3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • DarkSector
    KATT
  • KaBuTo666
    Nem találtam ilyen topikot.
  • DarkSector
    Crysis 3 Update 1 -> 26.72MB
  • scomcomputers
    Örök hála,mester!
  • DarkSector
    Nézz majd be a Metal Gear Solid Revengeance topikba is.. :D
    Oda most csináltam egy banner-t...szerintem eddig ez a legkúlabb talán. :D
  • DarkSector
    Tetszik csak gyenge a gépem.
    Crysis 2 is inkább medium-on ment.
  • DarkSector
    Hát ez is nagyon durva, itt főleg mozgás közben látni a sok effektet.
  • zooleeh
    kuldtem:)
  • scomcomputers
    Ment PM!
  • KaBuTo666
    Szóval akkor nem jött be a multi?
  • zooleeh
    Na de az ugy is nezett ki hogy a pofam le volt szakadva
  • DarkSector
    "Azért fikázzuk ennyire mert megígérték, hogy a PC-ket is ki fogja használni és nem is akárhogy"

Pont ezért kell neki bivaly gép.

Emlékszel régen hány embernek ment FULLON a Crysis 1 mikor kijött?
  • Newfronter
    Igazat megvallva nem tudtam kipróbálni, mert nem csípi a Windows Server 2012-őt. Valami hiányozhat neki. De nézd meg másoknak, akiknek ilyen VGA-juk van, azoknál milyen alacsony FPS van, nekem ez elég hogy kiábrándítson. Pedig ki szerettem volna próbálni, de már most letöröltem az egészet a fenébe, ilyen visszajelzések mellett letettem róla, pfff.

De a lényeg: Crysis 1-ben lévő multit kellene továbbfejleszteni és kész. Az nagyon bejövős volt, és nem olyan CoD-os. Csak sokan nem tudtak azzal játszani a nagy gépigény miatt.
    Nekem a Far Cry féle open-world FPS szemlélet sokkal jobban bejönne egy Crysis-ban is. Meg lehet azt izgalmasra is csinálni. De nem hiszem hogy a Crytek-nél kifogytak volna az ötletekből, csak igazodnak sajnos a fiatalok elvárásaihoz, akiknél a CoD a bejövős. Ennyi. Ez a kiábrándító.

DarkSector még valami: Azért fikázzuk ennyire mert megígérték, hogy a PC-ket is ki fogja használni és nem is akárhogy. Ez sajnos még nem valósult meg, pedig ha pont PC-re akarnak alpha tesztet, akkor ezt prezentálniuk kellett volna, hogy mennyire ki tudja használni a PC előnyeit, DE nem tették. Pl. DX 9,10,11,11.1-es grafikai opciók, tele részletes beállításokkal, akár több panelen keresztül. Moddolhatóság, gépigény-skálázódás. Ha valamit ígérnek, be kellene tartani.
  • zooleeh
    Hi kell meg kulcs?
  • DarkSector
    oda kiraktam miket csináltam...:D
    azok vannak csak. :D

meg azóta a tomb raider-be nyomtam 1-et
  • KaBuTo666
    Merre kószál a bannered? xD
  • DarkSector
    ph-n is nézz körbe az Eredeti topikban ott osztogatnak.
    nekem csak 1 van az is bőven elég, mert nekem gyengusz karim van, főleg dx11-es szinten.
  • scomcomputers
    Valakinek nincs egy fel nem használt kódja,nagyon megköszönném ha elküldené PM-ben....egy havernak kellene!
  • DarkSector
    És most a Crysis 3-at úgy nézzétek hogy DX11 vagyis mint tudjuk jól szeretnek sok felesleges számítást rátólni a hardverre, például hogy a terület NEM zárt, egyrészt jó mert valóban mintha egy igazi dzsungelbe lennél, viszont nem jó hogy az a 100-150 métert is meg kell jelenítenie a gépnek ahol már pirosan írja hogy menj vissza a kijelölt területre.
    Nincs itt gond, egész egyszerűen sokat akar a szarka.
  • DarkSector
    Milyen minőségbe hány fps? Mármint a te gépeden?
  • Newfronter
    A fos gépemen? Na ne szórakozz már!
    Amúgy ez Crysis 2 egy másik mappal. Az meg egy rakat szar volt mind single és multi player szempontból. Egy kopipészt ipari hulladék. Látszik hogy azóta sem akarnak jobbat csinálni. Lefeküdtek az EA-nak.
    Az EA remélem hamarosan a csődbe megy, mert egy rohadt kizsigerelő szemét cég, akik nem a játékosokért vannak!
  • DarkSector
    Azért mert minden középszar elfut a gyenge gépeken is, az nem azt jelenti hogy jön egy Crysis, ami iszonyúan szép technikailag, és mindenki azon csodálkozik hogy a fos gépén nem megy 60FPS-t fullhd veryhigh-on a játék...lol.
  • gduck
    Az nem XBOX360 béta volt?
  • DarkSector
    Ez meg a Crysis 3. :D
  • DarkSector
    Ez nem az EA jelentős fórum, ne nézzetek már madárnak, tudjuk jól hogy nem azzal a céllal írnak ide panaszt hogy az EA-nak segítsenek...
  • scomcomputers
    Én elvagyok vele....
  • janihunk
    Ami késik nem múlik.
  • cataflam02
    Na mi van ? mindenki törölte ?:DDD
  • zotya10002
    Uninstall lett belőle .-DD
  • cataflam02
    A pályán felvehető fegyverekkel kb 1 lövés/enemy.. de vicces.. senki nem használja őket XD
  • janihunk
    Hát komolyan mondom ha a BF3 ból indulok ki akkor az Alpha még jobban ment mint a megjelenés napján mint az 1.0 Grafikában alig alig volt különbség.
  • DarkSector
    nem azt írtam hogy tökéletes, hanem hogy alpha.
  • Shep
    Na lejjebb vettem így már legalább ki tudtam érdemben próbálni, de textúrák nekem továbbra sincsenek, csak egyszínű tapéták. Játék maga nem lenne rossz szerintem de ebben a formában élvezhetetlen.
  • cataflam02
    valakinek kell egy kulcs ? :D
  • Maxtreme
    pfff.
    Kb mint a most wanted
  • MatHY
    Hát igen ha nemsokat változott a graf de a gépigény 1000x nagyobb míg a crysis 2 az vígen futott FULL HD maxon adig ez low-on el sem döcög (10-20fps között)...
  • Csokis
    2db HD7970 OC CrossFire, i7 960 @ 4.2GHz, 12GB RAM, 1080p, ezen 32-58fps!
  • kill3r21
    anno toltam a cry2 bétát, ott sem volt jobb a helyzet
  • Maxtreme
    "meg a graf se sokat változott.."
    jepp de a "gépigényx4.exe"-t lefuttatták.
  • KaBuTo666
    Nekem tetszik, csak mivel nem sokat változott így ugyan ezt az élményt a 2. rész multijával is elérem. :D
    Random spawnnál az ellenséget is melléd rakhatja így érdemes gyorsan körültekinteni...láthatatlan módban néha látom az ellenség fegyvereit, így totál nem láthatatlanok. :D