Új befejezéssel jön a Mass Effect 3: Extended Cut

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem inkább a befejezés logikátlansága nem tetszik. Pl. elvileg egy tömeg relé elpusztulásakor szupernova keletkezne elpusztítva a naprendszert, ahol található. A 3. rész végén miért nem, amikor elpusztul az összes? Az elõzõ részekben akármi is volt a vége, de volt értelme. Na meg amikor túléli Shepard a robbanást a legjobb befejezésben... Mi van hirtelen átment supermanbe, hogy túléli egy bázis felrobbanását az ûrben, aztán a becsapódást a földbe? Ez vicc... Vagy a magyarázat az, hogy amikor a kaszás eltalálja, akkor eszméletét veszti és a befejezést csak álmodja. De akkor meg nincs lezárva a trilógia. Kíváncsi leszek erre az új befejezésre...

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Griphons
Igaz bocs 😊

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Valójában van egy harmadik is, ha elegendõ War Asset-et gyûjtöttél össze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a harmadik lehetõség van középen, bár ez se sokkal jobb, mint az amit te leírtál. Itt ugyanis keresztezed a szintetikusokat az organikusakkal. Tehát mindenki részben gép, részben szerves élõlény lesz. Értelme nincs, mert már láttuk, hogy ez hová vezet, gondoljunk csak Saren-re vagy a Husk-okra.
Griphons
Két befejezés körül lehet választani az eredeti ME3-ban:
1. fõhõs átveszi a teljes irányítást a reaperek felett, de bele kell olvadnia a lelkének vagy mittomén minek a "gépbe". EZ valamilyen szinten negatív ending mivel az Illusive Man is ezt szeretné, de megoldásnak megoldás.
2. a fõhõs leállít minden Reaper technológiát, amivel megöl minden Reapert, na meg önmagát is, mivel benne is ez ketyeg. Micsoda önfelálldozás... hullámozzunk. Nem mellesleg sztem ezzel kiírtja a geth-eket is de mind1 😊
A vicces, hogy ez a pozitív megoldás amellett, hogy a technikai fejlõdést úgy 500 évvel veti vissza, mivel a tömeghatáson alapuló technológiák mind Reaper-techek (pl kapuk is)

Szóval elég értelmetlen az ending szerintem is.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

ez igy nem igaz mer nem jon uj befejezes csak hoszzabb animacio a meglevokhoz, thx EA

Hat en valahogy ugy kepzeltem el a befejezest, hogy sorban mindenki felaldozodik mellettem vagy en kenyszerulok olyan donteseket hozni, hogy elhulljanak (vagy ne,a 3! jatekban tett donteseim es elvegzett kuldetesek fuggvenyeben) es a vegen en magam is...Ehhez kepest a befejezes (mifele befejezesek? a kulonbsegek oly aprok, hogy nem is erdemes szot vesztegetni rajuk) 1 nagy nulla...logikatlan (es meg az indoctrination theory sem fedi le teljesen logikailag, ott is vannak bakik) es szar...nem a happy end hianyzik (bar igenis legyen meg a lehetosege) hanem a logikussag....
@zidder: Inkabb az, hogy gyakorlatialg mindegyik befelyezes ugyan olyan, nemi variaco az EMS fugvenyeben. De semmi lezaras, hogy mi is tortent a vilaggal; hogy tenyleg megtortent-e a valasztas vagy csak manipulacio volt az egesz. A Normandy es legenyseg sorsa is elege logikatlanul lett talalva.

Bar engem mar azelott sikerult elvesziteniuk, a sugar fele vezeto ut vege, szamomra hihetetlenul "epikusra" sikerult. Ha ott befelyezik, mint univerzalis veg vagy, mint egy leheteseges befelyezes mar happy lettem volna.

A fo hos halala az egyetlen elfogadhato dolog a vegebol. A vege kelloen magas EMS eseten Happy End, mivel a Reperek allitolag legyozodnek. Nem kelloen magas EMS eseten kevesbe, de a Reaperek ebben az esetben is legyozodnek, legalabbis allitolag.
Az ingyenességrõl beszélt. Az tényleg 2014. Ez a dátumozás amolyan EA fétis.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Úgy látom nem sikerült felfognod amit írtam. Elmagyarázom, figyelj: megadtak egy hivatalos dátumot ameddig ingyenesen le lehet tölteni ezt a "DLC"-t, ez a dátum 2014. április 12.
Az volt sokaknak a baja a befejezéssel, hogy a 14 lehetséges befejezésbõl 13nál meghal a fõhös, szóval nem happy end, a 14.iknél meg csak sejteni lehet hogy nem halt meg de az sem biztos még.
Amiga
És látod, bár helyreigazítanád, te sem tudsz egy mondatot hiba nélkül leírni. Be is tenne, ha 2014-ig kellene várni a kibõvített befejezésre...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Már a cikk címe is kamu, pont ez a lényeg, hogy nem lesz új befejezés, hanem a mostanit bõvítik ki videókkal és párbeszédekkel.
Valamint az se pontos, hogy jövõ április 24-ig ingyenes, mert 2014. április 12. a hivatalos dátum.
Nekem semmi bajom nem volt a végével, feltételezem egy új mass effect világban játszódó saga miatt lett ilyen, de azért az extrák miatt ez is nagyon várós, rem addigra a ps3 as bugokat is kijavítják
Pretorian
Ez is valami. Én mondjuk még nem értem a végére, de kíváncsi vagyok mi verte ki így a biztosítékot másoknál.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?