3142
-
#437 eddig fasza.. csak ez a map a fos :> meg a graf se sokat változott.. -
#436 Látom ebből is egy CoD lett... mármint úgy értem, hogy kiadják újra ugyanazt, csak más skinekkel, mapokkal.
A gagyi célkereszt megmaradt látom. -
barmi #435
...
-
barmi #434 Első indításnál én is azt hittem, hogy a második részhez van szerencsém (detto ugyanaz a menü, ugyanolyan opciók ugyanaz a mozgás, egérmutató stb. ) Ez tényleg csak egy mappack lesz, semmi egyéb ... -
janihunk #433 Ja Cry2+új pályák. -
KaBuTo666 #432 Ez a multi Crysis 2 + egy nagyobb kiegészítő és kész.
De legalább látom hogy nem éri megvenni. :D -
#431 Egyébként meg ahhoz, hogy értékelhető visszajelzést kapjanak a fejlesztők nem árt olyan formában tesztfázisba engedni egy multit ahol értelmes játékot is lehet folytatni, ehhez meg szerintem elengedhetetlen, hogy tűrhetően fusson, senki nem várt szerintem 100+ fps-t, csodaszép grafikát meg miegymást csak, hogy ne 5-15 fps-el fusson hanem valamennyire stabilan 30 felett. -
#430 Pff, erről jól lemaradtam, pont most nem néztem a fórumra pár napig, elnyelt a Forza Horizon Na mind1, pedig megnéztem volna a diavetítést a gépemen :D -
janihunk #429 Neked biztos fut normálisan. Nekem hol 50fps hol 10. Hát kösz EA -
#428 Téged kellene bannolni :D -
#427 ez nektek csúnya?
ráadásul ez ALPHA gyerekek NEM VÉGLEGES, de már panaszkodtok.
EA helyébe bannolnám a rinyákat. -
#426 Hát kipróbáltam,felraktam maxra mert ugye a 2 tűrhetően ment úgy, hát diavetítés lett belőle, hiányzó textúrákkal :) Na majd kipróbálom ha leveszem a grafikát. Mindenesetre a körítés és a fejlődés jónak néz ki a játékról viszont egyelőre nem sokat tudok :) -
barmi #425 -
#424 Mondjuk ez csak alfa még.
Bár tapasztalataimból ítélve sok minden pozitív irányba nem fog változni -
Csokis #423 Remélem már jó lesz.
Nos, ez nálam játszhatatlan. Elindítottam a játékot, erre maxra lőtte be, így kaptam a képen látható értéket:
Utána levettem mindent low-ra, és kikapcsoltam minden effectet, amit lehetett, így kaptam nyugalmi állapotban a képen látható fps értéket:
Mászkálás közben folyton akadozik, fordulásnál lemegy az fps 20-30 fps közé. A következő képen csak a csapattársam látszik a spawn pontnál, miközben elfordítom az egeret:
Én így képtelen voltam még célozni is, mert folyton megakadt. Szóval, nálam ennyi volt a játék. -
Newfronter #422 Az EA-nál mindent elbasznak? Még a Simcityben bízom... -
#421 nem látszik a kép! :) -
Csokis #420 Nos, ez nálam játszhatatlan. Elindítottam a játékot, erre maxra lőtte be, így kaptam a képen látható értéket:
Utána levettem mindent low-ra, és kikapcsoltam minden effectet, amit lehetett, így kaptam nyugalmi állapotban a képen látható fps értéket:
Mászkálás közben folyton akadozik, fordulásnál lemegy az fps 20-30 fps közé. A következő képen csak a csapattársam látszik a spawn pontnál, miközben elfordítom az egeret:
Én így képtelen voltam még célozni is, mert folyton megakadt. Szóval, nálam ennyi volt a játék. -
#419 tőlem is képz
-
Csokis #418 Nos, ez nálam játszhatatlan. Elindítottam a játékot, erre maxra lőtte be, így kaptam a képen látható értéket:
#417 pontosan ezt akartam írni :D
Nem szép, de legalább kurva lassú :D -
#416 Gtx 680 ra is azt irták hogy 30 fps el fut.
Jelezzük vissza nekik hogy optimalizálják még.:) -
RYO21 #415 Pedig a Crysis 2-nek pont az volt az egyetlen pozitívuma, hogy jól futott DX 9-ben is. -
janihunk #414 Nekem is xd vga-t alig eszi 60-80% között. Proci maxon. -
#413 bár hozzáteszem, hogy ez EA fail.
kiosztanak kulcsokat orrba-szájba úgy hogy utólag tudjuk meg. -
barmi #412 Hát, mit is mondjak ... nem egy szépség, de legalább szarul fut ... :
(minden fullon = 20 FPS xD)
... -
#411 nem fogod tudni, mert ha nincs dx10 fájlok, akkor mit szeretnél átkapcsolni? :)
ez sajna nem egy effect hogy ki-be kapcsolom.
hacsaknem bennevannak a szükséges fájlok. de akkor nem lenne dx11 only
-
#410 nemtudjátok crysis 2őben hogy lehetett konzol parancsal dx10be tenni? hátha -
#409 Akkor én se -
janihunk #408 Az szép -
#407 nah én akkor nem játszok only dx11 videokártyával megy csak -
janihunk #406 má megy. -
KaBuTo666 #405 -
#404 -
#403 nah minjá jáccunk? :D -
#402 ha kell még szólj, nekem van egy feles kulcsom :) -
#401 9:00 vagyis nem 21:00. :D
Akkor lenne este ha előtte lenne hogy PM. :) -
#400 Ha valaki tudja hol lehet szerezni vagy van egy fölösbe dobjon meg eggyel legyen szíves! -
KaBuTo666 #399 Multiplayer Alpha.
Nekem megvan az 2. rész eredetiben, a multiját szerettem ezért is vagyok kíváncsi hogy milyen lesz a 3. rész multija illetve mik változtak. -
#398 Ez mi? multi alfa? Nagyon megy mostanában az alfa kiadása...