3142
-
#478 KATT -
KaBuTo666 #477 Nem találtam ilyen topikot. -
#476 Crysis 3 Update 1 -> 26.72MB -
#475 Örök hála,mester!
-
#474 Nézz majd be a Metal Gear Solid Revengeance topikba is.. :D
Oda most csináltam egy banner-t...szerintem eddig ez a legkúlabb talán. :D -
#472 Tetszik csak gyenge a gépem.
Crysis 2 is inkább medium-on ment. -
#471 Hát ez is nagyon durva, itt főleg mozgás közben látni a sok effektet. -
#470 kuldtem:) -
#469 Ment PM! -
KaBuTo666 #468 Szóval akkor nem jött be a multi? -
#467 Na de az ugy is nezett ki hogy a pofam le volt szakadva -
#466 "Azért fikázzuk ennyire mert megígérték, hogy a PC-ket is ki fogja használni és nem is akárhogy"
Pont ezért kell neki bivaly gép.
Emlékszel régen hány embernek ment FULLON a Crysis 1 mikor kijött? -
Newfronter #465 Igazat megvallva nem tudtam kipróbálni, mert nem csípi a Windows Server 2012-őt. Valami hiányozhat neki. De nézd meg másoknak, akiknek ilyen VGA-juk van, azoknál milyen alacsony FPS van, nekem ez elég hogy kiábrándítson. Pedig ki szerettem volna próbálni, de már most letöröltem az egészet a fenébe, ilyen visszajelzések mellett letettem róla, pfff.
De a lényeg: Crysis 1-ben lévő multit kellene továbbfejleszteni és kész. Az nagyon bejövős volt, és nem olyan CoD-os. Csak sokan nem tudtak azzal játszani a nagy gépigény miatt.
Nekem a Far Cry féle open-world FPS szemlélet sokkal jobban bejönne egy Crysis-ban is. Meg lehet azt izgalmasra is csinálni. De nem hiszem hogy a Crytek-nél kifogytak volna az ötletekből, csak igazodnak sajnos a fiatalok elvárásaihoz, akiknél a CoD a bejövős. Ennyi. Ez a kiábrándító.
DarkSector még valami: Azért fikázzuk ennyire mert megígérték, hogy a PC-ket is ki fogja használni és nem is akárhogy. Ez sajnos még nem valósult meg, pedig ha pont PC-re akarnak alpha tesztet, akkor ezt prezentálniuk kellett volna, hogy mennyire ki tudja használni a PC előnyeit, DE nem tették. Pl. DX 9,10,11,11.1-es grafikai opciók, tele részletes beállításokkal, akár több panelen keresztül. Moddolhatóság, gépigény-skálázódás. Ha valamit ígérnek, be kellene tartani. -
#464 Hi kell meg kulcs? -
#463 oda kiraktam miket csináltam...:D
azok vannak csak. :D
meg azóta a tomb raider-be nyomtam 1-et -
KaBuTo666 #462 Merre kószál a bannered? xD -
#461 ph-n is nézz körbe az Eredeti topikban ott osztogatnak.
nekem csak 1 van az is bőven elég, mert nekem gyengusz karim van, főleg dx11-es szinten. -
#460 Valakinek nincs egy fel nem használt kódja,nagyon megköszönném ha elküldené PM-ben....egy havernak kellene!
-
#459 És most a Crysis 3-at úgy nézzétek hogy DX11 vagyis mint tudjuk jól szeretnek sok felesleges számítást rátólni a hardverre, például hogy a terület NEM zárt, egyrészt jó mert valóban mintha egy igazi dzsungelbe lennél, viszont nem jó hogy az a 100-150 métert is meg kell jelenítenie a gépnek ahol már pirosan írja hogy menj vissza a kijelölt területre.
Nincs itt gond, egész egyszerűen sokat akar a szarka. -
#458 Milyen minőségbe hány fps? Mármint a te gépeden? -
Newfronter #457 A fos gépemen? Na ne szórakozz már!
Amúgy ez Crysis 2 egy másik mappal. Az meg egy rakat szar volt mind single és multi player szempontból. Egy kopipészt ipari hulladék. Látszik hogy azóta sem akarnak jobbat csinálni. Lefeküdtek az EA-nak.
Az EA remélem hamarosan a csődbe megy, mert egy rohadt kizsigerelő szemét cég, akik nem a játékosokért vannak! -
#456 Azért mert minden középszar elfut a gyenge gépeken is, az nem azt jelenti hogy jön egy Crysis, ami iszonyúan szép technikailag, és mindenki azon csodálkozik hogy a fos gépén nem megy 60FPS-t fullhd veryhigh-on a játék...lol. -
#455 Az nem XBOX360 béta volt? -
#454 Ez meg a Crysis 3. :D -
#453 Ez nem az EA jelentős fórum, ne nézzetek már madárnak, tudjuk jól hogy nem azzal a céllal írnak ide panaszt hogy az EA-nak segítsenek... -
#452 Én elvagyok vele....
-
janihunk #451 Ami késik nem múlik. -
#450 Na mi van ? mindenki törölte ?:DDD -
#449 Uninstall lett belőle .-DD -
#448 A pályán felvehető fegyverekkel kb 1 lövés/enemy.. de vicces.. senki nem használja őket XD -
janihunk #447 Hát komolyan mondom ha a BF3 ból indulok ki akkor az Alpha még jobban ment mint a megjelenés napján mint az 1.0 Grafikában alig alig volt különbség. -
#446 nem azt írtam hogy tökéletes, hanem hogy alpha.
-
#445 Na lejjebb vettem így már legalább ki tudtam érdemben próbálni, de textúrák nekem továbbra sincsenek, csak egyszínű tapéták. Játék maga nem lenne rossz szerintem de ebben a formában élvezhetetlen. -
#444 valakinek kell egy kulcs ? :D -
#443 pfff.
Kb mint a most wanted -
MatHY #442 Hát igen ha nemsokat változott a graf de a gépigény 1000x nagyobb míg a crysis 2 az vígen futott FULL HD maxon adig ez low-on el sem döcög (10-20fps között)... -
Csokis #441 2db HD7970 OC CrossFire, i7 960 @ 4.2GHz, 12GB RAM, 1080p, ezen 32-58fps! -
#440 anno toltam a cry2 bétát, ott sem volt jobb a helyzet -
#439 "meg a graf se sokat változott.."
jepp de a "gépigényx4.exe"-t lefuttatták. -
KaBuTo666 #438 Nekem tetszik, csak mivel nem sokat változott így ugyan ezt az élményt a 2. rész multijával is elérem. :D
Random spawnnál az ellenséget is melléd rakhatja így érdemes gyorsan körültekinteni...láthatatlan módban néha látom az ellenség fegyvereit, így totál nem láthatatlanok. :D