13
 • skinnyman
  #13
  Én megnéztem, és sokkal jobb mint amit írnak róla. Nem tudom aki szídja az mit várt tőle. Kb semmit nem ígért a film, csak Sandller-t idióta női szerepben, és ezt a semmit azt stabilan hozta is. Nagyságrendekkel jobb szórakozás volt, mint a twilight 4, pedig annak jobb értékeléseket adtak, ha nem is sokkal.
 • donceleger
  #12
  Gyorsan megnéztem, az Oscart is megkapta abban az évben!
  Igaz, nem ugyanazért a filmért, de mint színésznő díjazták mindkét díj esetében. És az All About Steve tényleg nem a legjobb filmje, de azért vicces volt. Mint színésznő szerintem ott is jól teljesített, nem ő tehetett róla, hogy egy hülye picsát kellett alakítania, de végül is jól csinálta. Hiteles volt, és ez a színészet lényege.
  Szóval csak azért arany málnát kapni, mert pár tuskó előítéletekkel rendelkezik!!! Hát, hogy is mondjam, kissé beképzelt dolog!
  Az Oscart sem bírom, mert állandóan művészfilmek nyerik, vagy szívfacsaró drámák. Az arany málna meg idióták gyülekezete, mint az kiderült!
 • donceleger
  #11
  Úgy van! Nem is lettek arany málna díjra jelölve! Érdekes nem?
  Ha jól emlékszem, volt olyan év, ahol az Oscarra jelölt színészt arany málnára is jelölték ugyanabban a kategóriában.
  Azt hiszem ez mindent elmond a díjakról! Valamelyik nem állja meg a helyét, lehet dönteni, hogy melyik az!!!
  De hogy ne csak a levegőbe beszéljek: tessék!
 • lamella
  #10
  "Mondjuk amilyen filmek nyernek Oscart-t, hát inkább meg sem kéne lepődnöm!"

  Ezzel már alaposan szűkítetted a kört. Hasonló port.hu-s és imdb-s mutatókkal szerintem a fenti idézet mögött bújó művek is rendelkeznek.
 • donceleger
  #9
  Ez így nem igaz, mivel nem említett konkrét filmet, így nem is taposhattam bele más lelkivilágába. És nem csak a saját ízlésemmel hasonlítottam össze, mint írtam a környezetemben mindenkinek tetszett a film. És ebbe nem csak a barátok és családtagok tartoznak, hanem ismerősök is. És a közösségi oldalakat is érdemes megemlíteni, onnan is kiderül ez az.
  Port.hu szavazás 486 szavazóval 8,3/10
  Imdb.com szavazás 63270 szavazóval 6,3/10
  Ezek viszont már szélesebb körű adatok.
  Szóval azt hiszem, nem csak az én ízlésemmel van a baj, ha ez egy arany málnát érdemlő mű! Biztosan velünk van a hiba!
 • winnie
  #8
  attól, hogy te vagy a környezeted halálra nevette magát rajta, más még gondolhatta úgy, hogy egy utolsó hulladék a film.

  ott követed el a hibát, hogy a saját ízléseddel hasonlítod össze a díjat. ha te állítasz össze legrosszabb filmekről jelöltlistát, akkor más fog felháborodni x vagy y filmen, hogy mit keres ott, hogy nem értesz hozzá.

  örülj neki, hogy neked tetszett. az halál mindegy, hogy másnak mi a véleménye. (viszont ahelyett, hogy beletörődnél elkezded ugyanazt csinálni, amit az arany málnások, más filmeket sz*rozol. pont azt teszed, ami ellen ágálsz.)
 • donceleger
  #7
  A Jack és Jill tényleg szar film volt, bár egy-két poénon azért lehetett nevetni, de azért arany málna díjat nem érdemelt volna. Ennél sokkal szarabb filmek is voltak, pl. én az oscar jelöltek közül is adtam volna arany málnát.
  Ez a díj amúgy semmire sem jó, látszik, hogy hozzá nem értők szedik össze a jelölteket. Nem is ez a film zavar igazán, hanem egy-két díj zárójelében szerepel a Kellékfeleség c. film is! Ezt aki a legrosszabb kategóriába jelöli, annak nincs humorérzéke, esetleg elgurult a gyógyszere! Hatalmas vígjáték volt, harmadszorra is tudtam rajta nevetni és a környezetemben szinte mindenki könnyesre nevette magát.
  Még hogy arany málnás! pfff értelmetlen idióta díj, idióta tagokkal!
  Mondjuk amilyen filmek nyernek Oscart-t, hát inkább meg sem kéne lepődnöm!
 • Ender Wiggin #6
  Ez valóban Sandler legszarabb filmje. De még mindig inkább ez nézném meg újra, mint párat az idei oszkár jelöltek közül. Nálam egy rakás más film is kaphatott volna málna-jelölést...
 • artschi
  #5
  a szavazásnál számít, hogy melyik "nem"-re szavazok?
 • zetortraktor
  #4
  Ha valaki mozis toplistás hülyeséget ír, akkor jövök! Kéne egy magyar HSX a sokat tudóknak.
 • Dynamic
  #3
  Milyen "érdekes", hogy mostanában előre borítékolható, hogy az ilyen kommentekre kik fognak ugrani és mit fognak reagálni :P
 • zetortraktor
  #2
  Hetekig. Persze. 3 napot volt első összvissz. Akkor is csak alig ezer nézővel előzte meg a Csizmás a kandúrt. De írhatsz még hülyeségeket.
 • Béka Benő
  #1
  Ezt csak az igénytelen alja-magyarok nézték meg moziban.
  Amerikában meg rajtunk röhögtek, mert a Jack és Jill hetekig vezette a hazai mozi top10-et.