Bemutatta kiterjesztett valóságot kínáló szuperszemüvegét a Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hurá' ezért nem halad semerre.. mindenki csak levédi de nem csinál semmi érdelmlegeset vele, csak pereskedik fejlesztés helyett.. ha az emlitett 4 (gugli, MS, alma meg a sanyi) összefogna szabadalomlóbálás helysett év végére már késztermék lenne.. De hát az nem menõ, hogy ne csak emberek legyünk..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Valojaban ez meg 1 elmaradott otlet...a testbe beultetett chip es a kozvetlenul retinara vetitett informacio az atlagos cyberpunk style😛 Vagy esetlegesen "netezesnel" a kozvetlen idegi -agyi- kapcsolat....
Megjegyzés: A telefonálás akkor is elvonja a figyelmed, ha nem kell kézben tartanod. Igazából bármi elvonja a vezetõ figyelmét. Más kérdés, hogy rutinos vezetõk kiszûrik a zavaró tényezõket. Több-kevesebb sikerrel.
A másik észrevételem a cikk utolsó bejegyzésére való reagálás.
Emlékeztetõül részlet:
"A közelmúltban pedig a Sony és a Microsoft vállalatok is levédették a felhasználó szeme elé benyúló miniatûr megjelenítõfelülettel kapcsolatos ötleteiket."
Nos. Több helyen is leírták már, hogy ezek a szabadalmi stipi-stopi-én-találtam-ki-elõször levédések pont hogy hátráltatják a fejlõdést. Ugyanis. Nem tudják megvalósítani, de már le is védi, amivel szabadalmi jog megfizetésére kényszeríti azt a "szerencsétlent", aki meg tudná csinálni (idõvel), csak nincs pénze kifizetni a jogokat... Tudom lehet érveket mondani pre és kontra...
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Az embert es a tarsadalmat ero szuretlen informaciomennyiseg folytonos nagysagrendi novekedese pedig kaotikussa, anarchikussa teszi "fejlodo" tarsadalmunkat es eletunket (idovel).
Ezek a folyamatok a vilagban majdnem mindenhol tettenerhetok vagy valoszinuleg a jovoben erzekelheto lesz a globalis technikanak koszonhetoen.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
meg az hogy levedeti valaki a "piros gombot" na az a kurva szanalmas
nem kell nezegetni a telon a terkepet mert ott van az ember szeme elott..
az ájfonyára mondjak idiotak, hogy mekkora talalmany meg micsoda otlet.
Se nem talalamany se nem otlet .
Nem 1 nagy valami mert mar vagy 6-8 eve vannak iylen telok (ericson pl) csak eddig nem volt hozza meg a megfelelo technologia (lassu procik nagy fogyasztas).
ez viszont marha jo.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
Mitol lenne baj, ha ez szemuvegben, vagy akar kibernetikus implantkent mukodne..(ohh rengeteg hatranya van, tudom javasolni William Gibson muveit, esetleg par jofele animet, pl Ghost in the Shell kulonbozo reszeit, amik -ha nem is pontosan ezzel foglalkoznak- bemutatnak 1 lehetseges jovot (ami fele eroteljesen haladunk sajnos)
elvicceled ma elromlott a telefonom nem ébresztett nem tudtam mennyi az idõ elkéstem a munkából és ha az arra járó éppen nem dolgozó kolléga nem szól hogy a busz már 1 órája elment lehet hogy be se megyek dolgozni és telefonálni se tudtam hogy miért kések
Ez is egy bebukott projektje lesz a guglinak.