18
Város tervezés, Vonat menedzsment, Szimuláció
  • DrillaForte
    #18
    A legújabb városom

  • Chewy81
    #17
    En meg a Dos-os verziot szerettem meg, es nagyon megorultem amikor kiadtak ujra, immar modern valtozatban is.
    A hibai ellenere jatszom vele.
    Nem talaltam hasonlo jatekot, amiben nem csak a kozlekedest iranyitod, hanem epuleteket is epithetsz ,vasarolhatsz.
    Tud valaki hasonloan osszetett uzleti jatekot? A Transport Tycoon-t aktualizalhatna mar valaki, a modern lehetosegekkel jo kis jatek lehetne. Kicsit komplexebbe tenni, tobb uzleti lehetoseggel es mar kesz is. A CiM2-t megneztem neten, de nekem az uzleti resz hianyzik kicsit, az inkabb csak a kozlekedesre koncentral.
  • kisiku
    #16
    Az első A-Train még valamikor a DOS-os korszakból datálódik. Emlékszem, imádtam, de tutorial már akkor sem volt.
    Olvasván az előttem szólókat, igen, ma már kicsit kirívó, ha nincs gyalogos, meg élet egy városban.Régen még elviseltük a Transport Tycnoon és Locomotion részeknél, de ma már kicsit égő...
    Ahogyan elnézem, leginkább a grafika változott., a többi (fehér kockák,mint építőanyag,vásárolható ingatlanok) ugyanaz maradt.
  • DrillaForte
    #15
    Már van ilyen készülőben, a steamen is előrendelhető a Train Fever:
    http://www.train-fever.com/
  • nyirog
    #14
    Igen szintén tetszik, csak hát a vasutat hiányolom :) Igazából egy olyan hibrid kéne ami SimCity alapokon nyugszik de olyan mélységig enged belenyúlni a dolgokba mint a cities in motion 2, vasúttal meg jó lenne olyan szép vonalakat alkotni mint open ttd-ben csak itt már 3D-ben úgy mint az A-trainben. Majd egyszer talán :D
  • DrillaForte
    #13
    A kezelőfelület tényleg nem túl baráti de meg lehet szokni :)
    Ez még hasonló de biztosan ismered:
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1364479233
    http://www.citiesinmotion2.com/

  • nyirog
    #12
    jaja basszus, jó játék lenne ez csak még olyan bugos meg kiforratlan, a kezelő felület meg számomra eléggé barátságtalan és kimondottan idegesítő h nincs a játékban jobb oldalas közlekedés, amúgy a grafika számomra szép :). Esetleg tudtok még ehhez hasonló játékot mondani? :) (nem simcity-re gondolok, az e téren elég hiányos és csalódás (az új) a régiről (4. rész) tudom h több száz féle moddal felhúzható erre a szintre, de nem igazán van kedvem most levadászni őket)
  • DrillaForte
    #11
    És még egy:

  • DrillaForte
    #10
    Egy pár próbálkozásom, editorral készültek:

  • Ironman2
    #9
    Kigyütt a Szkidró!
  • Yag
    #8
    Érdekes a játék, pár órát elbíbelődtem vele.
    Találtam pár tutorial videót a yt.-on, főként németül, de remélem hamarosan lesz aki magyarul is elkezdi magyarázni. Vannak benne dolgok amik tetszenek és vannak ami kevésbé. Valaki játszik már vagy még vele ?
  • Tibbbor
    #7
    A játék komoly siker... lehetett volna, ha fordítanak rá még egy kevés időt.Így azonban csak egy első látásra érdekesnek tűnő, viszonylag elfogadható grafikájú próbálkozás.Már mások is leírták előttem(nem ebben a topikban!), de megbocsájthatatlan bűn, hogy NINCS TUTORIAL!Főleg egy ennyire összetett játékban, ahol még azt is én döntöm el, merre forduljanak a járművek a kereszteződésekben?És itt a másik bibi: ennyire nem kellene a játékosokra bízni mindent, elvégre régóta létezik az ún. útvonalkeresés.
    A játékból kb. 2 óra múltán lett elegem, noha imádom a Tycoon és a szimulátor programokat, (főleg a város és birodalomépítőket szeretem!), de se az irányítás, se a kihalt, élettelen város "hangulata" nem fogott meg.Hogy lehet akkora hibát elkövetni egy városépítő játékban, hogy nincsenek gyalogosok és más autók a mieinken kívül az utcán?!A hangokról már nem is beszélek, nulla, semmi, néha pár mp-ig valami felejthető dallam.
    Kár a játékért, több munkával akár még bevételt is hozott volna, így azonban maximum néhány fanatikus játszik vele hosszabb ideig, akik még nem próbálták ki a City Motion-t vagy a Cities XL-t.
  • cifcuk
    #6
    Engem az idegesített fel, hogy ha csinálok egy busz útvonalat akkor nem elég ráraknom a buszokat, hanem buszonként kell megcsinálni újra és újra.
  • gabesz83
    #5
    nagyon jó játék, 1 hónapja elvagyok vele, és már épült egy 105 ezer fős városom is :) remélem lesz kivel megosztani/szerezni tapasztalatokat, mert a stratégiák nem mindig egyértelműek
  • Borg
    #4
    Pedig ott van az nfo-ban..
  • cifcuk
    #3
    Nem tudtam, hogy Train Giant néven került forgalomba Európában. Az én (egyelőre virágbolti) verziómban Nem szerepel a Train Giant név, pedig angol és német nyelvet tartalmaz.
  • Nohab
    #2
  • cifcuk
    #1
    Megjelent az A-Train 9 Európai verziója (Eddig csak Japánban volt elérhető azt hiszem).

    Néhány szó a játékról a Vonatmagazin.hu-n