49
  • nextman
    Hozza kell ehhez tenni a Google-autot, ami magatol elvezet, es maris nem veszelyes a technologia.
    Nyilvan a jovore valo tekintettel fejlesztenek ilyeneket, jelenleg erre meg nincs szukseg, de 5-10 ev mulva ez realis termek lehet.
  • narumon
    Lehet, hogy én vagyok a kivétel de én imádom az elektronikákat a kocsiban, rengeteg olyan van ami tényleg segít, jól használható vagy egyszerűen csak kényelmes. Persze az olyan mukiknak mint itt az első hozzászóló aki csak A-ból B-be akar eljutni mindegy milyen kényelemben vagy mivel (nyilván trabanttal jár) azoknak mindegy.
  • narumon
    "Már a navi is merénylet a szememben, de azt még valahol megértem, gyengeelméjűeknek nyilván hasznos segédeszköz, lusták is szeretik, csak épp veszélyes, figyelemelterelő tényező, egyszer egy ilyet bökdöső hülye fogja e poszt olvasói közül valamelyikünket megölni"

Vagy egy navit nem használó, éppen térképet olvasó, táblát kukkoló eltévedt ember.

"Eljutni egyben-egészségben A-ból B-be, ez a cél,"

Elfelejtetted odaírni, hogy SZERINTED

"minden olyan szirszar, ami nem ennek a célnak van alárendelve, fölösleges, sőt, kontraproduktív, közveszélyes profithajhászati segédeszköz a nagyvállalatok kezében."

Fogadjunk, hogy van egy csomó olyan eszközöt amiről én ugyanezt le tudnám írni.
  • TH448
    Nem tudom, te hány éves vagy, alapvetően én sem vagyok már tini, de 30 alatt, és mégis teljesen egyetértek veled...
    De onnantól kezdve nem csodálkozok semmin, amikor olyan cikket olvastam, hogy a BMW-nél azzal menőznek, hogy iPhone dokkolás, meg majd fészbúkozik a kocsi meg ilyenek...
    Ami engem illet, lehetőleg legyen USB a zene miatt, egyébként meg minél kevesebb korlátolt élettartamú elektronika (mondja ezt egy informatikus :D )...
  • lapaleves
    szerintem meg az a fontos a kocsiban, hogy megfelelően nagy raktere / utastere legyen, ki lehessen belőle látni, megbízható és olcsón fenntartható legyen. (és hogy legyen minden tengelyre egy mechanikus difizár).

de az alkalmazások is elképzelhetetlenül fontosak. belerakom a telefont és az alkalmazza amit akarok.
  • tiaro
    Biztos én nem vagyok elég fiatal, de a fontossági sorrend legvégén áll ez a kérdés.
    Valahol a szőnyeg színe után.
  • mad mind
    Általában a navigációs eszközöket induláskor beállítod, érkezéskor leállítod. Minek nyomkodnád menet közben? És mitől figyelemelterelő? Ezek alapján, ne beszélgess a kocsiban és ne hallgass rádiót, csak koncentrálj az útra?
  • Komolytalan
    ""A fiatal felhasználók számára az úgynevezett InCar-rendszerek lassan fontosabbak, mint a műszaki részletek. Az internethozzáférés és a szoftverek legalább olyan fontosak, mint a lóerők" - jelentette ki Tim Nixon, a General Motors munkatársa."
    Ez a General Motors fejlesztette ki az új kisköbcentis turbo benzines motorcsaládját, ahol a vezérműszíj olajban fut, és élettartama megegyezik a motoréval.
  • Lucy in the Sky
    Nyilván homofób vagyok, ha erről az ugrik be, hogy "WTF?!".

Mázli hogy az energiaárak az egekbe szöknek, elfogy a takony, hát ilyen frappáns trükkel ment meg minket a Nagy Zöld Trüsszentő a végletes elkurvulástól :)

Menjen a paraszt lakni oda ahol dolgozik, méghogy "pláktikusz eszköszökle vágyik" vezetés közben... Ha vezet, akkor vezessen bazzeg, ne a nyomorult szoftverekkel hadakozzon. Már a navi is merénylet a szememben, de azt még valahol megértem, gyengeelméjűeknek nyilván hasznos segédeszköz, lusták is szeretik, csak épp veszélyes, figyelemelterelő tényező, egyszer egy ilyet bökdöső hülye fogja e poszt olvasói közül valamelyikünket megölni... De hálózatbakötni, tartalmatmegosztani, mivaaan?!

Btw. a lóerőket is lexarom, pontosabban: a 0.1HP/kg határon túl közúton csak értelmetlen jaszkari, fölösleges szennyezés, pénzkidobás van.

Eljutni egyben-egészségben A-ból B-be, ez a cél, minden olyan szirszar, ami nem ennek a célnak van alárendelve, fölösleges, sőt, kontraproduktív, közveszélyes profithajhászati segédeszköz a nagyvállalatok kezében.