3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • cataflam02
    eddig fasza.. csak ez a map a fos :> meg a graf se sokat változott..
  • Fpocok
    Látom ebből is egy CoD lett... mármint úgy értem, hogy kiadják újra ugyanazt, csak más skinekkel, mapokkal.
    A gagyi célkereszt megmaradt látom.
  • barmi

...

• barmi
    Első indításnál én is azt hittem, hogy a második részhez van szerencsém (detto ugyanaz a menü, ugyanolyan opciók ugyanaz a mozgás, egérmutató stb. ) Ez tényleg csak egy mappack lesz, semmi egyéb ...
  • janihunk
    Ja Cry2+új pályák.
  • KaBuTo666
    Ez a multi Crysis 2 + egy nagyobb kiegészítő és kész.
    De legalább látom hogy nem éri megvenni. :D
  • Shep
    Egyébként meg ahhoz, hogy értékelhető visszajelzést kapjanak a fejlesztők nem árt olyan formában tesztfázisba engedni egy multit ahol értelmes játékot is lehet folytatni, ehhez meg szerintem elengedhetetlen, hogy tűrhetően fusson, senki nem várt szerintem 100+ fps-t, csodaszép grafikát meg miegymást csak, hogy ne 5-15 fps-el fusson hanem valamennyire stabilan 30 felett.
  • gduck
    Pff, erről jól lemaradtam, pont most nem néztem a fórumra pár napig, elnyelt a Forza Horizon Na mind1, pedig megnéztem volna a diavetítést a gépemen :D
  • janihunk
    Neked biztos fut normálisan. Nekem hol 50fps hol 10. Hát kösz EA
  • Shep
    Téged kellene bannolni :D
  • DarkSector
    ez nektek csúnya?
    ráadásul ez ALPHA gyerekek NEM VÉGLEGES, de már panaszkodtok.

EA helyébe bannolnám a rinyákat.
  • Shep
    Hát kipróbáltam,felraktam maxra mert ugye a 2 tűrhetően ment úgy, hát diavetítés lett belőle, hiányzó textúrákkal :) Na majd kipróbálom ha leveszem a grafikát. Mindenesetre a körítés és a fejlődés jónak néz ki a játékról viszont egyelőre nem sokat tudok :)
  • barmi
  • Maxtreme
    Mondjuk ez csak alfa még.
    Bár tapasztalataimból ítélve sok minden pozitív irányba nem fog változni
  • Csokis
    Remélem már jó lesz.

Nos, ez nálam játszhatatlan. Elindítottam a játékot, erre maxra lőtte be, így kaptam a képen látható értéket:

Utána levettem mindent low-ra, és kikapcsoltam minden effectet, amit lehetett, így kaptam nyugalmi állapotban a képen látható fps értéket:

Mászkálás közben folyton akadozik, fordulásnál lemegy az fps 20-30 fps közé. A következő képen csak a csapattársam látszik a spawn pontnál, miközben elfordítom az egeret:

Én így képtelen voltam még célozni is, mert folyton megakadt. Szóval, nálam ennyi volt a játék.
  • Newfronter
    Az EA-nál mindent elbasznak? Még a Simcityben bízom...
  • Maxtreme
    nem látszik a kép! :)
  • Csokis
    Nos, ez nálam játszhatatlan. Elindítottam a játékot, erre maxra lőtte be, így kaptam a képen látható értéket:

Utána levettem mindent low-ra, és kikapcsoltam minden effectet, amit lehetett, így kaptam nyugalmi állapotban a képen látható fps értéket:

Mászkálás közben folyton akadozik, fordulásnál lemegy az fps 20-30 fps közé. A következő képen csak a csapattársam látszik a spawn pontnál, miközben elfordítom az egeret:

Én így képtelen voltam még célozni is, mert folyton megakadt. Szóval, nálam ennyi volt a játék.
  • Maxtreme
    tőlem is képz

• Csokis

• Maxtreme
    pontosan ezt akartam írni :D
    Nem szép, de legalább kurva lassú :D
  • grebber
    Gtx 680 ra is azt irták hogy 30 fps el fut.

Jelezzük vissza nekik hogy optimalizálják még.:)
  • RYO21
    Pedig a Crysis 2-nek pont az volt az egyetlen pozitívuma, hogy jól futott DX 9-ben is.
  • janihunk
    Nekem is xd vga-t alig eszi 60-80% között. Proci maxon.
  • DarkSector
    bár hozzáteszem, hogy ez EA fail.
    kiosztanak kulcsokat orrba-szájba úgy hogy utólag tudjuk meg.
  • barmi
    Hát, mit is mondjak ... nem egy szépség, de legalább szarul fut ... :
    (minden fullon = 20 FPS xD)

...
  • DarkSector
    nem fogod tudni, mert ha nincs dx10 fájlok, akkor mit szeretnél átkapcsolni? :)
    ez sajna nem egy effect hogy ki-be kapcsolom.

hacsaknem bennevannak a szükséges fájlok. de akkor nem lenne dx11 only
  • kill3r21
    nemtudjátok crysis 2őben hogy lehetett konzol parancsal dx10be tenni? hátha
  • BoneDragon
    Akkor én se
  • janihunk
    Az szép
  • kill3r21
    nah én akkor nem játszok only dx11 videokártyával megy csak
  • janihunk
    má megy.
  • KaBuTo666
  • scomcomputers
  • kill3r21
    nah minjá jáccunk? :D
  • kill3r21
    ha kell még szólj, nekem van egy feles kulcsom :)
  • DarkSector
    9:00 vagyis nem 21:00. :D
    Akkor lenne este ha előtte lenne hogy PM. :)
  • Bence94
    Ha valaki tudja hol lehet szerezni vagy van egy fölösbe dobjon meg eggyel legyen szíves!
  • KaBuTo666
    Multiplayer Alpha.
    Nekem megvan az 2. rész eredetiben, a multiját szerettem ezért is vagyok kíváncsi hogy milyen lesz a 3. rész multija illetve mik változtak.
  • Fpocok
    Ez mi? multi alfa? Nagyon megy mostanában az alfa kiadása...