3142
-
janihunk #357 Én toltam az Alphát :D és ugyan így csak regiztem egy oldalra. 2 héttel előtte:D -
#356 köszi szépen,bárcsak a bf3 ma tis tolhattam volna így anno:D -
#355 én még mindig nem találtam kulcsot, face elfogyott, német oldalhoz meg hülye vok :D valaki hlp :D -
janihunk #354 10 napig -
#353 jah és ha megvan a regisztráció mit kell még csinálnom? csak rányomok megint aRRA A PIROS MONDATRA? -
KaBuTo666 #352 Csak november 2-től lehet játszani vele, nem kell elsietni. -
janihunk #351 Tuti sokan regiznek most. -
#350 Kurva lassan kapom meg a PIN kodot a regisztrációhoz...:D -
#349 Köszi!!! Isten vagy :D Már szedem is. -
KaBuTo666 #348 Origin program ablak- Menüben az első, azaz Origin - Termékkód beváltása. -
#347 megvan a kulcsom hova kell beírni ? :D bocsi hülye vagyok.. origin most települ -
janihunk #346 -
#345 THX majd multizunk. :) -
janihunk #344 Regizni kell csak. -
#343 honnan ha szabad kérdezni? :) -
janihunk #342 Na már van is kulcsom. -
KaBuTo666 #341 Ugye nem akarsz levadászni? -
janihunk #340 este 11 től szép. -
Ironman2 #339 OFFTOPIK -
#338 Találkozunk teshow....
-
KaBuTo666 #337 Thx -
#336 -
Csokis #335 Meg itt is van! -
Csokis #334 Van még más helyeken is, de oda regisztráció is kell! Itt pl. -
#333 Akinek van extra kulcs, én is szívesen elfogadnám :)
Sajna mindkettő osztást lekéstem :/ -
#332 Igen en is kaptam egyet :) mar le is toltottem a jatekot . -
Csokis #331 Elméletileg a Facebook-os oldalon (itt) is lehet kérni kulcsot! Próbáld meg, ha van FB accod. -
#330 Nekem a kod szinte azonnal megjött rá 1-2 percre, és maxal le is töltötte már csak várni kell hogy "aktív" legyen! -
RYO21 #329 citromail, és rögtön megjött. -
#328 hát, én nekem nem jött meg, azt írt hogy küldik, mostmeg már igényelni sem lehet...
szintén gmailes cím, tuti jól adtam meg, és spam-et is néztem... -
#327 bakker lemaradtam, valakinek esetleg extra kulcs? az irjon thx :) -
Csokis #326 Szinte rögtön megjött a gmail-es címemre. -
#325 mennyi időbe tellt még kaptatok kulcsot? Én kb egy órája kértem, de sehol semmi. -
RYO21 #324 Csak nekem jön ilyen lassan lefelé? 32 kb/s... -
#323 Én sem találtam erről infót. -
#322 Jól gondolom itt nincs semmi kikötés hogy nem lehet képeket/videókat megosztani róla?
Nem találtam erre utaló jelet sehol! -
#321 -
#320 VÁÁÁÁ köszi! Már szedi is! Aztán nov.2 után belevetem magam! -
#319 Alpha teszt kulcsok -
Drazse23 #318 Durva, hogy lehet vezetni pingert. Remélem, akkor lesz terepjáró és IFV is. Ne csak böszme nagy robotokkal lehessen mászkerálni. Lehetne akár felderítő mini UAV-t is irányítani (igen, mint a BF-ben), ezzel segítve csapattársainkat. 2040-ben szerintem ez már alapvető technológia lenne, manapság is szinte már az.
Ez a Battlefield 3 jövő hónapban megjelenő DLC-je, az Aftermath. Szerintem a DICE-os srácok koppintottatak egy keveset a Crysisból. A földrengés súlytotta romos város inkább a C2-t, míg a számszeríj és a városi "vadászat" a C3-ra hajaz. Mondjuk ez nem baj. A képlet visszafele is érvényes. Alig van olyan multis FPS játék, ami ne merített volna a Battlefieldből.