54
  • narumon
    És ennek ellenére ha egy felmérésben megkérdeznek akkor azt fogod mondani, hogy elégedett vagy? Ugye ezt most még te sem gondolod komolyan.
  • WoodrowWilson
    Rosszul értelmezed. Nem az van a grafikonon, hogy mivel van megelégedve a vásárló, hanem hogy mi tetszik neki legjobban a termékben. Tehát attól, hogy 75%-nak a kijelző tetszik a legjobban, egyáltalán nem következik az, hogy a maradék 25%-nak nem tetszik.
  • MacropusRufus
    namost ha jól ártem akkor a kijelzővel 75%-k légedett.
    A többivel komponensével stb átlagosan 14.8%-ék elégéedett

megfrodítom:)

kijelző: 25% nincs megelégedve
    Aksi: 78% nincs megelégedve
    4G: 79% nincs megelégedve
    CPU: 80% nincs megelégedve
    5MP cam: 82% nincs megelégedve
    Apps: 87% nincs megelégedve
    Használhatóság: 88% nincs megelégedve
    Hangvezérlés: 90% nincs megelégedve
    Képernyő méret: 91% nincs megelégedve
    Mérter/tömeg: 91% nincs megelégedve

Nos ezek a fenti grafikon adatai, csak a másik oldalról.
    Tehát elmondhatjuk, hogy az iPad3 tulajdonosok kb. 79%-a nincs megelégedve az Ipad-el.

Zetortraktor: nem vagyok ős primitív. De az agymosásban lehet valami, hiszen az iPad tulajok 79%-a nincs megelégedve a cuccal. Itt meg minden fan nyomja, hogy milyen cool cuccos is ez.
    Ha belegondolsz a kijelző a legjobb az csak a kérdezettek 25%-nak nem jönn be. Azért ahhoz képest, hogy a kijelző az iPad legnagyobb dobása a célközönség negyedének van kifogása vele kapcsolatosan. Az összes többi ehhez képest már csak rosszabb.
    Kíváncsi lennék egyébként egy kishazánkban rendezett hasonló felmérésre. Véleményem szerint itt mindennel 80-100%-k lenne a megelégedetség. ;)

• zetortraktor
    Szerinted annyira meglepő, hogy aki ilyet vesz, az elégedett is zömében? Aki elégedtlen lehetne, az eleve nem vesz ilyet.
  • zetortraktor
    Annyira tetszik, hogy még mindig vannak olyan ősprimitívek, akik azt hiszik, hogy akik X terméket vesz, az agymosott és a marketing rabja, és ő, mivel azt a terméket nem veszik, nem az, felettük áll. Miközben száz másik termék esetében éppen ő az agymosott, csak már annyira megtörtént az agymosás, hogy még észre sem veszi ezt.
  • sanyicks
    bizonyos emberekkel nem, de a többséggel igen, csak a megfelelő környezetet kell kialakítani hozzá. Ki mondta hogy használhatatlan egy termék ha nem vagyok vele elégedett? Én is szoptam heteket az ánus alaplapommal de valahogy megoldottam, mert vissza nem lehet vinni, mert nem gariztatható problémái vannak. Nem vagyok elégedett vele, kerülni fogom a márkát, de attól még használom amíg így használható.
  • Narxis
    Inkább csak nem fekete és fehérben kéne látni a világot mint ahogy teszitek. Mondjuk ha én elégedetlen vagyok egy termékkel attól még nem biztos, hogy használhatatlan. Vannak fokozatok, ezt vegyük figyelembe mikor arról papolunk, hogy az emberekkel mindent meg lehet etetni. Nem, nem lehet.
  • sanyicks
    Rosszul tudtad, mint írtam az emberek önmaguknak is nehezen ismerik be ha elcsesztek valamit:
    @asgh: nagyon el vagy szállva az imádott cégedtől, sajnos nem csak az apple képes erre... mondok még egy ismert példát: mekdönci ;) de van még sok.
  • asgh
    Furcsa egy világban élünk egyesek szerint.
    Az emberek tízmillióival mindent meg lehet etetni marketinggel méghozzá úgy, hogy azok éveken keresztül, a saját negatív tapasztalataik ellenére elégedettek a rájuk sózott gagyi termékekkel (ezt a sötétben bújkáló, sátánian gonosz marketingesek által beléjük táplált önszuggeszciós technikák segítségével érik el), viszont erre a zseniálisan hatékony agymosásra egyes-egyedül a világon csak az apple képes.
  • narumon
    Ez érdekes én pont úgy tudtam, hogy egy felmérésnél, főleg névtelenül sokkal könnyebben mondanak emberek negatív ítéletet egy-egy termékről. Símán lebénázza az eszközeit ha az csak egy kicsit is más mint amit várt.
  • narumon
    lemaradt a SZERINTED!
  • sanyicks
    a grafikonon az is látszik hogy mennyire nyelik a reklámot, pont a nagy felbontású kijelző nyert amire a legjobban verték magukat a reklámhadjáratban, amúgy pedig a legértelmetlenebb és legkevésbé érezhető újítás.
  • sanyicks
    nem biztos úgy van hogy az átlagember ha megvesz valamit nem ismeri be hogy baklövés volt, kitalálja hogy miért is jó, mert rossz beismerni ilyesmit. Nem reklámozza az legtöbb ember azt sem hogy átverték, vagy bedőlt egy reklámnak és megvett valami hülyeséget. Applenél még hozzáadódik az is, hogy a vásárlók nagy része tényleg vallásos rajongást mutat a cég felé, így még magukkal is el tudnak hitetni ezzel kapcsolatban bármit.
  • willcox
    Ez egy rohadtalma által finanszírozott felmérés lehetett.