11
-
Merces #11 hülye kérdésre hülye válasz, egy hülye cikket ir belöle, én leghülyébb meg elolvasom...... -
NovaTerra #10 AC így is messze van a realitástól, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi csinálja meg az egyébként lehetetlen dolgokat. -
Bhalage #9 szuz vagy meg gyermekem ? -
asgh #8 Miért nem egy kutya?
Most komolyan arról fognak nyilatkozgatni, hogy mi NEM lesz az AC3ban? -
Zoliz #7 Lassan a családon belüli erőszakot is a nők követik el, nem csak képletesen. Vannak rá elhallgatott példák szép számmal. -
OstOr #6 Már így is elegem van a trendi filmekből, ahol 40kg nő vernek le 100kg férfiakat persze legalább 10-et, csak a realitás kedvéért :P. -
sad1976 #5 Miért nem egy nő az Assassin's Creed III főszereplője?
CSAK. -
Fbn Lx #4 én nem szeretek nők szerepébe bújni, távol álljon tőlem a nemi identitászavar -
Csiki1991 #3 Hát nem tudom, én már a Revelations-ban is igyekeztem csajokat felvenni Assassinnak... :D Hát még ha csajt lehetne iranyitani is... :D -
#2 Én is szeretem a női főszereplőket - ha választani lehet, akkor bizony női karakter testét nézem a monitoron, semmint egy dromedár gyilkosét -, viszont az "Assassin's Creed X" már (sajnos?) egyenlő egy férfi főszereplővel. -
Hoz_Hun #1 Én szeretem a női főszereplős játékokat, de elismerem, hogy ide valahogy nem passzolt volna.