3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • mester1987
    Viszont a 85%-os értékelést nem értem, hogyha az előző átlag 90% körül volt
  • mester1987
    Jó, akkor ennyit a pletykákról. Meg az 5 óráról.
  • mester1987
    Akkor valamelyik "barom", mert az, végigszaladt csak rajta ész nélkül (lehet cheat-et bekapcsolva is) és ezt pletykálták el, hogy az akkor globálisan is annyi!
  • DarkSector
    "Illetve 1-1 pálya mennyi idő alatt van meg (behatárolólag)?"

tőled függ
  • Nagylaci
    Sajnos az MI nem éppen a játék erőssége. Szóval ezen a téren tényleg nem egy nagy durranás. Többször előfordult, és a sokadik után már a fejemet fogtam, hogy saját magukat agyongránátozták. De egyébként sem egy Albert Einstein egyik sem.
    A pályák elég nagyok lettek és én ezeket az 5 órákat egyszerűen nem értem. Most nézem az Origin -ben, már 11 óránál tartok és még nem értem a végére. De már eléggé ott lehetek. És még csak a single playert nyomtam.
  • DarkSector
    Akkor félreértettél mert én is ugyanezt mondtam, gondolom. :P
  • mester1987
    Annyit akkor tudnál mondani, hogy az MI mennyivel jobb?
    Illetve 1-1 pálya mennyi idő alatt van meg (behatárolólag)?
  • Nagylaci
    Szerintem az nem igaz, hogy nem hoz semmi kimagaslót. Technikailag szerintem lényegesen szebb mint a második rész volt és én a játékmenetet is abszolút élvezem. Ha olyanom van osonok, ha olyanom akkor benyomom az armort és a nyílt mezőn mindenkit legéppuskázok... :D A grafika lenyűgöz a nanosuit lehetőségei pedig szórakoztatnak.
  • mester1987
    Ez a lényeg.
    Én próbálom nehezebb szinten vinni majd, hogy kitoljam a játékidőt meg esetleg rácsodálni mostmár a nagyobb területekre, persze minimumon :)
  • Maxtreme

:)
  • Shep
    Én tudom mire számítsak a Crysisokkal kapcsolatban és eddig egyik résznél sem csalódtam, sőt
  • Nagylaci
    Az 580 -asok elég randán tudnak melegedni.
  • Ryder62
    Mivan, ezalatt a játék alatt minden videókártya átmegy radiátorba?
  • mester1987
    Nem tehetek róla! Mostanság nem szabad elvárásokkal indulni és akkor elleszel. :)
  • Maxtreme
    Ilyet (ennél szebbet) már a kettő is tudott :)
  • Shep
    Köszönjük.
  • Nagylaci
    Ezt a tesszalációt sasoljátok! Mekkora királyság már, valósághű harckocsinyomok... :D

Én találtam egy csomó fejlesztő cuccot. Ha benyomjátok a visor -t akkor elég messziről mutatja ezeket a cuccokat is. Aztán ha megjelölöd akkor már nem nehéz megtalálni.
  • mester1987
    Mivel annyira lovagoltok a témán. Semmi kimagaslót nem hoz ez a játék.
    A grafika meg az előző rész szintjén van...csakis DX11-el és ez 5 órában. Ennyi.

Félév és mindenki elfelejti.
  • grebber
    Nem unlockoltam semmit szinjte mert értelme nincsen nem használtam egyik tulajdonságát sem. A láthatatlanságot használtam ha nagyon gázos volt a szitú de ilyen nagyon kevés volt!

Ez nem Cod hogy max nehézségen vért kelljen izzadni.A Crysis játékok soha nem voltak nehezek így nem is fejlesztettem rajta!
  • DarkSector
    Mondjuk nekem egyszerű a választás, konzolra nem adok pénzt fps-re warez meg csoda ha minimumon fog nekem futni, úgyhogy nagyon nem kell tanakodnom hogy hogy játszak vele, nekem az a nagy kérdés hogy egyeltalán tudok-e vele majd játszani.
  • DarkSector
    Semmi nincs, de a LA noire hogy jön ide? :D
    Ez semmit nem jelent, max annyit hogy a jobb oldali videók szar minőségűek és nem tükrözik a valós, még ha a pc low élesebb is, tökmindegy, hiszen az dx11-ben mérve low, csak azért jobb tudni mit mérünk mihez.
  • kill3r21
    Grebber te mennyi cuccot unlockoltál a nanosuiton? én kétszer találtam cuccot, anélkül nyomtam végig...ez elég gáz sajnos.
  • DarkSector
    Rögtön le is zárhatjuk ezt ezzel a videóval:

PC-s videók sokkal jobb minőségben rögzíthetőek mint egy konzolt a pc-re kötve videót. Ezért aki nem játszott élőbe konzolon jobbal vehet le téves következtetéseket.
    Ez is youtube videó, kicsit pixees a felvétel de inkább közelebb áll a valósághoz mint a kamuvieók.

• mester1987
    És akkor most mivan mi?

Keménykedjek az L.A. Noirral énis?

Az nem 3 órás hanem 23 órás. Beee
  • scomcomputers
    Húú....
  • DarkSector
    Pontosan.
    kurvaélet hogy a brigtness fel van tólva a jobboldali képeken.
  • DarkSector
    Kamu mégpedig azért, ahogy az összes többi, mert pc-n ezekkel a grebbelő (nem grebber! hanem amivel felvesznek rögzítenek!) szar fos progikkal soha nem kapod vissza pont ugyanazt amit a tv-n élőbe látsz, van eltérés de nem ilyen világos a kép konzolokon, brightness-t felnyomták gondolom az egekbe.
  • gduck
    A videók már jobbnak tűnnek, de az a kép iszonyat. Persze hogy szebb PC-n, de azért nem kellene túlzásba esni :)
  • kill3r21
    jaja énis néztem, láttátok a tegnao berakott 360as képem, messze nem olyan homályos mint ezeknek
  • gduck
    Ne is haragudj, de ez már megint egy rakás szar :D Az utolsó képen nézzétek már meg a PS3 kép is milyen fos, felismerhetetlen. Elmehetnek az ótvarba ezekkel a hamisított képekkel! Már a bétából való képeik ese voltak valósak! SZÁNALMAS!
  • kill3r21
    hát ne nézd a mapot...énse tettem :D
  • DarkSector
    Persze nem azért írtam, ebből is az derül ki amit mindig mindenhol mondok hogy én soha nem tesztek alapján játszom.
    mert nem feltéátlen egyezik a nézetünk.

De azért ebben ettől még van igazság.

Az mondjuk lehet éppazértis hozzáállás hogy ez miatt van az a nagy piros felirat. :P
  • grebber
    PC MAX vs PC MIN VS PS3 vs Xbox 360
  • mans
    Azt ki lhet kapcsolni hogy ne mutassa hol van az ellenség sárga nyíllal?unom már hogy a mai játékokat szétkönnyítik.Másik meg hogy a második résznél mennyivel hosszabb a három?nemrég vittem végik a kettőt de nem egyszerre.
  • Shep
    Engem ezek nem tudnak izgatni sok teszt szerint az 1-2 is középszerű lövölde volt, szerintem meg nem, ennyi, nem nekik vettem meg a játékot :)
  • DarkSector
    Bocsika.
  • DarkSector
    Ja én gyanítottam hogy ez lesz a fő ok annélkül hogy a teszbe belenéztem volna.
  • Shep
    Akartam már mondani ,hogy a tolni az rövid o de te mégis mindenhol hosszúval írod.
  • DarkSector
    Biztos?
    Letóltad a játékot?
  • Ryder62
    Az egy vicc