Több ezer DVD-t és szoftvert foglaltak le Budapesten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem pont ezért tart itt a Hazánk, mert úgy van vele 1,5 millió ember, hogy ha másnak szabad nekem is szabad. Így mindenki tök jól elvan , kivéve az a 3,6 millió adófizetõ ember és a kb 4 millió eltartott állampolgár és és õk úgy gondolják, hogy nem lopni nem szabad akkor sem ha más lop.
Tulajdonképpen mi számít ebben a kategóriában bûncselekménynek? Én ismerek olyan embert, akinek a "gyûjtemény" kedvéért, tehát nem kereskedelem céljából letöltésekbõl komolyzenei koncertfilmekkel, dvd-kel van tele a lakása, de szó szerint és ez az élete nagy mûve. Komoly mûgonddal, módszeresen tölti le õket, de állítólag ez nem bûncselekmény ...
+1
Jézusom, ez még mindig divat?? 😄 nyitok egy tékát én is.
Jézusom, ez még mindig divat?? 😄 nyitok egy tékát én is.
Ez a 8000 milliárd kb. olyan, mint a jogvédõk elképzelt "kárösszegei". Talán gondolkozz el, mi, vagy kik miatt tart itt az ország, és ne másfél millió kisembert állíts be bûnbaknak, aki csak a túlélésért küzdenek, és nem akarnak a híd alatt felfordulni. Csukjunk le mindenkit, aki még nem döglött éhen, mert ha nem közalkalmazott , és minden adót "becsülettel" befizetett, akkor már mindenképpen rég csõdbe kellett volna, hogy menjen. Seperjék csak le a padlásokat, vegyék el az emberek utolsó utáni pénzét is, kerüljenek az utcára, késõbb börtönbe. Már arra is megvan a törvény ugye, hogy hajléktalannak sem szabad hosszabb ideig az utcán tartózkodni, és tilos a kukából kiszedni a maradék kaját, mert az is törvényellenes.
Akkor ha sikeresen kisemmizték, és utcára rakták ezt az általad kifogásolt 1,5 millió embert, Neked majd biztos nagyon jó lesz.
Akkor ha sikeresen kisemmizték, és utcára rakták ezt az általad kifogásolt 1,5 millió embert, Neked majd biztos nagyon jó lesz.
Ej ha, mondjuk jó lenne olvasni azt is, hogy a nav végre elkezdte ellenõrizni azt a mindegy 1,5 millió adócsalót, aki körülbebül az országnak éves szinten 8000 milliárdos kárt okoz.