3142
-
gosumofo #237 codok alatt még engine váltás se lesz, nagyobbak lehetnek a pályák ha lesz végre ram a konzolokban :D de p2p fos miatt marad a 6v6 szóval nem kell eltúlozniuk -
#236 Most jó nagy butaságot írtál. :D
De nemgáz. :) -
gosumofo #235 már a crysis 2 is 'következő generációs' volt, kb. ezt fogják rendes felbontáson elbírni majd az új konzolok (c2 xboxon 1152x720, ps3 még rosszabb), meg amit évente foltozgatnak majd rajta. bf3 engine is vagy 5 évig marad az ea játékai alatt
még jó ideig nem Avatar minőség jön a képernyőkre :P -
#234 Ja csak 1 pénda a sokból. de kis TÚLZÁSSAL nálam a Crysis-t még egy LIMBO is lealáz.
Többet gondolkodtam a Limbo-ban. -
#233 Pontosan! Pl. hiába volt nagy szám a Crysis, a Portal kenterbe verte :) -
#232 Crysis 3-ban te semmit nem fogsz meglátni, mert az nem következő generációs játék lesz...max a Crysis 4...
Amúgy meg ez a kakaskodás lószart nem számít, NEM AZ a fontos hogy kinek mi volt hamarabb és melyik engine mit tud.
HANEM az a fontos hogy MILYEN JÁTÉKOT DOBNAK ÖSSZE. -
Drazse23 #231 Megnéztem, tényleg pofásan néz ki az Unreal Engine 4. A Cryteknek felesleges bizonygatnia, hogy az övék jobb lesz, ezt majd meglátjuk a Crysis 3-ban. Ha csúcstechnológiáról van szó az Epic és a Crytek mellett nyugodtan említhetjük még a id-t és a DICE-t is. -
#230 Ha belenézel a frissítésbe, akor rájössz, hogy a Cryengine csak akkor kapta meg a DX11-es részét.
De ezen felesleges vitatkozni. Konzolon is ez a csúcs grafikus motor, az nem vitás -
#229 Igen, előtte egy Simson motoron futott. -
#228 Persze hogy nem. De amúgy sztem a grafikai része kész volt, csak a grafikus motorral nem készültek el időben ;) -
gosumofo #227 + nem voltak megjelenéskor 'undorítóan néz ki konzolon' hibával lepontozott reviewk. -
#226 gondolod kb 1 hónap alatt, amíg kiadták a dx11 patchet fejlesztették ki? :)
btw hogy miért volt a későbbi kiadás, a dx11 patchel, és a hi-res textura patchel, szerintem egyszerű. Ha jólrémlik ezek kiadása után, ismét beszédtéma lett a crysis 2 az játékokkal foglalkozó oldalakon. -
#225 Úgy érti ahogy mondta...nekik volt...nem pedig nekünk!!! :P
De tény hogy sokkal előbb mint azt akár az Unreal 3 meghirdette volna. -
#224 "Tesszellációnk már akkor volt, amikor kiadtuk a Crysis 2-t. Már annak idején volt DX11-ünk."
Jah, a Crysis2 megjelenésekor nem volt DX11-es :P Könnyen felejt :) -
#223 Szerintem azért van alapja annak amit mond, más kérdés, hogy mindez leginkább csak PC-n volt eddig elérhető. Konzolosoknak várni kell tényleg a next genig. -
#222 Crytek arcoskodás!
Erre a bizonyos "cucc"-ra kiváncsi leszek! -
#221 A Crytek áttér a F2P játékokra
-
Drazse23 #220 Már a Rambo 3-ban megtanulhattuk, hogy egy íjjal is le lehet szedni egy helikoptert. -
Drazse23 #219 -
Drazse23 #218 Egy perce leltem rá én is a videókra a YouTube-on. gondoltam megnézem linkelte-e valaki ide is, de látom gyorsabbak voltatok.
Mellesleg szerintem szinte tök ugyanaz, mint a C2, csak talán látványosabb kiadásban.
Most legalább láthatjuk azt a rejtélyes Typhoon gépfegyvert is - nem nagy szám, túl hamar kifogy a múnícióból. Gondolom valami Metal Stormhoz hasonló rendszerű lehet.
Az AI most sem tűnik okosabbnak. -
#217 Nem ájultam el tőle mégpedig: Ugyanaz a játékmenet, a "gunplay" is ugyanaz, rettentő az ellenfelek viselkedése mikor sorozom őket. Nem élvezetes lelőni az adott ember, hanem lőni kell mint barom és az nagy nehezen meghal és utána pedig megdermed a földön, megszűnik a rag doll. Max payne 3 szerűen kellene megoldani vagy mint a far cry 1-ben annak idején. Ja meg konzol gémpléj volt... -
#216 Mi ez az AI? Te szent ég... -
RYO21 #215 Ezt redditen találtam. Viszont most megnéztem a trailert és nem az van a végén. -
RYO21 #214 -
Csokis #213 -
Csokis #212 -
#211 Miért ne lenne folytatás?
Miben nem folytatás? -
gosumofo #210 hát igen, ez legfeljebb történeti időrendben folytatás, de valójában csak kiegészítő mint a warhead volt, de teljes áron. -
#209 Most mutatták E3-on. Hát nem dobtam hátast a Crysis 2.5-tól. -
-
KaBuTo666 #207 De hát háttérképnek nagyon jó lesz !!! -
RYO21 #206 Mit vagytok ezen a képen úgy fennakadva? A crysis 1 is így néz ki kb, akkor ez miért ne nézne így ki? -
#205 És mint utólag kiderült nem is volt alaptalan a ps-elés :) -
#204 Hajdan még a FarCry esetében ment ez a PS-elés szöveg. :)
Lehet így fog kinézni a játék, de megmozdulni ilyen grafikával átlag gépen nem nagyon fog. Ott csak az állóképekben gyönyörködhetünk. :) -
#203 kis... :) -
#202 Jah könnyen előfordulhat, mert nagyon faszán fest...lehet artwörk. -
#201 Tuti van egy kis ps a dologban :) -
#200 Baszod! Ez durván néz ki. -
#199 -
Drazse23 #198 Köszi a segítséget!
Nagynehezen meglett a "D" meghajtón. Én még a Win XP rendszeréhez szoktam. Itt egy teljesen képtelen helyen volt.
Köszi!