3142
-
Kistax #518 -
Myston #517 -
#516 Ezt mások szokták mondani. :) -
KaBuTo666 #515 Hát akkor mondjad a szemébe. :D -
#514 Az igazság fájni szokott, ezt szokták mondani is. -
Kvg #513 Mekkora sz*r duma volt ez, de tőled mit várjon az ember. -
#512 Mondjuk úgy: Nem vagyok az a "mindentmegveszek" típus :D Amúgy ja, van steamen is ez-az ;) Bár azokat mostanság hanyagolom :)
Kabu: És így? :D Csak mer ingyé vót... igy hirtelen :D -
#511 Kiprobálnám de nincs DX11es kártyám... -
#510 Csak a szarokat veszi Origin-re, a jó játékokat Steam-en tárolja...:D -
KaBuTo666 #509 Tolong a sok borító az origin accountodon. :D -
#508 Kértem én is kulcsot, de igazából hidegen hagy a játék. Akit érdekel az alfa mp kulcs, írjon rám, egy darab van. (Tudom, hogy ingyen lehet kérni, de hátha valakinek nem jutott) -
#507 Nem is rossz ez a Crysis 3... volt szerencsém kipróbálni a pre-alpha-t :)
-
#506 már hogy futni fog régebbi kártyákon is? dx11 ezt tudja (sőt, egyik legnagyobb előnye), cryteknél max akkor nem teszik bele, ha elég pénzt fized a vga gyártó. Amúgy csak a saját eladásaikat rontják. -
#505 Ez szép és jól hangzik, remélem mire kijön meg is valósul. -
#504 valószínűleg azért van, mert dx11-el kapcsolatos dolgokon dolgoznak most, így ezt kell tesztelni, erről várnak visszajelzét. Ez egy alpha, nem demo, azért van, hogy minél több visszejelzést kapjanak arról, amin épp dolgoznak, nem másról.
Amúgy ha a játék csak dx11-ben készül el (ami valószínű), futni fog x9 és afölött lévő kártyákon is.
dx11 pedig gyakorlatban sokkal gyorsabb mint dx10, de még dx10.1 is sokkal gyorsabb mint a 10. -
#503 Sőt szerintem a Cryengine DX9 alatt is megy, de igen ezért is hihetetlen...főleg hogy egy Alpha geci? -
#502 Úgy tudom ez alatt is CryEngine 3 motor lesz. Ez volt már a 2. rész alatt is, azaz a motornak van DX10 verziója is.
Csak a Crytek politikája: új játék = új gép :D -
#501 Hát vicces mert igazad van.:D
Egymát ütik a vesszővel ellátott kijelentések. :D
Hát történelmet írnak ha ez igaz és csak DX11-el fog menni. -
#500 Igen haladjanak, nem gond.
Csak mondom hogy a DX11 sajnos még közelsem annyira tuti mintsemhogy alapozzanak rá.
A DX10 még oké, de abból is nem véletlen csak kevés játék merte meglépni.
Ettől még nem nyernek akkora előnyt és képességet szebb effektekre hogy MEGÉRJE csak erre koncentrálni.
Majd ha megmutatják hogy tudnak OPTIMALIZÁLNI dx11-re akkor oké. -
#499 Azt nem olvastam, csak ennek a sornak az elejét:
"DirectX 10 graphics card with 1 GB RAM, Nvidia 400-series or AMD Radeon 5000-series."
Ami eleve FAIL, mert a felsorolt minimum kártyák DX11 karik :) -
#498 Mit nem értesz haladnak a korral az őskövületeket nem kell mindig támogatni.Meg nagy gépigény nélkül nem is lenne Crysis a Crysis!
Én várom már nagyon a teljest.Majd ezt is 6 év múlva tudom majd csak maxon játszani mint az első részét (feltéve ha jövőre fejlesztem a gépem,de 300k-s kiadásra nem igen akarom rászánni magam)
-
KaBuTo666 #497 Így besz*pni...sajnállak titeket. K*csög Crytek. -
renato999 #496 Lehet valahol még kódot szerezni ? :) Próbáltam egy Crysis 3 facebook oldalon de nem adott, szóval gondolom elfogyott :( -
#495 Írtuk nem egyszer hogy SAJNOS csak dx11-es karival megy.
Amit KURVÁRA nem értek miért van.
Véglegesben remélem nem csak only DX11 lesz mert a baj hogy DX11 nem gyorsabb sajnos gyakorlatban mint a DX10 és ez a karimnak hátrány. -
#494 Hát jól be***ptam :( Nem elég neki a videókarim :(
Előtte direkt elolvastam neten: minimum requirements DirectX 10 graphics card
Erre meg DX11 kari kell neki!
Nem baj, még szerencse hogy ott lapul a 7 éves ATI kártya az XBOX360 dobozkában. Majd az viszi :D
-
#493 Hát adhattak volna Crysis 2-őt....hát. -
#492 Hát nem ezért fogom előrendelni az is biztos :) -
#491 Ingyen Crysist kapnak ajándékba a Crysis 3 előrendelői -
#490 Én szeretnék kulcsot :) -
#489 -
#488 A szösszenet az úgy mindenkinek meg darksector-nak ment. -
zsozso29 #487 Pm ment! benne egy kóddal... :DDDDD -
#486 Lehet még valahol kódot igényelni? Tegnap próbáltam a német oldalon, de este nem jött mail :(
UI: tiszta röhej, hogy hosszú évek alatt, kb évi 1-2 nap nem nézek a fórumra, erre tessék, most is ezt szoptam be :D -
#485 Nekem akartad irni (bocs) -
#484 Ezt biztos hogy nekem irtad :) -
#483 +1
Sajnos a multi része egy cod klón. A single pedig nem hozott lázba sajnos eddig, főleg, hogy teljesen úgy néz kia mint a 2..
Nem beszélhetünk itt semmilyen "effektekről" mert néz ki jobban egyelőre egyáltalán! Crysis 1 féle játékmenet kellene megint és nem ez a cod/halo copy szerű rendszer. Ja meg interaktív környezet a'la első rész. Viszlát! -
#482 hát kíméllek nehogy elvegyem a kedved a játékoktól. :) -
KaBuTo666 #481 Ideje lenne egy erősebb konfigot venni és nem bannerokat gyártani, mert ez így nem fog menni te is tudod jól. Nem fog működni...azt hittem hogy ledarálhatlak a multiban, de jöttél ezzel a gyenge gép dumával. -
#480 Ja nem azért mutattam csak úgy érdekességképpen, de ha támogatsz 2-3 ezer ft-al azt nem utasítom visszak 'KICKSTARTER'! :) -
KaBuTo666 #479 Tetszik, lájkoljam? :DD