5
  • Zero 7th
    #5
    Valószínűleg azóta már lelépett az összes valamirevaló szakember onnan, a cég neve meg megmaradt.

    De most végignéztem a teljes listájukat, ezek még "fénykorukban" is egy másodvonalbeli playstation portoló banda voltak.

    Hozzátenném, hogy a '99-es AvP is valóban, szingliben kiemelkedő volt, de közben multiban LAN-on már négy embernél is széthullott a picsába, egymásba spawnoltak a játékosok aztán nem tudtak megmozdulni, meg olyan szinkronhibák voltak, hogy valami borzalmas. Az amatőrség már ott is kibukott.
  • Skynet
    #4
    Annyira azért nem amatőrök, az Alien vs Predator első részét, valamint az ősrégi Ataris Alien vs Predator-t is ők csinálták,azok kiemelkedőek lettek...
    A neverdead sem lenne rossz,csak a témája és a célközönsége....
    De amiket közben elkövetek, az új AvsP,a Rogue warrior....Budget kategóriás szemétnek elmennek másnak nem.
  • Zero 7th
    #3
    Nem a téma a baj, hanem hogy ezek tehetségtelen mókhuszárok, nem képesek egy jól működő játékot összerakni. Egy teljesen amatőr modder banda szintjét hozzák, csak több bennük a szorgalom.

    Amikor ilyen "nem akartunk szart csinálni, mégis az lett" helyzet van, akkor az egy jó jel arra, hogy talán más pályát kéne választaniuk, mert ehhez nem értenek.
  • Skynet
    #2
    Amíg ennek az újgenerációs gamer takonyhullámnak gyártják a szemeteket,és a régi címeik színvonalát messze alulmúlják ne várjanak semmit...
    Amit az ÚJ AvsP játékban leműveltek azt mindenhez lehet hasonlítani,legesleginkább egy hatalmas raklapnyi rozsomák szarhoz, de hogy a régi részek közelébe nem ér (még az Atarira kiadott játék szintjéhez SEM) az fix....
  • Gabe18
    #1
    Azzal is nehéz dolguk lesz. Ebből a sniperes témából ha "jó" játékot akarnak csinálni az valószínű nem lesz sikeres. Ha meg népszerű, tömegek által szeretett játékot akarnak, akkor a mesterlövészkedésnek ki kell merülni kb. a CoD féle nulla fizikával és egyebekkel számoló dologban, az meg mint játék nem biztos hogy jó.
    Meg lehet találni a középutat, de ahhoz nagyon bele kell majd érezni nekik.