3142
-
#1880 WHY: Lovely graphics aside, Crysis 3 is a mostly mediocre shooter in which fancy visuals faintly disguise haphazard design and a lack of technical polish. -
#1879 Nemtudom olvasd el.
Hát most ere mit mondjunk? Igaz vagy nem, azt nem lehet mondani hogy lefizették őket.
Persze van aki 9/10-et is adtak rá...de fura hogy valaki meg azt írja hogy nem ajánlott. -
#1878 és vajon miért? :D -
#1877 Crysis 3 értékelésekből ez tetszett:
"Kotaku – Nem ajánlott" :) -
#1876 Episodes of Psyho...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az amugy feltünk annak aki végigtolta hogy proféta a crysis 1benli pályarészen ébred? :D Nagyon adja, de a bokám lefostam attól hogy már ruha nélkül is megvannak a képességei....abszolut nem is gondoltam rá.... -
#1875 Crysis 4. :D
vagy
Crysis 3 DLC -
#1874 Igen, mert mindenhova csak bemész és leírod a "véleményed" de igazából alig érdekel valamelyik játék. -
#1873 Írd át Shepard (bocs Prophet) legendáját az érkező DLC-kkel! -
#1872 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Psyho akciózik a végén, nagy arcokra vadászik....a lényege ennek csak annyi hogy nyilván lesz egy Crysis spinoff Psyhoval.. -
#1871 hát nekem nincs a multi meg már megint ugyanaz,boxon láttam a bétát.mindegy és én kötekszek mindig,én elmondom a véleményem,te mindig kiszemelsz,ki kötekszik.hagyjuk^^ -
#1870 Credits után mi volt mond már el én nem értem! -
#1869 Ebben igazad van nem kell belekeverni a több végigjátszást, ha már összenézitek akkor is az alap 1x-i végigjátszást kell nézni, az meg kevés, van multi ez tény de ettől még a single télleg rövid.
Bár a BF3-at is megvették sokan.
Azt sem a 4 órás single miatt vették. -
#1868 Mert a Crysisban nincs több végigjátszás, meg multi sem :D -
#1867 Mi az összefüggés 1 H&S meg egy FPS között?
A DMC 9-10 óra kb elsőre. -
#1866 mibajod van már ennyire a DMCvel.am hosszabb azért majd 5órával elsőre.aztán meg van benne pár végigjátszás.de hagyjuk:) -
#1865 Mert a DMC olyan marha hosszú volt :D -
#1864 hát ja,nem nekem való játék:) -
#1863 Hát abba sem lennék biztos. :)
Bár ez a 350percével még mindig több mint a 260perces battle. -
#1862 1órát toltam multkor, most meg egybe....hát evvan sajnos -
#1861 Hát nyilván nem, de a 3 játékot maratonba végignyomni, nah azért már megérné....:D -
#1860 brutális hosszúság xd az a baj én ezt végigseggelem,és ez kurvára kevés nekem :| -
#1859 5.47 perc ez mindent elmond.
Ennyiért megéri veni egy GTX680-ast.
Grebber ezzel igazolva hogy nem ő sietett a végigjátszáskor ezekszerint. -
#1858 Nah végeztem gyerekek!
5óra 47perc...
Le a kalappal a készítők előtt!
Brutális befejezés (WTF:O :O :O), és a credit utáni rész is egyértelmű.... -
cyberjedi #1857 remaining* -
cyberjedi #1856 Preloading... 42:55 reamining... -
#1855 -
#1854 Nemtuom a másik platform hogy jön ide. :D -
#1853 Természetes hogy PC-n csúnya, xboxon viszont gyönyörű -
#1852 :DDDDDDD
Miért veszel olyan dolgokat amikhez nem értesz? :DDDDDD -
#1851 Ja, megvan lemezről szedi csak fura módon meglepően halkan csinálja. -
#1850 Hogy lehet ezt lemezről telepíteni, mindenáron a netről akarja tölteni ez a hülye? -
#1849 -
#1848 Hát próbáld ki a 2-ben és majd rájössz de mivel te úgysem látod a különbséget tök mindegy :D -
#1847 A másodiknál annyira nem észleltem, mert az (alapjáraton, a dx11 patch nélkül) simán ment 460-al maxon, szal nem szórakoztam vele. -
#1846 gondolom dof-ot vagy valamilyen blur szerű szarságot adott rá. -
#1845 Shader az mióta homáyosít? -
#1844 Shader evett a 2-ben is sokat de igazából nekem nem tetszet az a homályosítás amit csinált szóval le is lőttem a csába. -
#1843 Ja meg az élsimítás meg shadow, ezeken lehet sokat spórolni.
Mindez hatványozódik a felbontás növelésével. -
#1842 Amúgy ha jól emlékszem az alfába a shader evett a legtöbbet. Ha az ultráról (vagy very highról) az ember levette highra, majdnem duplázódott a frame.
Emlékin szerint ez így volt anno a Crysis 1-nél is :D -
#1841 Persze főleg hogy a fű szálanként TESSZALÁLÓDOSKODIK...de pont erre írtam, hogy ilyenkor elgondolkodtató hogy most akkor jó ez vagy lehetett volna maszatosabb a fű de fusson többfps-el? :D
A fű csak példa.
Ez a kérdés, ha gyenge és nem használja ki a csúcs konfigod vagy az a baj ha valakinek a csúcs konfigján csak 50-60%-ban használja és megy 250fps-t akkor az a baj...:D
Mondjuk én addig nem rinyálok amíg egyeltalán elindul!
A DX9-10-10.1-es tulajoknak most biztos rossz egy kicsit.
Haverom sem fogja ez miatt lecserélni az anno 40ezres 4870-et.
Csak mert egy support hiányzik.