9
-
Joaquin #9 Nem tudom mi számít pontosan easter eggnek de portal 2-ben a "The part where he kills us"-nál ha leugrassz GLaDOS beszólásán jót röhögtem. Portal amúgy is tele volt ilyenekkel (turret song easter egg pl, vagy az 1-ben a tortás szoba). Legalább egy helyezést azért szerintem megérdemelt volna. -
kissssss #8 vagy ott volt még a lezuhant star trek űrhajó is 2 halottal, és néhány cuccal amik nagyon jól jöhetek szorult helyzetben.
de a szent kézigránát az tényleg mindent visz(szó szerint mindent) :) -
#7 Nekem a Sacred 2-ben a Blind Guardian zenekar megjelenése, küldetése, koncertje tetszett a legjobban. Meg, hogy a végén odaadták a hangszereiket. :D Biztos van még valami, de most nem jut eszembe.
Nem tudtam arról az easter eggről a KotOR-ban - szerencsére... X) -
Zero 7th #6 Meg a Fallout1-ben szintén volt már lezuhant UFO Alien Blasterrel, amihez viszont nem volt kevés a lőszer, simán végig lehetett vele játszani. Mondjuk az tény, hogy a Fallout1 a legrövidebb az egész sorozatból. -
archelf #5 Fallout előző részeiben is volt AB, sőt sokkal jobb Easter Egg-ek voltak bennük - bálna/virágycserép, Szent Grált kutató "lovagok", SW utalás (TK-421), stb... :/
AE -
Zolthen #4 Gin-tonicra gondolsz szerintem, az volt minden életformának itala, svéd húsgolyó talán a Babylon5-ben volt -
kvp #3 "Itt található a Notched Pickaxe elnevezésű szerszám, mely semmire nem alkalmas,"
Valojaban ket dologra jo:
-egyreszt bonuszt ad a banyaszati tudasunkra (igen a jatekban lehet banyaszni is)
-masreszt azon keves keziszerszamok egyike amit fegyverkent is lehet hasznalni
Egyebkent a skyrim tele van easter egg-ekkel. A legjobb pelda a jatekban talalhato nagy mennyisegu sweetroll nevu etel, ami a gyarto osszes jatekaban elofordul es mostanra kb. olyan lett mint a galaxis utikalauzbol a sved husgolyo. -
#2 Vagy a Rage-nen a Wolfenstein szoba. -
bcrics #1 + a Just Cause 2ben megtalálható a Filmsorozatbeli Lost szigete:)