3142
-
Csokis #317 -
#316 Ha a pálmafás szigetes játék-kifejezést beírod angolhoz akkor fordításnak ezt írja ki:Far Cry3.Akkor most a két játék ugyan az? -
#315 Crysis 3 accolades trailer released -
#314 Arra még várni kell hogy így nézzen ki egy fallout. -
#313 A betyár Így megnéznék egy fallout játékot! -
KaBuTo666 #312 -
#311 -
#310 Én kérek elnézést. -
#309 legközelebb állítsd be a helyes nyelvet
-
#308 Annyit futhatunk majd, amennyit csak akarunk
"A stúdió jelenlegi tervei szerint ugyanis a nanoruha különleges tulajdonságait úgy alkotják majd meg, hogy a gyors futás opciója nem fogja elhasználni a ruha energiáját, így azt többek között a láthatatlanságra vagy az extra páncélra használhatjuk el." -
mester1987 #307 Tyűűű -
DIESEL DOG #306 Ugyan már, semmi probléma... majd egy 2015-ös csúcskonfiguráción talán majd megyen fullHD-ban is... :DDD -
#305 jaja. Van is orr 1 jó post ezzel kapcs:
-------------------------------
"Ezúttal megizzasztjuk a PC-ket, ezt megígérhetem"
Most már nem csak a tengert fogják számoltatni a géppel a város alatt, hanem a komplett globális felmelegedést is modellezik közben?
-------------------------------
jogos! :D -
RYO21 #304 Vagy megint kamu feladatokat ad a motor a grafkártyának. -
#303 Akarom mondani Quad. -
#302 Akkor készíthetjük a gtx680 Quas sli-t
A cikk röviden: Szép szavakkal körülírják azt, hogy b*sznak optimizálni -
Tomy Lee #301 Meg.Én meg azt erősítem meg,hogy hülye vagy!
Pm-t letiltottam első üzeneted után te kis k....g -
KaBuTo666 #300 ték
this is spartaaaaa. -
#299 Most nem erről volt szó.
Kevered amúgy a Crisis-t a Crysis-al... :) -
mester1987 #298 Tudjátok krízis-helyzet lépett fel a szigeten...valahogy így kezdődik a játék. -
mester1987 #297 Krízist jelent a Crysis. De ezt a sztori is megerősíti. -
Tomy Lee #296 -
#295 Magadnak köszönheted, mert nagyon nagy a szád.
Nem kéne legközelebb sértegetned.
Amúgy intézkedj nyugodtan, ha van erre időd akkor hajrá. -
kemencebalázs #294 Köszi.... a következményeket meg fogod érezni,már intézkedtem! -
#293 Nem mostmár.
Hanem mikor visszakérdeztem az nem mostmár volt...csalóka az időérzéked, még jó hogy a hsz-knak van dátumozás. -
#292 A Crysis 3 leolvasztja a gépeket!
Ideje volt már, hogy a fos konzolok ne fogják vissza a pc-s grafika fejlődését :D -
kemencebalázs #291 Persze,most már...regény mikor lesz kész ebből?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!You are an idiot my friend! -
#290 Tudom miből írta....
Én is viccből írtam, én tudom mire gondolt, nem kell segítened, arra gondolt hogy a Crysis első része tök jó volt meg szép hogy egy szigeten játszódott.
Erre neki nem jön be ez a betondzsungel. És írta hogy ez már nem Crysis.
És én kezdtem el úgymond poénnak írni hogy miért: "A Crysis azt jelenti, hogy szigetes, pálmafás játék!"
Hát ha ezt valaki komolyan vette az egy hülye...
Ő ezt tudta hogy én is poénnak írtam, erre poént válaszolt, de ettől még a szenvedése értelmetlen.
ÉS EZ a lényeg hogy tök feleslegessen panaszkodik, a Crysis egy játék...attól hogy első részben egy szigeten játszódott, nem jelenti azt hogy a 2-3 részben IS EGY COPY-PASTE játékot akarnak a játékosok...érted mint egy cod-ban...képzel el már 3x-ra adnák el ugyanazt...akkor az lenne a baj.
Ezért írtam sokszor azt a szlogent, hogy "mindig mindenki azért sír AMI NINCS"
Soha senki nem fog teljessen elégedett lenni, hiszen bármit csinálnak a fejlesztők soha nem lesz jó.
Ha változást eszközölnek akkor az a baj, ha copy-paste akkor az.
Ennyi :) -
kemencebalázs #289 Csak viccből írta, de látom te ne érted, mi vagy te valami délkeleti idióta favágó család sarja!
Ne írj választ!Ne offolj!
-
#288 A virtuális szemembe hazudsz?
-
#287 Igen azt!
-
#286 A crysis az azt jelenti hogy pálmafás, szigetes játék? -
Tomy Lee #285 Többjátékos mód legyen jó én ne drágán adják akkor eltekintünk mindentől:p -
Tomy Lee #284 Majd a 4.részben talán visszahozzák.Most könnyebb volt és gyorsabb a 2.részt kicsit átírni:)
Nekem mondjuk tetszik így de manapság szokás,hogy eltérnek egy neves címtől tartalmilag.
Azt azért hozzá kell tenni,hogy sokan lehet azt se tudják mi fán terem a Crysis így jó lesz ez mondván ez egy új játék.
Veteránoknak meg mind1 alapon megkapjuk ezt.. -
#283 Jónak jó lesz de ennek már semmi köze a Crysishoz, a nevén kívűl...jaj hol van az a pálmafás sziget már...
-
Tomy Lee #282 -
#281 Még mindig ez a véleményed? :D
"Semmivel nem szebb mint a crysis 2 meg konzolra is lesz" -
#280 Ez egy sima kis Crysis 2 DLC még mindig nem? -
Ulthane #279 Brutál multi előzetes! -
#278 Csak még mindig ezek a Buzi UFOK!!!!!!