3142
-
DIESEL DOG #558 Ha mai ésszel gondolkodunk akkor... a DX9 már fasorban sincs... -
#557 persze hogy lesz dx10 dx11-es vga-val....:) -
#556 Remélem DX10 lesz benne. DX9 nem érdekel. -
#555 Konzolon nincs DX11. :)
Bár én EGYELTALÁN nem lennék meglepve, már rég el kellene hagyni a DX9-et, a DX10 még oké de a DX9-es karikat már nem is gyártják...
És így OPTIMALIZÁLTABB LEHETNE egy játék, minnél kevesebb hardver annál optimalizáltabb. -
#554 Ez amolyan tipikus, üzleti fogás, ahol rákényszerítik az usert hogy új kártyát vegyen!
Dx9-ben és menne ez úgy mint a Cry2!
Nembaj, marad a box egyenlőre számomra :) -
#553 MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
– Nvidia GTS 450
– AMD Radeon HD5770
RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
– Nvidia GTX 560
– AMD Radeon HD5870
Trolololol
Ezt csak akkor veszem be ha a grafikai beállítás kimerül abban hogy a képernyő felbontást tudod változtatni. -
#552 Nincs ezzel gond legalább ez is megy a Crysis 1 és a Metro 2033 mellé a listára amiket majd egyszer az életben csak tudok majd évek múlva max grafikán futtatni! -
#551 bétában sincs, hát kezdek kételkedni :D -
#550 Á szerintem lesz ott dx9 is. -
#549 dx11 only, leszophatnak :D -
#548 MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
Dual core CPU
2GB Memory (3GB on Vista)
Example 1 (Nvidia/Intel):
– Nvidia GTS 450
– Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
Example 2 (AMD):
– AMD Radeon HD5770
– AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
Quad core GPU
4GB Memory
– Nvidia GTX 560
– Intel Core i3-530
Example 2 (AMD):
– AMD Radeon HD5870
– AMD Phenom II X2 565
HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
Latest DirectX 11 graphics card
Latest quad core CPU
8GB Memory
– NVidia GTX 680
– Intel Core i7-2600k
Example 2 (AMD):
– AMD Radeon HD7970
– AMD Bulldozer FX4150
-
Drazse23 #547 A grafikát elnézve a gépigénye húzós lesz, de szerintem azért még elköszörülne nálam. (A BF3 pl. közepes beállításokkal megy)
Első ránézésre valóban nincs sok különbség a 2 és a 3 között, csak egy kis grafikai fejlődés. Valóban, mintha nem is egy teljes értékű folytatást kapnánk, de egy DLC-nél mindenképp több.
Ez nagyjából olyan szerintem, mint a STALKER részek viszonya, hogyha már a posztapo FPS játékoknál maradunk. -
#546 Én videók alapján azt vettem ki hogy azért jobb a grafikája mint a kettőnek. -
#545 DX10-10.1-11
Viszont az első gépigény alapján csak DX11-es karik vannak megadva...és ez kicsit furi.
De szerintem csak támogat Dx10-10.1-et is. -
#544 Gépigényre én is, de azt bármivel lehet növelni pl tesszelálják a vizet a Föld másik oldalán is.
Látványilag 1:1 Cry2 de lefogadom a gépigénye durván nagyobb lesz. He, még a hud is ugyanolyan, mintha csak egy dlc vagy mitomén milenne. -
#543 Biztosan nem.Ami sztem tuti h xp alatt nem fog majd menni. -
#542 nemhiszem -
#541 Kiváncsi leszek a gépigényre. Csak DX11 kártyával fog menni? -
KaBuTo666 #540 Már most látom hogy ultrán gond nélkül fog futni, túl jó a gépem hozzá. -
#539 Az mindegyik részhez kevés volt. :) -
DIESEL DOG #538 Azt hiszem ide már kevés lesz az 5770-es... :D -
Drazse23 #537 Beleszövegelés nélkül:
-
#536 *akarom mondani birthgay party -
#535 Crytek féle melegparádé? -
#534 -
#533 maximum colours :)
-
#532 Azt nem mondom hogy megvesszük, de ígéretesnek tűnik, kipróbálva ki lesz... :) -
KaBuTo666 #531 Eddig negatívan álltam hozzá a single részéhez, de a gameplay megnézése után azt kell hogy írjam, predatornak (hunternek) lenni jó hehe. -
#530 Hát igen.
Mondjuk én is be szoktam szerezni.
Pc-re hiányzik már csak a Crysis 2 asszem a többi mögvan: (Crysis PC-X360, Warhead PC, Crysis 2 x360). -
#529 Így van, a sok techdemózós meg menjen játsszon a 3 betűssel :) -
#528 Nekem az összes Crysis teljesáron 0 day volt meg.Ezek megérdemlik hogy még pc-re is adnak ki játékot! -
#527 Hát FPS-t nem vagy csak olcsón veszek, egyszer tuti megveszem, de nem csak a grafika végett.
Amúgy igen akinek kicsit és érdeke az FPS stílus megint egy fasza gémet fog kapni, ez a Hunter stílus nagyon adja....
Mikor ott a tóban mászkál a 2 faszi, tiszta Predator feeling jött át. :D
KB 2:25-nél.
Mámulatos ez a környezet, a fákkal a kis tavacskával...
Ami meg mindigis tetszett a Crysis-okban a fegyver kidolgozottsága, és "animációja", hozzá hasonlót nem láttam azóta sem. -
#526 Jó lesz megvesszük! -
#525 Crysis 2 DLC gameplay:
-
#524 Maximum Birthday!!! :D -
#523 Maximum. Celebration. -
#522 ....és még mindig nem tanulták meg hogyan kell optimalizálni. -
#521 ma 5 éves a Crysis :)
-
#520 Crytek making ‘radical’ fourth Crysis game, won’t be called ‘Crysis 4′ -
#519 "A CryEngine 3 sérülékenysége első látásra ennél komolyabb: itt a ReVuln szakemberei bemutatták, hogyan tudnak a szerver sebezhetőségének kihasználásával távoli shellt nyitni a játékosok gépén."
Az online multiplayer játékok sincsenek biztonságban