Az éhezők viadala 3 hét alatt leigázta az Alkonyat-filmeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz képest hogy mekkora bevételt szed, szerintem elég gyenge, hatásvadász izé lett
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
a producerek meg szomorúan kapnak a fejükhöz, hogy ha ugyanezt a filmet szerelmes vámpírokkal adták volna elõ, akkor most az avatarral hasonlítanák össze pénzügyileg a firkászok 😊
Nem biztos, hogy minden országban játsszák a filmeket. Amerikában kb. mindenki moziba jár, csak az nem mindegy, hogy éppen mire ülnek be... 😊
És van pár ország, ahol ha játsszák is, nincs akkora nagy mozis kultusz, vagy csak az "elit" jár moziba.
Na meg nem azért, de úgy tudom, hogy azért 2 külön kategóriájú filmrõl van szó. Az nem számít? 😊 Csakis, hogy mennyire rossz volt az Alkonyat? 😊
És van pár ország, ahol ha játsszák is, nincs akkora nagy mozis kultusz, vagy csak az "elit" jár moziba.
Na meg nem azért, de úgy tudom, hogy azért 2 külön kategóriájú filmrõl van szó. Az nem számít? 😊 Csakis, hogy mennyire rossz volt az Alkonyat? 😊
Az elsõ Alkonyat sem jutott 200 millió fölé. És nem 2 hét alatt.
A mozis világban az USA-egyéb ország az, mint nálunk a Budapest-vidék párhuzam.
"az Amerikán kívül eddig termelt 157 millió dollár is remek teljesítmény."
Fõleg az Alkonyat filmek 400 millió körüli eredményei tükrében. 😉
Fõleg az Alkonyat filmek 400 millió körüli eredményei tükrében. 😉
Sose értettem hogy ha mondjuk amcsiban 300 milla, máshol összesen meg 150, akkor az a "máshol"-nak nem ciki? 😄 Mégiscsak többen laknak amcsin kívül.
Kevesebb a post 9GAG-en belõle mint a Twilightból. Ebbõl is érezhetõ, hogy annyira nem lehet gáz. Better love story than.. 😊