9
-
#9 Azt majd Uwe Boll fogja!
:DDD -
Prof William #8 Jobb lenne ha megháromszoroznák a költségvetést és megcsinálná ugyanezt csak Modern Warfare 2-3 stílusban. Harmadik világháború, katonai hadműveletek stb... -
Wittgen #7 Inkább az volt a baj, hogy a amik nem vevők egy angol középkori szereplőről szóló filmre (főleg, ha nem valami celebről szól). -
zetortraktor #6 Tökéletes katona, Csillagkapu, ID4, Hazafi - azzal a 3 katasztrófafilmmel skatulyázta magát? De akkor legalább 2004-ig nem volt skatulyában, mert akkor csinálta a másodikat Már, ha a Godzilla volt az első. -
#5 Én még nem láttam, de szerintem Emmerich nem rossz rendező, kifejezetten van érzéke, hogy a sablonokat jó aránnyal használja. Kb Luc Bessonhoz tudnám hasonlítani.
Sajnos azonban a katasztrófa filmekkel jól beskatulyázta magát. -
xido #4 Vajon azért bukott az Anonymus,mert tőle nem ezt várták vagy alapból?
Mert nekem tetszett.. -
#3 Ja és ugyan ez Endivajna rendezésében nagyköltségvetésű magyar történelmi eseményeket feldolgozó monstrefilmként (amiből amerikában egy zs kategóriás horrot forgatnak) Sándorpalota: Es Pé dő trú sztori.
-
#2 Lehetne filmvígjátékként a címe Resszkessetek fehérházak, vagy szexisen Behatolás az orális irodába, komolymondanivalójú társadalmi drámaként: Fehérház Afrika, katasztrófafilmként Fehérházszindróma, űrhorrorként A végső ház: Fehérház, szadistahorrorként Fűrészház, esetleg Körház, Indiánadzsonszutánzatként nikolászkédzsel A Fehérház aranya, fingós hokizós tiniszekszfilmként Amerikai mézecskalácsház, és végül brúszvilliszes megmentősfilmként, Drágán cigizz flegmán a Fehérházban egy trikóban miközben mezitláb szilánkobalépsz és ismeretlen emberekkel vókitókizol akiket egyenként megölsz.
-
endrev #1 Remélem azért, nem ilyen béna, szó szerinti címet ad majd a magyar forgalmazó... Hanem először megnézik a filmet, és aztán adnak neki találó, magyarul is jól hangzó címet (és Fehér Házat).
Viktor, egyébként: "ogy benne egy paramilitáns csoport elfoglalja a Fehér Házat és, hogy egyfajta Die Hard-hangulata lesz."
Helyesen: ogy benne egy paramilitáns csoport elfoglalja a Fehér Házat, és hogy egyfajta Die Hard-hangulata lesz." A vesszőt az "és hogy" elé kell tenni, nem közé.