Miért nem egy nõ az Assassin's Creed III fõszereplõje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hülye kérdésre hülye válasz, egy hülye cikket ir belöle, én leghülyébb meg elolvasom......
AC így is messze van a realitástól, teljesen mindegy, hogy nõ vagy férfi csinálja meg az egyébként lehetetlen dolgokat.
szuz vagy meg gyermekem ?
anti hero
Miért nem egy kutya?
Most komolyan arról fognak nyilatkozgatni, hogy mi NEM lesz az AC3ban?
Most komolyan arról fognak nyilatkozgatni, hogy mi NEM lesz az AC3ban?
Lassan a családon belüli erõszakot is a nõk követik el, nem csak képletesen. Vannak rá elhallgatott példák szép számmal.
Már így is elegem van a trendi filmekbõl, ahol 40kg nõ vernek le 100kg férfiakat persze legalább 10-et, csak a realitás kedvéért :P.
Miért nem egy nõ az Assassin's Creed III fõszereplõje?
CSAK.<#hehe>#hehe>
CSAK.<#hehe>#hehe>
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
én nem szeretek nõk szerepébe bújni, távol álljon tõlem a nemi identitászavar
Hát nem tudom, én már a Revelations-ban is igyekeztem csajokat felvenni Assassinnak... :D Hát még ha csajt lehetne iranyitani is... :D
Én is szeretem a nõi fõszereplõket - ha választani lehet, akkor bizony nõi karakter testét nézem a monitoron, semmint egy dromedár gyilkosét -, viszont az "Assassin's Creed X" már (sajnos?) egyenlõ egy férfi fõszereplõvel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én szeretem a nõi fõszereplõs játékokat, de elismerem, hogy ide valahogy nem passzolt volna.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...