10
-
Szefmester #10 Ha sörre elég a pénze pár embernek akkor vegyen dobozos sört és kis spórolással még napkollektort is tud csinálni, évente kb 2nm méretűt. :) -
lamer the true #9 Aha te biztos egy több ezer fős cég vagy kemény melóval felépített stabil informatikai rendszerrel. -
#8 a már mentett doksik kezelése. -
#7 "A teljes átállás azonban nehéz és hosszadalmas folyamat les"
nem értem mi a nehéz ebben. én egy óra alatt álltam át ofiiceről libre officera -
sanyicks #6 hajlandóság akkor tűnik fel, ha nem ilyen fizetések lesznek itthon mint most, vagy ha nem lopja el az állam a jövedelem 70+%-át... addig örül a legtöbb ember ha a kaját meg tudja venni, nem ám több milliós beruházásokra a természeti kincsek kiaknázására. -
Anomaly #5 Nem minden kertbe kell de valami hajlandóság feltűnhetne. -
Ronny #4 Hát persze, mi vagyunk Dél-Spanyolország, Dánia és Ausztria egyszerre. Természetesen német tőkével és kapcsolódó iparral. -
Anomaly #3 Nap, szél, víz. Ezek magyarországon is vannak. Ki lehetne használni de nem teszik. -
#2 Mert vannak természeti kincseik, meg könnyen kinyerhető geotermikus energiájuk, így megtehetik. De nem lesznek következő Svájc, mert nincs banktitok, meg óragyártás. -
sanyicks #1 mindenben függetlenednek, és úgy néz ki jól teszik... úgy néz ki izland a következő svájc :)