22
  • Justil
    #22
    Try before buy, főleg, ha számomra kérdéses a korábban vázoltak miatt, hogy jó lesz -e a játék. Ha meg kipróbáltam a törtet, és beválik, veszem megfele...most ezért hadd ne legyek már f*sz :)

    Ha meg nem jön ki PC-re, akkor nem jön ki. Biztos nem fogok sírni, de konzolt sem veszek miatta.
  • shaddam
    #21
    Ki se jön de már warez. Ha nincs pécére meg sírtok.
  • Justil
    #20
    Úgy látom sikerült előbb billentyűzetet ragadnod, minthogy felfogtad volna, amit írtam.

    Először is, olyan kifogást találok, amilyet csak szeretnék, köszi, de nem te fogod eldönteni helyettem, hogy bejön -e egy játék, vagy sem. Simán hozzá lehetett szokni...igen, mondod te, én viszont nem bírtam megszokni, és nem is értettem, hogy miért kellett egy jól bevált dolgot (GTA3, Vice City, San Andreas) elszúrni, vagy ha már kitalálnak egy ilyen hülyeséget, miért nem teszik opcionálissá, kétlem, hogy nagy kunszt lenne leprogramozni egy camera lockot meg egy checkboxot hozzá az egyik menübe. Ha a játék irányítása kényelmetlen számomra, azt nem tudom, és nem is akarom (!) elnézni neki. Ez van.

    Másodszor, ha még egyszer elolvasnád amit írtam, nem arra ment ki a dolog, hogy ha ilyen, vagy olyan lesz a játék irányítása, akkor lewarezolom, hanem arra, hogy akkor nem fog érdekelni, tehát nem veszem meg, de a próba célból letöltött tört verziót is letörlöm a **csába, és nem fogok vele játszani egyáltalán, ami nyilván onnantól kezdve az én bajom.

    Ellenben ha az a kedvemre való lesz, akkor szintén törlöm, és megveszem az eredetit, mert más kifogásom biztosan nincs, szeretem a GTA sorozatot.

    Ha így sem voltam érthető, akkor sajnálom, ennél jobban és diszkrétebben nem tudom elmagyarázni. Üdv!
  • Csaba42
    #19
    Nehogy már emiatt a hülye "lockolós" dolog miatt ne vegyétek meg a játékot, ilyen üres kifogás nincs. :) Simán hozzá lehetett szokni vagy 5 perc alatt - persze, nyafogni és mindenféle ürügyet kitalálni, hogy ne vegyétek meg a játékot, sokkal könnyebb és kényelmesebb, ezt elismerem.

    A hírhez: várom már a játékot, meglátjuk, mikor fog PC-re is kijönni (gondolom, + 6 hónap megint a konzolos megjelenéshez képest).
  • Justil
    #18
    Konzolon volt ilyen? Mert PC-n biztos nem...felőlem konzolon olyanra csinálják amilyenre akarják, de nincs konzolom, PC-re megvenni pedig csak akkor leszek hajlandó, ha letöltöm, és látom, hogy a kamera (legalább opcionálisan) lockolható. Akkor viszont megveszem tüstént, mert ettől eltekintve mindegyik rész jó.
  • Zombee
    #17
    Már a San Andreas is ilyen volt. Először nehéz volt hozzászokni az SA-nál, de utána nem volt rossz.
  • Justil
    #16
    Ha ennek is olyan ratyi konzolos irányítása lesz, mint a IV.-nek, hogy a kamerát nem lehet vezetés közben belockolni, és így kanyarodáskor még utána is kell fordulni, akkor ezzel sem fogok 5 pecnél többet játszani :(
  • Merces
    #15
    ..túl szép hogy igaz legyen...
  • AZTA
    #14
    Eleve mondjuk egy 6os körözéssel esélyed nem volt lerázni az üldözőket, főleg hogy folyamatosan odateremtek melléd.

    Nekem ez a játék egy modern SA-nak tűnik így video alapján, csak kicsit még tuningoltak rajta. Meg az a jövő május is nagyon messze van :D
  • Pretorian
    #13
    Az elég fasza hogy ennek a résznak a készítésébe a Mafia-sorozat alkotói is beszállnak, de remélem a PC-s verzió nem fogja magával hozni a konzolportok/sandbox autós tps-ek legnagyobb gyermekbetegségét, a ratyi optimalizációt. A GTA IV, a Mafia 2 és az L.A. Noire is a PC-s játéktörténelem legratyibbul optimalizált játékai közé tartoznak. A GTA IV még egy olyan mai konfignak is képes beakasztani, ami a megjelenése idején még bőven nem is létezett.
  • planktone
    #12
    Én még azt szeretném ha lenne benne valami Real Life-os multiplayer mód, mint ami
    a SA-ban összedobott RP szerverek.
  • RoyalPredator
    #11
    De jó itt a KIEMELTEN PLETYKÁKAT tényként kezelni...
  • gforce9
    #10
    Csak ne csesszék el a portolást.... a 4 is nagyon tetszett volna, ha nem akad úgy mint a vesztés és nincs tele iszonyat bugokkal. Örülnék neki ha kijönne normális minőségben az 5, sokáig el lehet bohóckodni 1-1 gta résszel, nem afféle "egydélutános" móka. :)
  • Mike
    #9
    A nagy francokat! Gta SA-ban simán megmarad a körözöttségi szinted hiába mész át egy másik városba
  • TheCunami
    #8
    !!UNCSI!!
  • Zombee
    #7
    Igazából a lényeg az, hogy egyelőre semmi sem biztos, ezt a PC Dome cikke is írja. Hogy volt vagy jelenlegi alkalmazott, az mindegy igazából, egyel több infó, ami innen kimaradt.
  • gombost
    #6
    En itt olvastam:
    www.gamestar.hu/ezek-lesznek-a-gta-v-ben-kitalalt-egy-volt-alkalmazott.html
    Meg irjak is, hogy egyelore kezeljuk pletykakent.
  • Zombee
    #5
    Már hogy maradt volna annyi? A San Andreas-ban ha akármilyen körözöttségi szinttel átmentél egyik városból a másikba, akkor rég eltűnt a körözöttség, ha sikerült leráznod a rendőröket útközben. De ehhez a várost sem kellett elhagynod. Itt arról van szó, hogy attól, hogy lerázod őket, nem feledkeznek meg rólad, a körözés alatt a másik városban is üldözni fognak, akár 2 nap múlva is. Ez teljesen reális, és a játékban 2-3 nap nem nagy idő.

    Meg nem azért a két fillérért, de máshol azt írják, hogy a rádióban a műsort is megszakítják, ha már nagyon köröznek bennünket, és bemondják a hírekben. Nem találtam még meg az eredeti angol forrást, de nem lennék meglepve, ha már megint itt lenne a félrefordítás (volt már rá példa).
  • Zombee
    #4
    Úgy néz ki, SG-s cikkeknél utána kell járnom a forrásnak is most már...
    Másik oldalon nem írták, hogy kirúgott dolgozó lenne akitől ezek az infók vannak, de az tény, hogy a Rockstar részéről nem megerősített. Még akkor sem, ha az SG-s cikk írója kész tényként kezeli ezeket az infókat.
  • Jawarider
    #3
    qrva várós. Mindig is bírtam azokat a játékokat ahol volt "szabad idős hülyéskedés"
  • gombost
    #2
    Na most nem az van, hogy ezek egy kirugott dolgozotol szarmazo nem hivatalos adatok?
  • sanyicks
    #1
    "Egy bizonyos körözöttségi szint elérése után (4 csillag) ugyanis a zsaruk már rádión átszólnak a szomszédos városokba, ahol már szintén körözni fognak minket. "

    Mert eddig nem pont így volt? SA-ban is volt a körözés és annyi. Az mindenhol ugynannyi maradt... skyrimben van tartományonkénti körözés, de az kicsit más játék :D

    "A rendőrök is sokkal okosabbak lesznek. Most már nem csak sima autós üldözésben illetve helikopteres menekülésekben lesz részünk."

    Azt szeretném inkább hallani hogy mostmár nem teleportálnak elém a semmi közepén mindig éppen akkor amikor kimegyek a látózónájukból, és nem teleportálódik végtelen mennyiségű rendőr tőlem 100 méterre, hanem mondjuk van egy újratermelődési idejük, és egy kiindulópontjuk ahonnan idő míg hozzám érnek... Az sem valami jó hogy a 10. rendőrhelikopter lelövése után ugyanúgy percenként újra megjelenik egy. Biztos sok helijük van az usákoknak a GONOSZ alkaloidás tenoristákok lelövésére, de azért ennyi nem hiszem :)