Egyre több a nyílt forráskódú szoftver Izlandon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sörre elég a pénze pár embernek akkor vegyen dobozos sört és kis spórolással még napkollektort is tud csinálni, évente kb 2nm méretût. 😊
Aha te biztos egy több ezer fõs cég vagy kemény melóval felépített stabil informatikai rendszerrel.
"A teljes átállás azonban nehéz és hosszadalmas folyamat les"
nem értem mi a nehéz ebben. én egy óra alatt álltam át ofiicerõl libre officera
nem értem mi a nehéz ebben. én egy óra alatt álltam át ofiicerõl libre officera
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
hajlandóság akkor tûnik fel, ha nem ilyen fizetések lesznek itthon mint most, vagy ha nem lopja el az állam a jövedelem 70+%-át... addig örül a legtöbb ember ha a kaját meg tudja venni, nem ám több milliós beruházásokra a természeti kincsek kiaknázására.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nem minden kertbe kell de valami hajlandóság feltûnhetne.
Nothing Ever Changes
Hát persze, mi vagyunk Dél-Spanyolország, Dánia és Ausztria egyszerre. Természetesen német tõkével és kapcsolódó iparral.
Nap, szél, víz. Ezek magyarországon is vannak. Ki lehetne használni de nem teszik.
Nothing Ever Changes
Mert vannak természeti kincseik, meg könnyen kinyerhetõ geotermikus energiájuk, így megtehetik. De nem lesznek következõ Svájc, mert nincs banktitok, meg óragyártás.<#pias>#pias>
mindenben függetlenednek, és úgy néz ki jól teszik... úgy néz ki izland a következõ svájc 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)