategóriában fut jobban egy játék ati-n... -
janihunk #162 Á mind1 hadjuk. Nem akarok off-olni. Azonos árkategóriákon belül jobban fut NV karin. -
#161 És akkor most nem értem mi a gond, ez függ a kártya tipusától.
Árkategóriától stb... -
janihunk #160 De de NV kártyákon még is jobban megy mint AMD-n. -
#159 Jah igaz mert nvidia nem használ dx11-et mi? :D -
janihunk #158 Na na ez csak DX11 ben van így és akkor sem a proci hanem a VGA számol feleslegesen. És miért? Mert az NV fizetett érte hogy nekik jobban menjen mint az Amd (ati) tulajoknak.