3142
-
mester1987 #1920 Viszont a 85%-os értékelést nem értem, hogyha az előző átlag 90% körül volt -
mester1987 #1919 Jó, akkor ennyit a pletykákról. Meg az 5 óráról. -
mester1987 #1918 Akkor valamelyik "barom", mert az, végigszaladt csak rajta ész nélkül (lehet cheat-et bekapcsolva is) és ezt pletykálták el, hogy az akkor globálisan is annyi! -
#1917 "Illetve 1-1 pálya mennyi idő alatt van meg (behatárolólag)?"
tőled függ -
#1916 Sajnos az MI nem éppen a játék erőssége. Szóval ezen a téren tényleg nem egy nagy durranás. Többször előfordult, és a sokadik után már a fejemet fogtam, hogy saját magukat agyongránátozták. De egyébként sem egy Albert Einstein egyik sem.
A pályák elég nagyok lettek és én ezeket az 5 órákat egyszerűen nem értem. Most nézem az Origin -ben, már 11 óránál tartok és még nem értem a végére. De már eléggé ott lehetek. És még csak a single playert nyomtam. -
#1915 Akkor félreértettél mert én is ugyanezt mondtam, gondolom. :P -
mester1987 #1914 Annyit akkor tudnál mondani, hogy az MI mennyivel jobb?
Illetve 1-1 pálya mennyi idő alatt van meg (behatárolólag)? -
#1913 Szerintem az nem igaz, hogy nem hoz semmi kimagaslót. Technikailag szerintem lényegesen szebb mint a második rész volt és én a játékmenetet is abszolút élvezem. Ha olyanom van osonok, ha olyanom akkor benyomom az armort és a nyílt mezőn mindenkit legéppuskázok... :D A grafika lenyűgöz a nanosuit lehetőségei pedig szórakoztatnak. -
mester1987 #1912 Ez a lényeg.
Én próbálom nehezebb szinten vinni majd, hogy kitoljam a játékidőt meg esetleg rácsodálni mostmár a nagyobb területekre, persze minimumon :) -
:) -
#1910 Én tudom mire számítsak a Crysisokkal kapcsolatban és eddig egyik résznél sem csalódtam, sőt -
#1909 Az 580 -asok elég randán tudnak melegedni. -
#1908 Mivan, ezalatt a játék alatt minden videókártya átmegy radiátorba? -
mester1987 #1907 Nem tehetek róla! Mostanság nem szabad elvárásokkal indulni és akkor elleszel. :) -
#1906 Ilyet (ennél szebbet) már a kettő is tudott :) -
#1905 Köszönjük. -
#1904 Ezt a tesszalációt sasoljátok! Mekkora királyság már, valósághű harckocsinyomok... :D
Én találtam egy csomó fejlesztő cuccot. Ha benyomjátok a visor -t akkor elég messziről mutatja ezeket a cuccokat is. Aztán ha megjelölöd akkor már nem nehéz megtalálni. -
mester1987 #1903 Mivel annyira lovagoltok a témán. Semmi kimagaslót nem hoz ez a játék.
A grafika meg az előző rész szintjén van...csakis DX11-el és ez 5 órában. Ennyi.
Félév és mindenki elfelejti. -
#1902 Nem unlockoltam semmit szinjte mert értelme nincsen nem használtam egyik tulajdonságát sem. A láthatatlanságot használtam ha nagyon gázos volt a szitú de ilyen nagyon kevés volt!
Ez nem Cod hogy max nehézségen vért kelljen izzadni.A Crysis játékok soha nem voltak nehezek így nem is fejlesztettem rajta! -
#1901 Mondjuk nekem egyszerű a választás, konzolra nem adok pénzt fps-re warez meg csoda ha minimumon fog nekem futni, úgyhogy nagyon nem kell tanakodnom hogy hogy játszak vele, nekem az a nagy kérdés hogy egyeltalán tudok-e vele majd játszani. -
#1900 Semmi nincs, de a LA noire hogy jön ide? :D
Ez semmit nem jelent, max annyit hogy a jobb oldali videók szar minőségűek és nem tükrözik a valós, még ha a pc low élesebb is, tökmindegy, hiszen az dx11-ben mérve low, csak azért jobb tudni mit mérünk mihez. -
#1899 Grebber te mennyi cuccot unlockoltál a nanosuiton? én kétszer találtam cuccot, anélkül nyomtam végig...ez elég gáz sajnos. -
#1898 Rögtön le is zárhatjuk ezt ezzel a videóval:
PC-s videók sokkal jobb minőségben rögzíthetőek mint egy konzolt a pc-re kötve videót. Ezért aki nem játszott élőbe konzolon jobbal vehet le téves következtetéseket.
Ez is youtube videó, kicsit pixees a felvétel de inkább közelebb áll a valósághoz mint a kamuvieók.
-
mester1987 #1897 És akkor most mivan mi?
Keménykedjek az L.A. Noirral énis?
Az nem 3 órás hanem 23 órás. Beee -
#1896 Húú....
-
#1895 Pontosan.
kurvaélet hogy a brigtness fel van tólva a jobboldali képeken. -
#1894 Kamu mégpedig azért, ahogy az összes többi, mert pc-n ezekkel a grebbelő (nem grebber! hanem amivel felvesznek rögzítenek!) szar fos progikkal soha nem kapod vissza pont ugyanazt amit a tv-n élőbe látsz, van eltérés de nem ilyen világos a kép konzolokon, brightness-t felnyomták gondolom az egekbe. -
#1893 A videók már jobbnak tűnnek, de az a kép iszonyat. Persze hogy szebb PC-n, de azért nem kellene túlzásba esni :) -
#1892 jaja énis néztem, láttátok a tegnao berakott 360as képem, messze nem olyan homályos mint ezeknek -
#1891 Ne is haragudj, de ez már megint egy rakás szar :D Az utolsó képen nézzétek már meg a PS3 kép is milyen fos, felismerhetetlen. Elmehetnek az ótvarba ezekkel a hamisított képekkel! Már a bétából való képeik ese voltak valósak! SZÁNALMAS! -
#1890 hát ne nézd a mapot...énse tettem :D -
#1889 Persze nem azért írtam, ebből is az derül ki amit mindig mindenhol mondok hogy én soha nem tesztek alapján játszom.
mert nem feltéátlen egyezik a nézetünk.
De azért ebben ettől még van igazság.
Az mondjuk lehet éppazértis hozzáállás hogy ez miatt van az a nagy piros felirat. :P -
#1888 PC MAX vs PC MIN VS PS3 vs Xbox 360 -
mans #1887 Azt ki lhet kapcsolni hogy ne mutassa hol van az ellenség sárga nyíllal?unom már hogy a mai játékokat szétkönnyítik.Másik meg hogy a második résznél mennyivel hosszabb a három?nemrég vittem végik a kettőt de nem egyszerre. -
#1886 Engem ezek nem tudnak izgatni sok teszt szerint az 1-2 is középszerű lövölde volt, szerintem meg nem, ennyi, nem nekik vettem meg a játékot :) -
#1885 Bocsika. -
#1884 Ja én gyanítottam hogy ez lesz a fő ok annélkül hogy a teszbe belenéztem volna. -
#1883 Akartam már mondani ,hogy a tolni az rövid o de te mégis mindenhol hosszúval írod. -
#1882 Biztos?
Letóltad a játékot? -
#1881 Az egy vicc